Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar facebooka girebiliyormusunuz??

günaydın herkese

bende de açılmıyor face:26:

daybudaydan yaptığım alışverişlerimin eksik gelenleri kargolanmş ve diğerleri de sadece 1 hesabım kalmış kargolacak oda tedarik sürecinde

8 martı dört gözle bekliyorum

Kızlar dns ayarınızı otomatiğe alırsanız facebooka girebilirsiniz. Dnslerden dolayı girilmiyormuş. Ben kendim tanımlamıştım dnsyi otomatik yapınca girebildim

günaydın..

ben de face girömekte sorun yaşadım ama, giriliyor şimdi..

Afıyet olsun sekerım :)

kızlar bndede sabah acılmadı facebook
ama sımdı acıldı
30 marttan ıtıbaren face herkeste zaman tunelıne gırıcek dıolar
ya ben ondan bısı anlamıorum

Su araba bana cıksa ne var

Afıyet olsun sekerım :)

kızlar bndede sabah acılmadı facebook
ama sımdı acıldı
30 marttan ıtıbaren face herkeste zaman tunelıne gırıcek dıolar
ya ben ondan bısı anlamıorum

yapma yaa..bende bişey anlamıyorum, karışık kuruşuk
illa kurcalıycaklar şu face in şeklini şemalini..

günaydın herkedse....

asla meyan kökü yoktur sadece millet bangır bangır bağırıyo içinde neler var diye.bence sizde bu kadar emin olmayın yararlı bişeyde değil zaten .ama herkesin aklı var zaten içen içer

zararlı olduğu için insanların saçma uydurmaları bence. öyle bişey olsa sağlık bakanlığı onay vermez diye düşünyrm cnm.

bu arada kırmızı kasada trendyol var kızlar. olmadığını da nerden çıkardınız.
alınan kodlar sadece ay sonuna kadar geçiyor.

canım trendyol var ama stok tükenmiş

SiliconPower-Turkiye - Welcome | Facebook
1.Etkinlik kuralı: SP facebook paylaşım sitesinde her 100 üyeden biri için 1 adet VIP özel USB bellek hediye verilecektir.
2.Etkinlik süresi: 01 Mart 2012, 12:00 – 31 Mayıs 2012 (GMT+08:00).
3.Ödül: VIP exclusive Touch 835 4GB flash sürücü. Kazanan kişinin adı, flash sürücünün arka kısmına lazer ile işlenecektir. (Her kişinin sadece bir ödül hakkı vardır.)

Tüm kullanıcılarımızın dikkatine;

Pritt Göster Kendini! uygulamasına katılarak ödül kazanan tüm yarışmacılarımız arasından halen ödülüne ulaşamayanlar, isim soyisim ve adres bilgilerini pritturkiye@gmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir.
Hediyesi eksik olan kullanıcılar en kısa sürede tespit edilecek ve hediye ulaştırılacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…