canım yaa benim kazandıgım face adresimi açamıyorum şi,mdi kazanmıştım ne güzel ayy göndermezler mi bana şimdi tühh:18:arçelikten kazananlarr uygulamaya girinn tc kimlik ve doğum yılı istiyorlarr doldurun onuu kızlarr sonundaaa istedilerrr yakında elimizde demekki
Hangi firma bunu yapan ?
+ olarak 7-8 tane hesap acip refereansla kendinize kazandiginiz haklarinizi elinizden mi aldilar ?
Hangi firma bunu yapan ?
+ olarak 7-8 tane hesap acip refereansla kendinize kazandiginiz haklarinizi elinizden mi aldilar ?
Evet aynen öyle :))
Firma malum yasak alan UNNADO (.) c o m .
Adamları salak yerine koymaktan başka birşey değil bu yapılan. İşin kötüsü her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyor.
onlar da salak yerine koyulmayacakları mantıklı bir kampanya düzenlesinler o zaman...
üstüne çektirdiğimiz paralar ne olacak peki tekrar yatırsınlar ben tam karşılığı olan ürünler almadım
153.13.01.0313 bu canıım
Duru Banyo Keyfi | Facebook
Hediyeli anket var kızlar
Maggi Türkiye
Sevgili Lezzet Meraklıları,
Bu kış hem eğleneceğimiz hem de eğlenirken yeni bilgiler öğreneceğimiz yarışmamız ile sofralarımızın değişmez başlangıcı çorbalarınız MAGGI® 'den olsun ister misiniz?
Yarışmamız boyunca her hafta, Pazartesi ve Perşembe Günleri sorulacak soruyu doğru yanıtlayan ilk 50 kişi MAGGI® Yöresel Çorbalarını kazanma şansı yakalayacaktır.
Bugünün sorusu saat 16:00 da yayında olacak.. Takip etmeyi unutmayın
Hangi firma bunu yapan ?
aynen canım benimde öyle. 9 hesabımın hiçbirinde görünmüyor.ama ekstremde iptal falan edilmemiş. sayfalarına yazdım bakalım ne dicekler.
Evet aynen öyle :))
Firma malum yasak alan UNNADO (.) c o m .
Adamları salak yerine koymaktan başka birşey değil bu yapılan. İşin kötüsü her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyor.
benim siparişlerim de duruyor, topu topu 3 tane zatenben baktım şimdi 3 ayrı hesaptan alışveriş yapmıştım kendi adıma annem ve babam adına
3üde duruyo. 2sinde kampanya bitimi bekleniyor diyo.
1 taneside tedarik sürecindeymiş.
acaba siz bütün hesaplara kendi adınızı mı yazmıştınız.
niye öyle oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?