Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İstanbul Cevahir
Bugün Twitter ve Facebook kullanıcılarımızdan şanslı 37 kişiye, çocukların beğeniyle izlediği çizgi film karakterlerinden esinlenerek hazırlanan "Temel Reis" oyunu için bilet hediye ediyoruz!

Ayrıntılar için bizi takip etmeye devam edin!

Twitter
twitter.com
Sign up for Twitter to follow İstanbul Cevahir (@Cevahir_AVM). https://www.facebook.com/cevahiristanbul

ya muya sonuçlarını kontrol eden oldumu mehtap karay die bi bayan defalarca tahmin yapmış ama bilememiş fakat kazanmış nereleriyle kontrol ediyolar anlamadımki

Son düzenleme:
ya muya sonuçlarını kontrol eden oldumu mehtap karay die bi bayan defalarca tahmin yapmış ama bilememiş fakat kazanmış nereleriyle kontrol ediyolar anlamadımki

evet canım ya şimdi sen söyleyince baktım bende haklısın
muya bunu nasıl görmediki

Yakamoz Kitap Yayıncılık
Tüm Yakamoz severlere merhaba...Bugünkü yarışmamız saat 15:00 da başlayıp yarın 15:00 da sona erecektir. Ödüllerimiz ise çekilişle 3 kişiye "Kilim Tüccarı + Zeka (Beyin nasıl çalışır? Nasıl düşünür)" bizi takip etmeyi unutmayın.

Okuoku
Sevgili Okuoku severler,

Bugün yapacağımız yarışmamız ‘’Karakter Bulmaca’’
Aşağıda verdiğimiz isimlerin hangi kitapların karakterleri olduğunu bilen kişiler arasında yapacağımız çekilişle 1 kişiye Aşk Her Yerde kitabını hediye ediyoruz.
Yarışmamız saat 18:00 da bitecektir.

1. Luc
2. Gurney
3. Catriona
4. Raif Efendi

Okuoku | Facebook

panda dondurmadan kazandığım koliyle dondurma yerine gelen panda ayıcığımız
oğlum ikide birde ummahhh diyerek öpüyo

evet canım ya şimdi sen söyleyince baktım bende haklısın
muya bunu nasıl görmediki

ama muya kabul etmiyo bazı işgüzar kişilerde yorum yapıyoruz die bazı eleştiriyolar.muya çamura yattı.sayfadanda çıktım.gider alırım yaf strese girdiğime değmez.büyük firmalarda böle yaparsa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…