biri bana yanlis okudun desin siz birde bu adamlardan kredi karti ile alisverismi yaptiniz ?
10 Tl verdi diye 20 TL lik alisveris.....
valla supermis ustunede bu siparis iptal edilmis
ne diyecegim bilemedim simdi !
biri bana yanlis okudun desin siz birde bu adamlardan kredi karti ile alisverismi yaptiniz ?
10 Tl verdi diye 20 TL lik alisveris.....
valla supermis ustunede bu siparis iptal edilmis
ne diyecegim bilemedim simdi !
10 tl verdi diye 20 tl lik alışveriş yapmadık.ihtiyacımız olan şeylerden 3-5 tlilik şeyler alıp kargoyla 10 a tamamladık 5 kuruş 10 kuruş geçti onu da karttan çektridik. sen kişisel alışveriş sitelerinden alışveriş yapmıyor musun kredi kartınla??
kusura bakmayın ama arkadaşlar 10 tl çek olayını düşenemediler mi milletin böyle yapacağını ayrıca kuruşlara ürün sahibi olmamamızı istemiyorlarsa 4 5liraya ürün koymasalardııı
bizim suçumuz neee
ayrıca fake hesap değil ailemin adına açtım 5 tane ne olmuş onlar birey değil mi
Kazen Bey
isteğimize cevap verin lütfen
Toplam 52 kullanıcı konuyu okuyor. (41 üye ve 11 ziyaretçi)
Bu hiç adil değil....
Malesef bugune kadar hic yapmadim bu sebeple nasil yapilir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin lutfen ...
çok geride kalmışsın o zaman kusura bakma bu zamanda bir çok insan böyle sitelerden alışveriş yapıyor bilgin olsun bir de gelmiş burada bizimle geyik yapıyorsun ben uyarmıştım ben uyarmıştım evet uyarmıştın tersini iddia eden mi var? ancak bizim de başımıza gelmiş kötü bir durum yok henüz.kazandığımız çekler duruyor sadece siparişlerimiz görünmüyor senin sevinmeni gerektirecek bir durum yok yani...
onlar da salak yerine koyulmayacakları mantıklı bir kampanya düzenlesinler o zaman...
evet maalesef doğru okudun bizde 10 tl nin 5 tlsi kargoya gidince kalan 5 tl nin üstüne para koyup bir sürü alışveriş yaptık kredi kartından adamlarda silmiş fakat burda bi durum var burası türkiye bizler herşeyin çakmasını yapma merakı olan bedava sirke baldan tatlıdır atasözlerine sahip bi milletiz onlar böyle bi kampanya yaptı uyarı olmadan bizde kullandık şimdi kredi kartlarımızdan çekilen tutarın iadesini istiyoruz kızan arkadaşlara soruyorum çok mu haksızız biz?
ben unnadoyu aradım şimdi çıkan bayanla görüştüm bana tek tek aldıgınız ürünleri belirtin mail adresinizle dedi ve kontrol edelim dedii bende peki dedim şimdi hangi adresle ne aldıysam tek tek mail atacağım sizde böyle yapın
ben yasli biriyim bu 1 yani boyle netten alisveris filan anlamam
2. konu gelip burada sizle dalga gecmiyorum
tebessumum sahte hesaplar acip hakkimiz yandi diyenlere
gulunecek duruma aglamamayi yillar once ogrendim
Güzel arkadaşlarım hemen hemen bütün online alışveriş siteleri böyle çek veriyor, unnado'nun hatası kargoyu da çeke dahil etmesiydi. Onlar orada bir açık bırakmışlar ve kadının cinliğini unutmuşlar
Bu kadar fazla siparişe karşılık zarara girince farkettiler. Elbette ki eğer ürünleri yollamayacaklarsa kredi kartlarından çekilen tutarların geri yatırılması lazım. Bu ister 0,10 kuruş olsun ister 10 TL olsun.
bende biz alışveriş yapıpda arakamızdan çingene muhamelesini gösteren bir kaç arkadaşa sesleniyorum
sank ki siz yapmadınız???
yapmadıysanız da eğer milyarlar kaybetmedik korkmayın
alt üstü kuruş sitede kuruşumuza talim etcek hali yokk
ne kadar felaket tellalılar varmış öğrenmiş oldukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?