Ruffleshangi kampanya bu?
evet losyonun kokusu biraz ağır ama bi müddet sonra geçiyo koku. yada ben alışıyorum kokuya oda olabiliraltında fiyatlarıda yazıyo nette bi bakim bakalım varmı :)
Alper Yeğin
Anıl Özcan
Birsen Aydoğan Hergüllü
Ciğdem Çetemen
Hülya Alkaç
Hülya Oruç
Özge Köse Erdem
Selcan Uluocak Cebeci
Sevda Ayan
Tülay Akçay
Tebrikler arkadaşlar. Keşke cevapları bizimlede paylaşsaydınız.
Hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar.
Alper Yeğin
Anıl Özcan
Birsen Aydoğan Hergüllü
Ciğdem Çetemen
Hülya Alkaç
Hülya Oruç
Özge Köse Erdem
Selcan Uluocak Cebeci
Sevda Ayan
Tülay Akçay
öncelikle kazanamamışıma lütfen burası paylaşım sitesimi haftaya inşallah cevapları bulursam özelden sana mutlaka yollarım cevapları SÖZ
teşekkür ederim ama ben sorularada cvplarada bakmamıştım aslında saolsun bir arkadaş grupta paylaştı onun sayesinde kazanmış oldum aslında ruffles olayını gördüğümde yarışma başlayalı çok uzun zaman olmuştu ve umutsuz bir durumda ölesine katılmış bulundum ve yine kazandığımıda arkadaşlardan öğrendim o yüzden buradada paylaşma durumum olmamıştı yani((
cevapları ben buldum kızlar. selcanda benden yaptı. ama şans ona güldü . kazandı diye çok sevindim. en azından boşuna araştırmadım diye düşündümben facede paylaştım cevapları ama sizler görmemişsiniz üzüldüm şimdi :26::26:
Küstüm hepinize.
Şaka bi yana geçen hafta konusu geçmişti bu hafta haberim bile olmadı. Kısmet bu sonuç olarak. Tebrik ederim.
Alper Yeğin
Anıl Özcan
Birsen Aydoğan Hergüllü
Ciğdem Çetemen
Hülya Alkaç
Hülya Oruç
Özge Köse Erdem
Selcan Uluocak Cebeci
Sevda Ayan
Tülay Akçay
bende yurtiçi kargodan 2 adet stres topu kazanmıştım fakat 2 tane model araba geldi oğluma ii oldu...eticinim yok hala
bende yurtiçi kargodan 2 adet stres topu kazanmıştım fakat 2 tane model araba geldi oğluma ii oldu...eticinim yok hala
canım aynen oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim kızım 1 yaşında 3 ayda geçti bugün boğuluyodu az kalsın oynasın diye verdim eline dişleride yeni çıktığı için ısırıp koparmış öğürüyodu ağzzını açmamla arabayı yemiş cimcimem aman dikkat edin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?