Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bebeğime bakımdan kargom geldi şamp ve bebe losyonu kampanyayı bildiren arkadaşa çokkkk tşk ürünleri kullanan var mı şimdi emin olamadım benim kızım 7 aylık alerji falan yapar mı diye

Nestle Damak

Damak’la Venedik’e gitmeye hazır mısınız? Kampanyalı Damak ambalajlarındaki şifreyi girin, çekilişle Venedik seyahati kazanan 50 çiftten biri olma şansı yakalayın! Ayrıca her gün 24 kişiye 1 aylık Damak çikolatası hediye! Katılım için Nestle Damak - Damak'la Venedik | Facebook

kızlar bloglardan nasıl kazanıyorsunuz ve nasıl haberiniz oluyor??:44:

Blog sitelerinden çekilişler düzenleniyor. Yani blog sahipleri kendi bloglarında çekilişler yapıyorlar. Fakat burada blog kampanyaları yayımlamak yasak. O şekilde blog çekilişlerine katılıyosun ve o blogtada kazananı açıklıyorlar.

moaralim çok bozuk arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlarımdan atananlar oldu ben hala bekliyorum.kafayı yıyıcem ya

ben de 4 senedir atama bekliyorum,85,370 puanla eve atanadım yine

setres toplarına bayıldım araba şeklinde olması süper olmuşş

air güle güle kullan baykuşunda gözüm kaldı

ben de 4 senedir atama bekliyorum,85,370 puanla eve atanadım yine

setres toplarına bayıldım araba şeklinde olması süper olmuşş

air güle güle kullan baykuşunda gözüm kaldı

gecekuşum senin bölümün neydi puanında iyiymiş oysa.

kaç gündür trendyolu bekle bekle bir hal oldum ya

Markafonim
Trendyol Tv Kampanyası;

Her hafta 1 yada 2 kez hediye çeki dağıtan trendyol haliyle kullanıcılarını bu haftada beklentiye sokmuş ancak kampanya kodu fırsatı açmamıştır. Büyük ihtimal bu akşamda hediye çeki dağıtımı yapılmayacaktır. Çünkü bu saate kadar sitesinde bazı yerleri değiştirmesi gerekirdi.

Hediye çeki konusunda en cömert davranan trendyol'un kullanıcılarına daha büyük süprizler yapması dileyiğiyle..

Markofoni kendisi yapsın çek kampanyası o zaman

Yurtiçi kargo çok tatlı minik bi araba göndermiş, çekilişi falan da yoktu neden gönderdi ki acaba size de geldi mi?

Arkadaşlar aranız Westwing Home alışveriş sitesinden indirimli alışveriş yapan var mı ?
Ödeme bilgileri girdikten sonra indirimi limitini düşüyormuş güvenedim pek alışveriş yapan varsa söyleyebilir mi indirim oluyor mu gerçekten !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…