Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

virüs dedi ama veet başlamış migros hediye ceki veriyor kızlar

Son düzenleme:
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benımo nerde yazıor acıklanacak dıye kendı facesıne baktım yazmıor öle bısı
lınk versenız keske kızlar

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benımo nerde yazıor acıklanacak dıye kendı facesıne baktım yazmıor öle bısı
lınk versenız keske kızlar

canım kampanya bugün bitiyor.Muhtemelen yarın yada sonraki günler açıklanır.
bu taktik tutar sitesinden açıklayacaklar.

kızlar cilitbang den kazanmayı cok istiyorum kazanan var mı aramızda?aklıma geldikçe oynuyorum çekiliş hakkı kazanmak için ama başından hiç kalkmayanlar vardır eminim kimbilir kaç çekiliş kazanmışlardır

bende sürekli oynuyorum, 750 küsür çekiliş hakkım var ama ne yazık ki hiç çıkmadı şimdiye kadar.

ben kazandım canm 6. gunde
350 cekılıs hakkıylan
ama suan bıle kazananlar 5 6 cekılıs hakkıylan kazanıor
anlıycagın tamamen sansssss
ArkoMen - Adam Gibi BakımArko Men ile Ödüllü Sorular Ice Mint

https://www.facebook.com/arkomen?sk=app_151880121590961

ya ben bunu dun unuttum cevplamayı

ben kazandım canm 6. gunde
350 cekılıs hakkıylan
ama suan bıle kazananlar 5 6 cekılıs hakkıylan kazanıor
anlıycagın tamamen sansssss

ya ben bunu dun unuttum cevplamayı

kızlar cilitbang ın linkini atabilirmisin ben bulamadım:44:

Arkadaşlar merhaba ÜLKER'in ayıbını paylaşmak istedim verdikleri cevap çok saçma maddi olanakları olmayan 8 aylık bir bebek için numune talebim oldu isteme şeklimi ve onların verdiği cevabı ekliyorum bakın lütfen biz elimizden geldiğince yardım ediyoruz ama bizde zengin değiliz ..

merhaba 8 aylık bebeği olan maddi imkanları yetersiz olan bir tanıdığımız için firmalardan ücretsiz bebek bezi ve ıslak mendil gibi ürünler talep ediyorum genelde gönderdiler Baby star olarak sizdende rica edicem mail ile cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

BUDA VERDİKLERİ CEVAP

Baby Star ürünlerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Öncelikle talebinize olumlu cevap veremediğimiz için üzgünüz.

Baby Star olarak şirket politikamız gereği maalesef kişisel yardımda bulunamıyoruz.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

Son düzenleme:
inanmıyorum..ben de 30 çekiliş hakkı ile kazanmak istiyorum vallasen 750 ile kazanamadıysan benim işim çok zorr:18:

Esra8 arkadaşın dediği gibi tamamen şans, o kadar hakkım var ( ki şuan oynamaya devam ediyorum ) ama çıkmıyor. Sen pes etme devam et, eğer şansımız varsa illaki olur. Yoksa 7/24 oynasanda bişi farketmez.

bılmıyorum ama onlarında haklı tarafları vardır
senınde tabıkı,
bır suru maıl gelıodur durumu ıyı olpta yardım ısteyen belkıde
o yuzden olabılırmı ?

Bedavamızı yemeden şuradan şuraya göndermeyiz, haberiniz olsun! İndirdik Gitti diyoruz, Fillet Burger Menü bedava diyoruz. Daha ne diyelim bilmiyoruz!

KFC TURKIYE - İndirdik Gitti | Facebook

ben kendime aldım xtreme menü alınca bu fillet menü bedava xtreme menü zaten 15.40 içinde yok yok valla süper pazar yemekteyim kesin hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…