kzlar organik çelebiye yazmıştım cevap gelmiş ; gelen cevap : kazananlar arasında isminizi adresinizi göremedik vs vs ben de bana ilettikleri maili ve cevaplayarak reply yaptığımı söyledim.ama bozuldum hem bilgilerimizi topluyorlar hem de kendi yolladıkları mailleri inkar ediyorlar başka aranmayan var mı ? bence hep birlikte yazalım ayıp ettiler
bence birşey yollayacakları yok canım sistem kaydetmiyor olsa bize otomatik mail yollayamazdı değil mi ? bence herkes buraya yazsın ki birdaha bizim aracılığımızla reklam yapmalarına izin vermemiş olalım ya da tekrar yarışma yaparlarsa anlasınlar ki bilgi adres toplamak için,tekrar yazdım bakalım cevap verecekler mi gelirse yine size yazarımben de mail attım ama bana cevap gelmedi.bence topluca atalım bakalım ne diyecekler
Aşağıdaki New Life ürünlerinden hangisi strese karşı etkilidir?
Lactease
CoEnz QH
Mena K2
Enginar Özü
sitesinden araştırdım ama bulamadım sadece enginar kapsülümü ne vardı ya onda sinerjik etki yapar yazıyodu bende onu işaretledim tebrikler dedi doğru herhalde :26:
Lactease
CoEnz QH
Mena K2
Enginar Özü
Lactease
CoEnz QH
Mena K2
Enginar Özü
https://apps.facebook.com/avonmuhte...t4ZCt5uh18Nxij07vxYDImRnIsbQngcBFtBPMWuuM#_=_
avon kazananlar listesi..
bizden de arkadaşlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?