Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkür ederim ama ben sorularada cvplarada bakmamıştım aslında saolsun bir arkadaş grupta paylaştı onun sayesinde kazanmış oldum aslında ruffles olayını gördüğümde yarışma başlayalı çok uzun zaman olmuştu ve umutsuz bir durumda ölesine katılmış bulundum ve yine kazandığımıda arkadaşlardan öğrendim o yüzden buradada paylaşma durumum olmamıştı yani ((

öncelikle kazanamamışım a lütfen burası paylaşım sitesimi haftaya inşallah cevapları bulursam özelden sana mutlaka yollarım cevapları SÖZ

cevapları ben buldum kızlar. selcanda benden yaptı. ama şans ona güldü . kazandı diye çok sevindim. en azından boşuna araştırmadım diye düşündüm ben facede paylaştım cevapları ama sizler görmemişsiniz üzüldüm şimdi :26::26:

öncelikle kazanamamışım a lütfen burası paylaşım sitesimi haftaya inşallah cevapları bulursam özelden sana mutlaka yollarım cevapları SÖZ

Küstüm hepinize.
Şaka bi yana geçen hafta konusu geçmişti bu hafta haberim bile olmadı. Kısmet bu sonuç olarak. Tebrik ederim.

65 pk ruffles kazanmışımm

ye ye bitmez

:125::125::125::125:

:119::119::119::119:

canım zaten burada rufflesın yapılacağı bir haftadır konuşuluyo bende burdan öğrendim katıldım ama bulduğum cevaplar yanlış olabilirKAZANAMADIM bende haftaya kazanırız inşallah

kazanan arkadaşlara afiyet bal şeker olsun

bende yurtiçi kargodan 2 adet stres topu kazanmıştım fakat 2 tane model araba geldi oğluma ii oldu...eticinim yok hala

bende yurtiçi kargodan 2 adet stres topu kazanmıştım fakat 2 tane model araba geldi oğluma ii oldu...eticinim yok hala

ya biz bu eti cine ne zaman katılmıştık. ben 3 ay önce adres değiştirdim. hangi ay katılmıştık hatırlıyormusunuz? 3 ay öncesindeyse benim eti cinler eski adrese gider valla.

canım aynen oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim kızım 1 yaşında 3 ayda geçti bugün boğuluyodu az kalsın oynasın diye verdim eline dişleride yeni çıktığı için ısırıp koparmış öğürüyodu ağzzını açmamla arabayı yemiş cimcimem aman dikkat edin arkadaşım

allah korumuş benimki 2,5 olucak 2 ay sonra biraz daha biliyo yani yenmiycegini.gerçi benimkide ufak bişeyleri sokuşturuveriyo agzına.gözümüz kulagımız hep açık olucak artık allah hepimizinkini korusun..

[h=6]Arno Mobilya
[/h][h=6]SENİN YERİN BENİM YANIM uygulamamız, 14 Şubat 2012 geceyarısı 23:59'a kadar devam edecek ama Arno Mobilya, yeni sosyal medya uygulamalarıyla sizlerle olacak. Katılımcı sayısı arttıkça yeni ödüller, yeni kampanyalar sizlerle buluşacak. Siz de arkadaşlarınızı davet edin Arno sürpizlerinden daha fazla faydalanma imkanını yakalayın...[/h]
Arno Mobilya - Duvar | Facebook

[h=6]Muya
[/h][h=6]Sevgililer Günü Hediyen MUYA'dan..!
Yapman gereken sadece O'nu Neden Sevdiğini anlatmak...
En çok beğenilen 15 yorum Bay,Bayan ve Çocuk grubundan olan Muya Paketini Kazanacaktır..!

Yarışmamız 10 Şubatta Sona Erecektir.[/h]

[TD="class: xl24, width: 259, colspan: 4"]Kızlar; Hepimize kolaylık olsun diye METRO'da sorulan soruların cevaplarını aşağıya yazdım.

