Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hangi firma bunu yapan ?

+ olarak 7-8 tane hesap acip refereansla kendinize kazandiginiz haklarinizi elinizden mi aldilar ?

arçelikten kazananlarr uygulamaya girinn tc kimlik ve doğum yılı istiyorlarr doldurun onuu kızlarr sonundaaa istedilerrr yakında elimizde demekki
canım yaa benim kazandıgım face adresimi açamıyorum şi,mdi kazanmıştım ne güzel ayy göndermezler mi bana şimdi tühh:18:

Hangi firma bunu yapan ?

+ olarak 7-8 tane hesap acip refereansla kendinize kazandiginiz haklarinizi elinizden mi aldilar ?

Evet aynen öyle :))
Firma malum yasak alan UNNADO (.) c o m .
Adamları salak yerine koymaktan başka birşey değil bu yapılan. İşin kötüsü her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyor.

Adamları salak yerine koymaktan başka birşey değil bu yapılan. İşin kötüsü her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yanıyor.

onlar da salak yerine koyulmayacakları mantıklı bir kampanya düzenlesinler o zaman...

üstüne çektirdiğimiz paralar ne olacak peki tekrar yatırsınlar ben tam karşılığı olan ürünler almadım

ben baktım şimdi 3 ayrı hesaptan alışveriş yapmıştım kendi adıma annem ve babam adına
3üde duruyo. 2sinde kampanya bitimi bekleniyor diyo.
1 taneside tedarik sürecindeymiş.
acaba siz bütün hesaplara kendi adınızı mı yazmıştınız.
niye öyle oldu ki?

ben sahte hesapla falan almadım sadece yakınlarımın hesabından aldım ve aynı evde de yaşamıyoruz nasıl kampanyaysa anlamadım

bende kontesten referans istemiştim sonra içime sinmedi vazgeçtim demiştim ve üye olmamıştım
verilmiş sadakam varmış

kızlar kitabın biri duruyor 8.40 aldıgım diğerini ahala bulamadım ama yumoşlar iptal 0.10 ve 0.15 kuruşa çekle aldıgımız

diğeride durmuyor onu da çekimle 4 90a mı ne almıştım bu da beleşe gelmediki kurş gibi bu niye durmuyor

Son düzenleme:
153.13.01.0313 bu canıım

Hangi firma bunu yapan ?

KAZEN,ustune bastıra bastıra söledı kızlar sıze
adını dahı yasakladı
bnde ınanmamıstım ve hıc bulasmamıstım
ınsallah sorun olmaz sızın ıcınde

aynen canım benimde öyle. 9 hesabımın hiçbirinde görünmüyor.ama ekstremde iptal falan edilmemiş. sayfalarına yazdım bakalım ne dicekler.

Yahu arkadaşlar, kızacaksınız belki bu söylediklerime ama; Siz bir kendiniz mi akıllı sanıyorsunuz? Hiçbir Trendyol veya unnado çalışanının burayı takip etme lüksü yok mu?
Hem ahlaki boyutu tamamen uygunsuz bir işlem yapıyorsunuz, hem bunu matah birşeymiş gibi forumlarda anlatıyorsunuz hem de foyanızı farkedip kendilerini korudular mı firmaları mesaj yağmuruna tutup kötülüyorsunuz. Hiç hoş değil bu. Yapılan tamamen çingenelik !

ben 4 hesabıma referans göndererek alışveriş yaptım evet ama onlarla alakası olmaya bir hesabımdan siteye 40-50 üye kazandırdım. anne bebek forumlarında linki paylaştım. o adresimdeki siparişlerde iptal edilmiş.ohh hem her türlü fake e açık kampanya yap reklamını yaptır sonra da hepsini iptal et neden baştan kontrol etmediler?kredi kartlarımızdan bedelleri çektiler?şimdi mi akılları başlarına geldi??

ve bu konuda hak yenildi diye adamlar mi suclaniyor :)))

Isin en bombasi adamlar bir guzel uye adresi topladi sahteleri cookieslerden saptayip sorunsuzca sildi ama ana mail adreslerinizi bir guzel listelerine aldilar.

bir adresin adamlara maliyeti 10 TL iken bu kargasada adamlar resmen bedavaya uye topladi....

lakin kurunun yaninda yasi yakmalari hata olmus nasil 2. uyelikleir sildilerse 2. uyeligi olmayan hesaplarada haklari verilmeli.

her iki tarafinda yaptigi etik bir davranis degil lakin karsi tarafta firma olmasi onlari icin dezavantaj

buna ek olarak bundan sonra herhangi bir referans kodlu link koyan herkes uyarisiz banlanacak bu da size ders olsun

benim siparişlerim de duruyor, topu topu 3 tane zaten
birinde çek kullanmamıştım, diğer ikisini 1 kr. aldım.. inş iptal olmazlar :44:

anaa benim ürünler de gitmiş valla hesaplarımda siparişlerim yok,üstte zaten şu ana kadar ... tl kar ettiniz diyordu 0 gösteriyor

biri bana yanlis okudun desin siz birde bu adamlardan kredi karti ile alisverismi yaptiniz ?

10 Tl verdi diye 20 TL lik alisveris.....

valla supermis ustunede bu siparis iptal edilmis

ne diyecegim bilemedim simdi !

Kazen Bey
isteğimize cevap verin lütfen
Toplam 52 kullanıcı konuyu okuyor. (41 üye ve 11 ziyaretçi)

Bu hiç adil değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…