Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Koyacaksin mayolunu fotografini biz oylayacagiz iste ben buna yarisma derim ama daha neyin ne oldugunu bilmeyen bebekleri cocuklari kullandilar mi dayanamiyorum.....

biri bana yanlis okudun desin siz birde bu adamlardan kredi karti ile alisverismi yaptiniz ?

10 Tl verdi diye 20 TL lik alisveris.....

valla supermis ustunede bu siparis iptal edilmis

ne diyecegim bilemedim simdi !

10 tl verdi diye 20 tl lik alışveriş yapmadık.ihtiyacımız olan şeylerden 3-5 tlilik şeyler alıp kargoyla 10 a tamamladık 5 kuruş 10 kuruş geçti onu da karttan çektridik. sen kişisel alışveriş sitelerinden alışveriş yapmıyor musun kredi kartınla??

biri bana yanlis okudun desin siz birde bu adamlardan kredi karti ile alisverismi yaptiniz ?

10 Tl verdi diye 20 TL lik alisveris.....

valla supermis ustunede bu siparis iptal edilmis

ne diyecegim bilemedim simdi !

evet maalesef doğru okudun bizde 10 tl nin 5 tlsi kargoya gidince kalan 5 tl nin üstüne para koyup bir sürü alışveriş yaptık kredi kartından adamlarda silmiş fakat burda bi durum var burası türkiye bizler herşeyin çakmasını yapma merakı olan bedava sirke baldan tatlıdır atasözlerine sahip bi milletiz onlar böyle bi kampanya yaptı uyarı olmadan bizde kullandık şimdi kredi kartlarımızdan çekilen tutarın iadesini istiyoruz kızan arkadaşlara soruyorum çok mu haksızız biz?

kusura bakmayın ama arkadaşlar 10 tl çek olayını düşenemediler mi milletin böyle yapacağını ayrıca kuruşlara ürün sahibi olmamamızı istemiyorlarsa 4 5liraya ürün koymasalardııı
bizim suçumuz neee
ayrıca fake hesap değil ailemin adına açtım 5 tane ne olmuş onlar birey değil mi

Malesef bugune kadar hic yapmadim bu sebeple nasil yapilir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin lutfen ...

evet birde isin bu boyutu var degil mi ?

Unnado cevap ver bize !

https://www.unnado.com/hakkimizda_out.php

Hakkımızda

unnadó, anne, bebek ve çocuklara özel, markalı ürünlerin bulunduğu, üyelerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sağlayan bir alışveriş kulübüdür.

unnadó , kaliteli ürünleri ve kaliteli markaları en uygun fiyatlarla üyelerine en iyi hizmet kalitesiyle sağlamayı, üyelerine özel olmanın farkını yaşatmayı hedeflemektedir. Üyelerimiz, seçkin markalı anne, bebek ve çocuk ürünlerine %90’a varan indirimlerle sahip olma şansı bulurlar. Bunun yanısıra, arkadaşlarını unnado’ya davet etmeleri ve arkadaşlarının üye olup alım yapmaları durumunda 10TL’lik indirim çeki kazanırlar.

unnadó'ya üyelik ücretsiz olup, üyelik işlemleri kolay ve hızlıdır. Üyemiz olarak arkadaşlarınızı da davet etmenizi öneririz. Davetinizin kabul edilmesi ve arkadaşlarınızın ilk alımlarından 21 gün sonra indirim çekiniz hesabınıza yansıtılacaktır. Davetinizi kabul edip, alışveriş yapan arkadaşlarınızın sayısı arttıkça indirim çeklerinizin sayısı da artacaktır. Üyelerimiz düzenlenen kampanyalardan günlük olarak haberdar edilerek fırsat ürünlerinden yararlanabileceklerdir. Üye sayımız arttıkça daha fazla ürün temin etme imkanı, daha fazla indirim ve kampanya yapma olanağı bulabilmekteyiz. Hemen arkadaşlarınızı davet edin!

Artık anneler, kendileri , bebekleri ya da çocukları için ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürüne, en seçkin markalara unnadó ile en uygun fiyatlarla çok daha kolay ulaşabilecekler.

Unnadó, Ongram Internet Teknolojileri A.Ş. bağlı bir kuruluştur.

Adres: Salih Omurtak Sok. No:8 Kosuyolu Kadıkoy İstanbul
Tel: 216 545 2910 Fax: 216 545 291 E-Mail: iletisim@unnado.com

hiç heveslenip ürün almaya uğraşmamıştım.iyikide öle yapmışım.sürekli çekler geliyo butilerden sitelerden ama hemen siliyorum.bu devirde kimse kimseye otunu koklatmazken bu firmalar neden bedavaya alışveriş yaptırsınlarki.şimdi bide paralarınız geri almaya uğraşıcaksınız.allah yardımcınız olsun....

