Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Papia Facebook sayfasını beğenerek neler kazanacağınızı daha yakından görmek ister misiniz? Bu resmi veya aşağıda bulunan diğer kampanya resmini arkadaşlarınızla paylaşın. Yorum kısmına isminizi yazın ve arkadaşlarınızın yorumlarınızı beğenmesini sağlayın. 40 beğeni alan 5 kişi resimde gördüğünüz Hayat Kimya hediye paketini kazanma şansı elde edecek.
Papilla - Ev Malzemeleri - Hoşgeldiniz | Facebook

canm canını sıkma nasıp hangı bolum mezunusun bende gırcem hazırlanıyorum oss ye bıle bole hazırlanmamıstım tam yapmak gerek malesef ben edebıyat mezuu olarak 90 almam gerek cok zorrrrrr =((((

beden egitimi mezunuyum.75 almam lazım.evde çalışmayla olmuyo.hızlandırma dersaneye gidicem çare kalmadı.artık burama kadar geldı.hep ucundan sıyırdım.bu sene karar verdim artık gitcem.
ahh biraz matamatik olsa kolayy
allah bize yardım etsin ne diyim

amin canm bencede helede sozel mezunuysan evde olmaz matematık zor olur benm babam matematık ogretmenı oldugu ıcın ordan kurtarıyom isi ama nasıl alcam o puanı bılmem ayrıntı hep ezber ole valla allah yardımcımız olsun zor ısımız ama lıseyı zorunlu yaparlarsa cok atama olcakmıs bıde asıl atama agustosta dıolar

Kızlar yurtiçi kargo şubeleri cumartesi günleri kaçta kapanıyor bi bilgisi olan varmı? Kapandığı saati bilmeseniz bile cumartesi günü şubeye bi saatte gidip kargosunu falan alan varsada bilgi verebilirmi hangi saatte gittiğini. Cumartesi günü ama önemli olan..

kızlar veet ten hediye sepeti kazanmıştım 13 ocakta.
Gelmedi hala mail aıp soruyorum cevap bile vermiyorlar.
ne kadar sürede geliyor daha önce kazanan varmı hangi kargo ile geliyor.

kızlar bebegıme bakım dan kargom geldı daha once kazanan arkadaslar kac urun gelıodu bende ıkı urun var.bu arada yurtıcı kargodan araba geldı bıde neva colurdan ve cumartesınden hedıye bekleyen bı rakadas avrdı sıtede acıklama yapmıslar

bebeğime bakımı bende yaptım gene ne arayan var ne soran nede gelen 3 gün oldu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…