Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarışma devam ediyor fakat artık hediyeli değil.ilk 5 bin kişi içindi ve 10 tanesi bana geldi 4990 taneside diğer arkadaşlara dağıldı

meeeaaaşalllaaaahhh.
.80 tane benim o pk.
kaç tane neskayfe..
kız hamişsin sana dokanır bu kaa şeker yüklemesi

Arkada foto çeken herifleri gördün mü air? :)
Carlos'um yokmuş pe üzüldüm yağmur ormanlarında gitar çalarken bırakmışlardır ormantik herüfümü :)

görmemmi görmemmi karılarına gösterecek eve gidince yazmış millet koptumçıplak çıplak adamlara sarılmış kızlarda ne meraklı bu insanlar

meeeaaaşalllaaaahhh.
.80 tane benim o pk.
kaç tane neskayfe..
kız hamişsin sana dokanır bu kaa şeker yüklemesi

5 paket geldi nescafe 5*15=75
zaten bu ay şeker yükleme testim var.Doktoruma söylicem ben yeterince yükledim sen zahmet etme

aynı modelin bordosunu kızım kullanıyor çok modern ve cici duruyor al derimm ayrıca biz mağazadan 119 tl ye almıştık şimdi bayağı ucuza geliyor

sağol canım bende kızıma alıcam bu rengi çok seviyo ama modelinde tereddüt etti arkilerine sor bakalım ne dicekler dedi

canım bence almaa:26:

aynı modelin bordosunu kızım kullanıyor çok modern ve cici duruyor al derimm ayrıca biz mağazadan 119 tl ye almıştık şimdi bayağı ucuza geliyor

bende beğenmedim.nedendir bilmiyorum ama bu modeller kız çocuklarının giydiği kabanlar gibi duruyo
ama rengine bayıldım afilli duruyo

Bence güzel ben beğendim. Modeli ve rengi çok hoş..

sağolun canlarım fikirleriniz için bende kızıma alıcam kendime almam zaten ne rengi ne modeli bana göre değil

ahsen eşarp
YARIŞMA
2012 İlkbahar-Yaz Mısırlı Triko Markalı İpek Eşarp Kazanmaya Ne Dersiniz !
Paylaştığımız fotoğraf albümünü 05-03-2012 Pazartesi gününe kadar en az 10 defa paylaşan takipçilerimizin arasından yapacağımız çekilişle 3 Takipçimize Mısırlı Triko İpek Eşarp Hediye.Dileyen takipçilerimiz 10 paylaşımdan daha fazlasını yapanlar için +1 çekiliş hakkı olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…