kızlar bebeğime bakımdan kargom geldi şamp ve bebe losyonu kampanyayı bildiren arkadaşa çokkkk tşkürünleri kullanan var mı şimdi emin olamadım benim kızım 7 aylık alerji falan yapar mı diye
güle güle kullan hay allah bir benimki gelmedi
Eki Görüntüle 340021 Eki Görüntüle 340022
myforum dan kazandığım vücüt losyonum ve blogdan kazandığım kapı süsüm geldişahaneler
myforum dan kazandığım vücüt losyonum ve blogdan kazandığım kapı süsüm geldişahaneler
kızlar bloglardan nasıl kazanıyorsunuz ve nasıl haberiniz oluyor??:44:
aras kargomu ben dedım elımde yok dıe ısımden baktılar benmkıne neredeysen oranın subesını ara ıstersen bıdegönderim numarası istiyo elimde öyle birşey olmadığını söyledim ama başka türlü ulaşamayız dedi kız
moaralim çok bozuk arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlarımdan atananlar oldu ben hala bekliyorum.kafayı yıyıcem ya
ben de 4 senedir atama bekliyorum,85,370 puanla eve atanadım yine
setres toplarına bayıldım araba şeklinde olması süper olmuşş
air güle güle kullan baykuşunda gözüm kaldı
Markafonim
Trendyol Tv Kampanyası;
Her hafta 1 yada 2 kez hediye çeki dağıtan trendyol haliyle kullanıcılarını bu haftada beklentiye sokmuş ancak kampanya kodu fırsatı açmamıştır. Büyük ihtimal bu akşamda hediye çeki dağıtımı yapılmayacaktır. Çünkü bu saate kadar sitesinde bazı yerleri değiştirmesi gerekirdi.
Hediye çeki konusunda en cömert davranan trendyol'un kullanıcılarına daha büyük süprizler yapması dileyiğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?