Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben 11 parça ürün almıştım iki hafta biri 20 tş biri 10 tl çeklerle
7si geldi 4üde yolda diğer sitelerdende yaptım onlardanda memnun kaldım
şuan trendyol rövanşta tabi tv kodu falan verince
güle güle kullan aldıklarını

Eki Görüntüle 340021 Eki Görüntüle 340022

myforum dan kazandığım vücüt losyonum ve blogdan kazandığım kapı süsüm geldi şahaneler
ooo süper kapısüsü kullandıkça iremveannesini hatırlaman dileğiyle air

demek stres topu araba şeklindeydi çok ii yaa bede bekliyorum 2 tane bakalım henüz gelmedi

süperler güle güle kullan canım

çok saol canm

Güle güle kullan cnm:103::103::103::103::103:

teşekkürler canm

çok güzel güle güle kullanın

saol canm

ben de 4 senedir atama bekliyorum,85,370 puanla eve atanadım yine

setres toplarına bayıldım araba şeklinde olması süper olmuşş

air güle güle kullan baykuşunda gözüm kaldı

herkesin gözü kaldısaol canm

tabiki unutmam asal canmçok teşekkürler

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

moaralim çok bozuk arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlarımdan atananlar oldu ben hala bekliyorum.kafayı yıyıcem ya
canım benim ben de 7sene bekledim atanmayı.seni çok iyi anlıyorum.En kısa zamanda atanırsın inşallah.Moralini hiç bozma sakın.Ben neler çektim bir bilsen.Allah yüzüme güldü sonunda ve atandım.şimdi 2senelik öğretmenim.Benim branş ta biyoloji.Bak beni örnek al ve hiç ümidini kesme .Ben de senin gibi her sene çalıştım olur inşallah dua et bolca..

herkese merhaba,bir süredir takip ediyordum bu başlığı yazmak bugüne kısmetmiş..ben de katılıyorum ara sıra kampanyalara..burada da güzel paylaşımların oldugunu gördüm umarım bundan sonra benim de bir katkım olur..:) bu arada trendyol bugün hediye çeki kampanyası yok sanırım

Merhaba arkadaslar referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara 10 tl lik cola kodu veriyorum. boylece 10 liralik urun sadece kargo parasina geliyor. ilgilenenler mesaj atsin.

senin karın ne ?
sanada 20tl hediye çeki mi geliyor?
refarans vermek yasak burda..

beklediğim hiçbi kargom gelmedi bugun.oysaki haftasonu elinizde olur demişlerdi.böle tersliklerde hep beni bulur.bakalım pazartesi gelsinde öğrenicez nerde kargolarım

kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var kendıme blog actım ama kampanyaları kendı blogumdan nasıl duyurcam yardım edermısnız ceklıslere katılcam ama yapamadım

gecekuşum senin bölümün neydi puanında iyiymiş oysa.

kaç gündür trendyolu bekle bekle bir hal oldum ya

Türkçe öğretmeniyim canım

Valla fenalıklar bastı artık
referans isteyn
destek isteyn
satış yapan
blog reklamı yapan
durmadan ark talebinde bulunan bu ne ayolll

Türkçe öğretmeniyim canım

Valla fenalıklar bastı artık
referans isteyn
destek isteyn
satış yapan
blog reklamı yapan
durmadan ark talebinde bulunan bu ne ayolll

aa hatırladım kuşum şimdi tanrıçamın topiğinde konuşmuştuk bunu. ama o puanla nasıl olmaz ataman ya inş. atanırsın bir an önce...

senin yurt içi kargo hediyen geldi mi kuşum

bebeğime bakım dan şampuan ve losyonumuz geldi bugün. oğlum hemen yaptı banyosunu mis gibiymiş. çıkıncada losyonunu sürdük. hediyeleri görünce elinden düşürmediği niveaları tanımaz oldu. ama kokuları filan çok güzel ben ve oğlum çok sevdik bunlarııı

aa hatırladım kuşum şimdi tanrıçamın topiğinde konuşmuştuk bunu. ama o puanla nasıl olmaz ataman ya inş. atanırsın bir an önce...

senin yurt içi kargo hediyen geldi mi kuşum

bizim bölümün puanları çok yüksek canım,torpiller de bir hayli fazla olduğu için bekliyoruz bakalım
ben seni hatırlayamadım yaa nickin değişmiş olmalı

yurt içi gelmedi henüz canımm

Son düzenleme:

saol ya cok tesekkur ederim. biyoloji mezunusun walla tebrik ederim.çalışcaz napcaz iki tane topik var bende onlar için calışcaz.tabi ne kadar çalışılabilinirse

dünde biz yıkandık.güzel kokuları.hatta losyonu kendime sürdüm biraz ağır ama olsun.organikmiş vede serttifikalı.bi daha alacak olsak nerden bulcaz acaba.hiç denk gelmedi çünkü bana

Alper Yeğin
Anıl Özcan
Birsen Aydoğan Hergüllü
Ciğdem Çetemen
Hülya Alkaç
Hülya Oruç
Özge Köse Erdem
Selcan Uluocak Cebeci
Sevda Ayan
Tülay Akçay

Tebrikler arkadaşlar. Keşke cevapları bizimlede paylaşsaydınız.
Hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar.

dünde biz yıkandık.güzel kokuları.hatta losyonu kendime sürdüm biraz ağır ama olsun.organikmiş vede serttifikalı.bi daha alacak olsak nerden bulcaz acaba.hiç denk gelmedi çünkü bana

evet losyonun kokusu biraz ağır ama bi müddet sonra geçiyo koku. yada ben alışıyorum kokuya oda olabilir altında fiyatlarıda yazıyo nette bi bakim bakalım varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…