Kazen hakkatten şuna da bi el atsan.. üye olmayanlar göremese başlığı, yada en azından linkleri.. gerçi linkten çok face de şu sayfada kampanya var şeklinde yyapıyoruz paylaşımları ama ufakta olsa iyi olur diye düşünüyorum :)

Kazen Bey
isteğimize cevap verin lütfen
Toplam 52 kullanıcı konuyu okuyor. (41 üye ve 11 ziyaretçi)

Bu hiç adil değil....

dipnot: en son üyelişğimle giriş yapmadığımda görebiliyodum değiştiyse kusura bakmayın..

Son düzenleme:
bazen foruma veya topiğe girince reklam çıkıyor. x basıp kapatmak gerekiyor.bunun reklam yerine topik kurallarını yazan sayfa çıksa daha iyi olmazmı?
herkes nelerin yasak olduğunu bilemez. kimsenin en baş sayfaya gidip kuralları okuyacağını da sanmıyorum.

Malesef bugune kadar hic yapmadim bu sebeple nasil yapilir bilgim yok bu konuda kusura bakmayin lutfen ...

çok geride kalmışsın o zaman kusura bakma bu zamanda bir çok insan böyle sitelerden alışveriş yapıyor bilgin olsun bir de gelmiş burada bizimle geyik yapıyorsun ben uyarmıştım ben uyarmıştım evet uyarmıştın tersini iddia eden mi var? ancak bizim de başımıza gelmiş kötü bir durum yok henüz.kazandığımız çekler duruyor sadece siparişlerimiz görünmüyor senin sevinmeni gerektirecek bir durum yok yani...

Son düzenleme:
ben unnadoyu aradım şimdi çıkan bayanla görüştüm bana tek tek aldıgınız ürünleri belirtin mail adresinizle dedi ve kontrol edelim dedii bende peki dedim şimdi hangi adresle ne aldıysam tek tek mail atacağım sizde böyle yapın

ben yasli biriyim bu 1 yani boyle netten alisveris filan anlamam

2. konu gelip burada sizle dalga gecmiyorum

tebessumum sahte hesaplar acip hakkimiz yandi diyenlere

gulunecek duruma aglamamayi yillar once ogrendim

onlar da salak yerine koyulmayacakları mantıklı bir kampanya düzenlesinler o zaman...

Güzel arkadaşlarım hemen hemen bütün online alışveriş siteleri böyle çek veriyor, unnado'nun hatası kargoyu da çeke dahil etmesiydi. Onlar orada bir açık bırakmışlar ve kadının cinliğini unutmuşlar
Bu kadar fazla siparişe karşılık zarara girince farkettiler. Elbette ki eğer ürünleri yollamayacaklarsa kredi kartlarından çekilen tutarların geri yatırılması lazım. Bu ister 0,10 kuruş olsun ister 10 TL olsun.

Sevgili Sirem Ablacim

Bu sayede gercek mail adreslerinizi onayalmis olacaklar.... demekki bazi adreslerde ikilem yasadilar

birde siz boyle bir bilgi vermek zorunda degilsiniz kampanya yaptilar onlem almadialr ve faturasini odemek zorundalar. Fakat sahte hesapla o kadar cok kampanyaya katilan var ki hakkini arayamiyor ....

ben yasli biriyim bu 1 yani boyle netten alisveris filan anlamam

2. konu gelip burada sizle dalga gecmiyorum

tebessumum sahte hesaplar acip hakkimiz yandi diyenlere

gulunecek duruma aglamamayi yillar once ogrendim

sevindim o zaman

daha yeni basladi kargasa olaki faturlar kesildi ise kullen zarar bir proje tamamen beceriksizce hazirlanmis bir kampanya !

iste boyle ucuz etin yahnisi boyle olur.... gelseydin bizle reklam anlasmasi yapsaydin hic basin agrimazdi undenontene

bende biz alışveriş yapıpda arakamızdan çingene muhamelesini gösteren bir kaç arkadaşa sesleniyorum

sank ki siz yapmadınız???
yapmadıysanız da eğer milyarlar kaybetmedik korkmayın
alt üstü kuruş sitede kuruşumuza talim etcek hali yokk
ne kadar felaket tellalılar varmış öğrenmiş oldukkk

ortada henuz bısı yok yha
ALLAH ICIN BÖLE BIR DURUMA kım sevınebılırkı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…