ben 11 parça ürün almıştım iki hafta biri 20 tş biri 10 tl çeklerleben 8 tane alışveriş yapmıştım trendden 2 sini kuzen almıştı 6 sı benimdi. hepsi parça parça 1 haftada geldi. en sonuncusu dün geldi. hepsi söylediğin gibi harika şeyler. zaten trendden hep alışveriş yapardım ama bundan sonra başka yerden değil sadece trendden yaparım
bana azönce araba geldı.izmirdeyım
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
yarışma var
ooo süper kapısüsü kullandıkça iremveannesini hatırlaman dileğiyle airEki Görüntüle 340021 Eki Görüntüle 340022
myforum dan kazandığım vücüt losyonum ve blogdan kazandığım kapı süsüm geldişahaneler
Nestle Damak
Damakla Venedike gitmeye hazır mısınız? Kampanyalı Damak ambalajlarındaki şifreyi girin, çekilişle Venedik seyahati kazanan 50 çiftten biri olma şansı yakalayın! Ayrıca her gün 24 kişiye 1 aylık Damak çikolatası hediye! Katılım için Nestle Damak - Damak'la Venedik | Facebook
süperler güle güle kullan canım
Güle güle kullan cnm:103::103::103::103::103:
çok güzel güle güle kullanın
ben de 4 senedir atama bekliyorum,85,370 puanla eve atanadım yine
setres toplarına bayıldım araba şeklinde olması süper olmuşş
air güle güle kullan baykuşunda gözüm kaldı
ben 11 parça ürün almıştım iki hafta biri 20 tş biri 10 tl çeklerle
7si geldi 4üde yolda diğer sitelerdende yaptım onlardanda memnun kaldım
şuan trendyol rövanşta tabi tv kodu falan verince
güle güle kullan aldıklarını
ooo süper kapısüsü kullandıkça iremveannesini hatırlaman dileğiyle air
demek stres topu araba şeklindeydi çok ii yaa bede bekliyorum 2 tane bakalım henüz gelmedi
Blog sitelerinden çekilişler düzenleniyor. Yani blog sahipleri kendi bloglarında çekilişler yapıyorlar. Fakat burada blog kampanyaları yayımlamak yasak. O şekilde blog çekilişlerine katılıyosun ve o blogtada kazananı açıklıyorlar.
canım benim ben de 7sene bekledim atanmayı.seni çok iyi anlıyorum.En kısa zamanda atanırsın inşallah.Moralini hiç bozma sakın.Ben neler çektim bir bilsen.Allah yüzüme güldü sonunda ve atandım.şimdi 2senelik öğretmenim.Benim branş ta biyoloji.Bak beni örnek al ve hiç ümidini kesme .Ben de senin gibi her sene çalıştım olur inşallah dua et bolca..moaralim çok bozuk arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlarımdan atananlar oldu ben hala bekliyorum.kafayı yıyıcem ya
Merhaba arkadaslar referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara 10 tl lik cola kodu veriyorum. boylece 10 liralik urun sadece kargo parasina geliyor. ilgilenenler mesaj atsin.
gecekuşum senin bölümün neydi puanında iyiymiş oysa.
kaç gündür trendyolu bekle bekle bir hal oldum ya
kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var kendıme blog actım ama kampanyaları kendı blogumdan nasıl duyurcam yardım edermısnız ceklıslere katılcam ama yapamadım
Türkçe öğretmeniyim canım
Valla fenalıklar bastı artık
referans isteyn
destek isteyn
satış yapan
blog reklamı yapan
durmadan ark talebinde bulunan bu ne ayolll
aa hatırladım kuşum şimdi tanrıçamın topiğinde konuşmuştuk bunu. ama o puanla nasıl olmaz ataman yainş. atanırsın bir an önce...
senin yurt içi kargo hediyen geldi mi kuşum
canım benim ben de 7sene bekledim atanmayı.seni çok iyi anlıyorum.En kısa zamanda atanırsın inşallah.Moralini hiç bozma sakın.Ben neler çektim bir bilsen.Allah yüzüme güldü sonunda ve atandım.şimdi 2senelik öğretmenim.Benim branş ta biyoloji.Bak beni örnek al ve hiç ümidini kesme .Ben de senin gibi her sene çalıştım olur inşallah dua et bolca..
bebeğime bakım dan şampuan ve losyonumuz geldi bugün. oğlum hemen yaptı banyosunu mis gibiymiş. çıkıncada losyonunu sürdük. hediyeleri görünce elinden düşürmediği niveaları tanımaz oldu. ama kokuları filan çok güzel ben ve oğlum çok sevdik bunlarııı
dünde biz yıkandık.güzel kokuları.hatta losyonu kendime sürdüm biraz ağır ama olsun.organikmiş vede serttifikalı.bi daha alacak olsak nerden bulcaz acaba.hiç denk gelmedi çünkü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?