Unnado 10 liralık çekim var olur mu takas canım ?
20 olsaymıs keşke cnm ya..Bi düşünüyüm..
daybuyday kargo bedava kızlar
banada gelmedı..yaaa kızlar 4 farklı hesaptan alışveriş yaptım daybuyday dan 3ü gelmedi.2 çekim daha var kararsızım yapsam mı die yine gelmezse iptal edildi biri ama karta yattımı ücret henüz bilmiorum benim gibi sorun yasayan yok herhalde
bu money yüzünden bilgisayarım kafayı yiyecek sürekli yenile yapıyorum
%100 aldım çok şükür MONEYDEN
yapı kredi trendyol kampanyası için 20tl yüklemesi bugün olmayacakmıydı, yapan varmı acaba hiç
banada gelmedı..
nasıl aldınız yaaa
estee lauder açıklanmış aynı soyisimden 4 tanne 2 tane ne ala memleket uyuz oldum uyuz bu ne ya her gün paylaş olacağı bu aptal yerine koyuyolar insanı
yaaa kızlar 4 farklı hesaptan alışveriş yaptım daybuyday dan 3ü gelmedi.2 çekim daha var kararsızım yapsam mı die yine gelmezse iptal edildi biri ama karta yattımı ücret henüz bilmiorum benim gibi sorun yasayan yok herhalde
estee lauder açıklanmış aynı soyisimden 4 tanne 2 tane ne ala memleket uyuz oldum uyuz bu ne ya her gün paylaş olacağı bu aptal yerine koyuyolar insanı
Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri
Sıra geldi talihlileri açıklamaya...
1. Öznur Tiryaki
2. Erdoğan Çınar
3. Melek Akın
4. İsmail Seyitoğlu
5. Ecrin Dönmez
6. Berkehan Batuhan
7. Bahar Çakmak
8. Murat Öndeş
9. Gamze Haseki
10. Cahit Özen
Kazanan arkadaşları kutluyoruz.
Kazanamayanlar üzülmesin hediyeler devam edecek..
Takibe Devam..
Dünkü moneye katılamadım hoş katılsamda %100 kazanamıyorum ama bunda eşim kazanmışşşşşşşşş
bende daybuydaydan alışveriş yaptım kargoya verildi deniyor ama gelmedi bir hafta olacak çok sinir oldum
https://apps.facebook.com/adiosapp/ kızlar yarısma var
kızlar newlife cevabı dalak olacak
arkadaşlar artık kola kodlarıyla trendyol çeki alamıyor muyuz
kızlar bu yarısmayı denedınızmı yerlerı ben bılemıom cevabını bılen varsa yazabılır mısınız mıllet 2000 kusur falan yapmıs ben 32 yapabılıom
New Life
New Life EFA Daily ödüllü yarışmamız yeni sorumuz ile başladı!
Günün sorusunu doğru cevaplayan 55. ve 201. kişi kazanıyor. Herkese iyi şanslar...
New Life - Ödüllü Yarışma | Facebook
bence karaciğer
daha 14 şubattaki siparişim gelemdi verdiğimiz paralar az ama olsun bekle bekle ne olacak bakalım
bende daybuydaydan alışveriş yaptım kargoya verildi deniyor ama gelmedi bir hafta olacak çok sinir oldum
bende 2 tişört almıştım 14 şubatta.gelmedi.bende iptal ettirdim ama tabi çekimi sadece 1 günlük için verdiler.tabi kullanamdım yandı.para iadesi yapıldı.ekstrem de görünüyor.
benimde 14 şubatta aldığıklarım hala gelmedi sonraki hafta bişey daha almıştım bi hafta boyunca kargoda denmişti sonra,bi problemden dolayı gelmiceni iptal ettiklerini ücretin kartıma yatcağını söylemişler bilmiorum yattımı .diğer ikisinide iptal edicm artık yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?