Eki Görüntüle 331999
panda dondurmadan kazandığım koliyle dondurma yerine gelen panda ayıcığımız
oğlum ikide birde ummahhh diyerek öpüyo
kızlar şoktayım şu an ismi lazım değil siteye girdim ne dağıtıma çıkmış nede bekleyen siparişim var diğer hesaplarda aynı hepsini iptal etmişler lütfen sizde bakarmısınız kızlar naapmış bunlar yaaa yardım lütfen
kızlar şoktayım şu an ismi lazım değil siteye girdim ne dağıtıma çıkmış nede bekleyen siparişim var diğer hesaplarda aynı hepsini iptal etmişler lütfen sizde bakarmısınız kızlar naapmış bunlar yaaa yardım lütfen
benim de aynı kızlar böyle olacağı belliydi zaten
ferahlatıcı yaptım ben mentollü olduğu için...
ferahlık yaptım benn
Duru Banyo Keyfi | Facebook
Hediyeli anket var kızlar
iyi ama kampanya yapan onlar duyuran onlar şimdi bu yan çizmek niye kızdım valla emek emek mail açtık sipariş verdik vay benim emeklerim vayyyy
üstüne çektirdiğimiz paralar ne olacak peki tekrar yatırsınlar ben tam karşılığı olan ürünler almadım
Ben Avon u kaydettiremiyorum. Yükleme devam ediyor diye gösteriyor sürekli
Maggi Türkiye
Sevgili Lezzet Meraklıları,
Bu kış hem eğleneceğimiz hem de eğlenirken yeni bilgiler öğreneceğimiz yarışmamız ile sofralarımızın değişmez başlangıcı çorbalarınız MAGGI® 'den olsun ister misiniz?
Yarışmamız boyunca her hafta, Pazartesi ve Perşembe Günleri sorulacak soruyu doğru yanıtlayan ilk 50 kişi MAGGI® Yöresel Çorbalarını kazanma şansı yakalayacaktır.
Bugünün sorusu saat 16:00 da yayında olacak.. Takip etmeyi unutmayın
tamam canım bende yazayım barii
benim de aynı kızlar böyle olacağı belliydi zaten
iyi ama kampanya yapan onlar duyuran onlar şimdi bu yan çizmek niye kızdım valla emek emek mail açtık sipariş verdik vay benim emeklerim vayyyy
üstüne çektirdiğimiz paralar ne olacak peki tekrar yatırsınlar ben tam karşılığı olan ürünler almadım
aynen canım yaaa sitede destek bölümünde mail adresi var mail bombardımanına tutalım kızlar alışverişin dibine vurduk diye böyle yapılır mı yaa
aynen canım benimde öyle. 9 hesabımın hiçbirinde görünmüyor.ama ekstremde iptal falan edilmemiş. sayfalarına yazdım bakalım ne dicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?