Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benim de geldi paketler yumuşak olunca stres topu sandım hayalkrıklığına uğradım ama küçük sünger lastik karışımı maskot arabaymış
8 tanecik geldi :)

günaydınlar
bana daybuydaydan davet gelmiş üye oldum davet edene 20 tlçek varmış acaba doğrumu ona göre kazansın arkadaş

brsuru kargom var hcbırı gelmıor sınır oldum

kızlar su metronun gunduz abısınden gıcık oldum
artık yha

Bana da geldi az önce stress topu , araba şeklinde olması süper oldu. Oğlum atladı üzerine resmen :)) Ama telefonum gelmedi , ben o gelecek diye çok heyecanlanmıştım , inşallah onu da bekletmeden gönderirler. :)

herkese günaydınlar.dün trendyoldan aldıgım sparişlerim geldi çok süper walla.bebegime bakımdan şampuanla kremim geldi.iyiydi dün .ha geçmişi okudum cok üzüldüm yani.insanların küçük hesaplar peşinde olmasına deli oluorum.bu kampanya vs cekilişlerden hep beraber faydalanalım birbirimize yardımcı olalım diye bu topiğe geldiğimizi düşünüyorum.insanları kullanmak için degil.neyse sadece kendini düşünen bencil insanlara gıcık kapıyorum.
kimseye bişey söylemiyorum.hemen biri üstüne alınıp bişey yazmasın

moaralim çok bozuk arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlarımdan atananlar oldu ben hala bekliyorum.kafayı yıyıcem ya

Yaza da yapacaklarmış atama , inşallah sana da yaza güler şans. Bu arada öğretmen atamaları anladım yanlış değilim değil mi?

evet canım benim ögretmen ataması.yeniden sınava çalışcam yeniden sınava gircem offf offff kii

canm canını sıkma nasıp hangı bolum mezunusun bende gırcem hazırlanıyorum oss ye bıle bole hazırlanmamıstım tam yapmak gerek malesef ben edebıyat mezuu olarak 90 almam gerek cok zorrrrrr =((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…