canm canını sıkma nasıp hangı bolum mezunusun bende gırcem hazırlanıyorum oss ye bıle bole hazırlanmamıstım tam yapmak gerek malesef ben edebıyat mezuu olarak 90 almam gerek cok zorrrrrr =((((
beden egitimi mezunuyum.75 almam lazım.evde çalışmayla olmuyo.hızlandırma dersaneye gidicem çare kalmadı.artık burama kadar geldı.hep ucundan sıyırdım.bu sene karar verdim artık gitcem.
ahh biraz matamatik olsa kolayy
allah bize yardım etsin ne diyim
cillit bang dan hediye çeki kazanan arkadaşlar hediye çekleri adresemi geliyor
googleden tel bulup sorcana cnm daha net bilgi alırsın oo zamanın kalmamış gibi zaten 16,30
Kızlar yurtiçi kargo şubeleri cumartesi günleri kaçta kapanıyor bi bilgisi olan varmı? Kapandığı saati bilmeseniz bile cumartesi günü şubeye bi saatte gidip kargosunu falan alan varsada bilgi verebilirmi hangi saatte gittiğini. Cumartesi günü ama önemli olan..
kızlar bebegıme bakım dan kargom geldı daha once kazanan arkadaslar kac urun gelıodu bende ıkı urun var.bu arada yurtıcı kargodan araba geldı bıde neva colurdan ve cumartesınden hedıye bekleyen bı rakadas avrdı sıtede acıklama yapmıslar
benıde aramadılar maıl gelmıstı sadece aras kargoyla geldı bı sor ıstersen ben arayıp orendım sabah merak ettım gelecegını ole ogrendımbebeğime bakımı bende yaptım gene ne arayan var ne soran nede gelen 3 gün oldu(
benıde aramadılar maıl gelmıstı sadece aras kargoyla geldı bı sor ıstersen ben arayıp orendım sabah merak ettım gelecegını ole ogrendım
4442552 burdan sordum canmselam acaba hangi numarayı aradınız bana da geri dönüş olmadı
aras kargonun numarası burdan paketımoldugunu ogrendım ben kargodan sordum4442552 burdan sordum canm
bana azönce araba geldı.izmirdeyım
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
yarışma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?