Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bılmıyorum ama onlarında haklı tarafları vardır
senınde tabıkı,
bır suru maıl gelıodur durumu ıyı olpta yardım ısteyen belkıde
o yuzden olabılırmı ?

evet tabi vardır ama yinede arayıp tespit edebilirler neyse zaten ülkerin bu ilk değil satın aldığımız ürünlerdeki hataları bile kabul etmiyorlar kafa yormaya gerek yok

https://apps.facebook.com/milimmilim/

umarım paylaşılmamıştır :) Uçak bileti hediye ediyorlarmış...

günaydınnnnnnn adı lazım site yenilenmiş

KlimaPlus
Yeni yarışmamız yarın 14.00 - 16.00 arasında sayfamızda gerçekleşecek. Yarışmamızın sonunda 3 takipçimiz 150 TL değerinde D&R hediye çeki kazanacak!

Esra8 arkadaşın dediği gibi tamamen şans, o kadar hakkım var ( ki şuan oynamaya devam ediyorum ) ama çıkmıyor. Sen pes etme devam et, eğer şansımız varsa illaki olur. Yoksa 7/24 oynasanda bişi farketmez.

600 kusur hakkı olupta kazanamayan varmıs yazmıslar

aldıgım 2 çocuk kitabı tedarik sürecinde
3 tane yumuşatıcıda daha bekliyorr

duruyu her gun oynamak lazımmıs
bugunun hakları yarın ıcın gecerlı deılmıs
of cok sıkıcı yha

evet tabi vardır ama yinede arayıp tespit edebilirler neyse zaten ülkerin bu ilk değil satın aldığımız ürünlerdeki hataları bile kabul etmiyorlar kafa yormaya gerek yok

İşin aslı çok haklılar , tespit edebilirler diyorsun bence firmayı fazla gözünde büyütüyorsun . Sonuç itibarı ile bütün şitkelerin olduğu gibi kar amacı ile kurulmuş bir firma ve böyle araştırma vb. işler ile uğraşmazlar. Sosyal sorumluluk adına birşeyler yapıyorlarsa bunun için kuruluşları kullanıyorlardır. Tek tek kişiler ile uğraşmak mümkün değil. Bu apayrı bir organizasyon ve bir ekip gerekiyor. Sizi kişisel olarak kırmışlar , ama biraz daha geniş olarak bakarsanız sizin ki gibi binlerce istek gidiyordur kimi haklı kimi haksız. Sokaktaki dilenciye para vermek gibi düşünün kaçı gerçek ihtiyaç sahibi bilemeyiz ve araştıramayız da , ama bu hiç yardım yapmadığımız anlamına gelmez kuruluşlara vb. yaparız yardımımızı.

Tanıdığınız için belediye gibi kuruluşlara başvuru belki daha etkili olur. Dilerim içinizi rahat ettirebilecek kadar yardım toplayabilirsiniz , size kolaylıklar dilerim.

kızlar yarışmalara girerken dikkat ediyormusunuz?bütün bilgilerimize ulaşabilme izni istiyorlar.izin verilmediğinde uygulamaya gidemiyorsunuz.uygulamadan vazgeçersek bile bütün bilgilerimizi paylaşabilir fotoğraflarımızı dahil paylaşma hakkına sahipler...dikkatli olun

bncede beledıye kurulusları daha etkılı
rabbım herkese yardım etsın ınsallah

Dermalogica Türkiye
İşte üçüncü hafta uygulamamıza katılıp 6 sorumuza doğru cevap vererek bizden Daily Microfoliant kazanan takipçilerimiz:

Aynur Avcı
Emine Sema Kura
Sedef Dirgine Özer
Nurşen Karanlık
Burçin Uyanık
Fatma Özfındık
Ebru Çokal
Nermin Pekin
Yıldız Tepeli

Kazananlarla mail yoluyla iletişime geçilecektir. Kampanyamız devam ediyor. Her hafta tekrar katılıp kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgili Anneler! Geleneksel bilgi yarışmalarımız başlıyor!
İlk yarışmamız bu perşembe günü olacak. Her perşembe günü, yarışma sayfamızdan soracağımız 2 soruya doğru yanıt veren 50., 100.,150.,200. ve 250 annemiz Milupa Hediye seti kazanacak.
Sorularımız beslenme ve bebek gelişimi üzerine olacak. Peki ya sizler neler soralım istersiniz?

kızlar herkese tünaydınlar ...:)))) ya bu uyuz karacanın şirfesini bulabilen oldumu acaba sabah beri bakıyorum yok yok yok ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…