METRO BÜTÜN CEVAPLAR BURADA !!!!!!!!!
[/TD]
[TD="width: 64"][/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]bakkalın adı gündüz bakkal[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 2"]423 kişi yaşıyor[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 2"]35 sokak lambası var
[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]36 bisiklet farlarıyla aydınlatılıyor.[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Metro Enerji Testi reklamında hangi enstitü ile işbirliği yapılmıştır?-İTÜ Enerji Enstitüsü[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Gündüz Abi’nin dükkanının ışığını yaktığı top ne renktir? Kırmızı[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]Büyük ışıksız derbisi sonrasında kupa töreni nerede yapıldı:Kahvede[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 4"]Gündüz Abi’nin babasının mesleği nedir? Hakem[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Arjantin forması giyen yumurcağın forma numarası kaçtır?:10[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Gündüz Abi’nin işe koyulduğu sahneden sonra görünen aracın plakası nedir? 34 AVZ 55[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Derbinin ortasında karanlık bastığında çocukları kim çağırmaya gelmemiştir? Gündüz Abi[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]Gündüz Abi işe koyulmadan önce ilk ne yapıyor? Halkın desteğini topluyor.[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Işıksız Mahallesi sokaklarında karşı karşıya gelen traktörlerin renkleri nedir? Kırmızı Mavi[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]türkiye çapında bir günde yaklaşık olarak kaç adet Metro tüketiliyor?-360 bin[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]test 10 üniversitede gercekleşiyor[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Metro Enerji Tesi reklamında 6 gün boyunca toplam kaç kwh enerji üretildi?-17.5 kWh[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 4"]Metro enerjisinin kaynağı nedir?-Hepsi[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Aağı Mahalle takımın kalesini koruyan karpuz yunus[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 4"]d. Yer fıstıkları parçalanması zincirleme reaksiyonu[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Bisikletlerin farlarını en parlak biçimde yakma gücünü çocukların aileleri nereden almaktadırlar?-metrodan[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Gerçek bir derbi maçın en büyük özelliği nedir? gece yapılması[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 4"]Filmimizdeki kasabanın adı nedir? ışıksız[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]Yukarı Mahalle takımının kalesinin file bekçisi kimdir? b. Kedi Hilmi[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Gerçek bir derbi maçın en büyük özelliği nedir? gece yapılması[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]Hangi oyuncu Aşağı Mahalle takımı kadrosunda yoktur? Düz yakup[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]asagı ve yukarı mahalle Takımları : 6 sar kısıden olusuyor[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Annelerin bize bazı şeyleri anlatmak için başarıyla kullandıkları aletin adı nedir? terlik[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]Işıksız Kasabası'nın çeşmesi hangi tarihte yapılmıştır? a. 06/06/2011[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]metro enerjisini ölçen alet; metronom[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 4"]bir metro kolisnde kaç Adet vardır:i 144 adet[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Türkiye çapında bir dakikada kaç adet Metro tüketiliyor?- 250[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]Klasik Metro kaç kaloridir?-185 kcal[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Enerji nedir? -Bir kişide veya cisimdeki iş yapabilme kapasitesi[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 4"]Metro nedir?-Dünyanın en lezzetli enerji kaynağı[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]Metro’da kaç farklı tat vardır?-4[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]aşağıdakilerden hangisi Gündüz Abi'nin en sevdiği üç şeyden biri değildir?-ışıksız kasabası[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Metro Enerji Testi reklam çekiminde üretilen Metro enerjisi ile aşağıdakilerden hangisi yapılamaz?-10 adet elektrikli otomobil 1 saat süreyle çalışır[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]Bir paket Metro’nun enerjisiyle neler yapılabilir?-Aklınıza gelen her şeyi[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Filmimizde aileler sahayı ne ile aydınlatıyor? Bisiklet farları [/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 7"]Işıksız Kasabası’nda kaç kişiye kaç sokak lambası düşmektedir? 12 kişiye 1 lamba.[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 6"]İki takımın kaptanları hangi formaları giymektedir? İngiltere_Arantin[/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 5"]Filmimizin başında hangi hayvan gözükmektedir? Kedi[/TD]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…