anammmmmmmmmm bundan 1 saat önce yüklü deildi 40 tl oda yüklenmiş oldu 120 tl çok mutluyum senin sayende kız airlikfeer
süper ya nerden geldi =) ?
tatlım benimde şuan 60 tl oldu kaldı 40 tl yüklenicek hediye çeklerimede bakıyım dedim iki tane 10tl hediye göndermiş daybuyday saolsunşuanda 80 var 40daha gelince benimde 120 olucak inş ben bornoz takımı almaktan vazgeçtim teyzem geçen eminönünde 125 e almış aile takımı yeri çok güzel taşlı havluları felan dedi netten alma belki yeri güzel olmaz dedi vazgeçtim bilgi olsn die söylüorumm
anammmmmmmmmm bundan 1 saat önce yüklü deildi 40 tl oda yüklenmiş oldu 120 tl çok mutluyum senin sayende kız airlikfeer
Kızlar daybuyday da fıkırmetreden çekım varda 10 tl lik urunu almam icın 10 dan fazlamı olması lazım? Limangodaki gb yoksa 7 tl lik bıse alıp 6 da kargo 10 dan duserlermı?
çok çok saol bu güzel bilgin için hemen bende başlıyorum
kızzzzzzzzz sen napıonnnnntertibim yedik şafakları ben çeyiz düzüom bişiler kazanıp buralarda daybuydaydan geldi 100 tl çek onlarda 20 tl göndermiş bide hediye 120 oldu
canım kaç kere anlatıldı bu topikte sıkılanlar olabilir:26::26: ama ben anlatıyım yinede
daybuyday a birsürü maille kayıt oluyorum 1 hesabımdan bütün mailleri davet ederek
yine bütün bu mailler ile sırası ile fikirmetreye üye oluyorum
fikirmetre aracılığı ile anketleri doldurup her hesabıma 10 tl çek yüklüyorum
kargo bedava olduğu gün bütün çeklerimi kullanıyorum ve 0.90 kuruş gibi fiyatlara alışveriş yapabiliyorum
sonra ürünlerimin gelmesini bekliyorum
ürünlerim geliyor bu sefer 1 ay kadar çeklerimin yüklenmesini bekliyorum
kızzzzzzzzz sen napıonnnnntertibim yedik şafakları ben çeyiz düzüom bişiler kazanıp buralarda daybuydaydan geldi 100 tl çek onlarda 20 tl göndermiş bide hediye 120 oldu
Kargo bedavayı benmı kaçırıyorum acaba her gunde kontrol edıyorum kaç gunde bır oluyor cnm?
canım benim bildiğim 14 şubat 26 şubat 21 martta oldu bide sanırım 20sinden sonra oluyo :26: hergün bakmakta yarar var bencedeben sabah daybuydayla kalkıyorum
bende kalktıgımda bakıyorum hemen ıns kısa zamanda olur ya
napım devommm askerlıgı yedık gezıyom dugun hazırlıkları işte
ya keske kargo bedava olsada alsam
canım benim bildiğim 14 şubat 26 şubat 21 martta oldu bide sanırım 20sinden sonra oluyo :26: hergün bakmakta yarar var bencedeben sabah daybuydayla kalkıyorum
Daybuyday da davet ceklerı bırleşiyormu kızlar?
ayy bende cnmmmm aynen devam alışverişe inş olur kız bu ayda bedava kargo:)
evt cnm valla ii oluo çok güzel şeeyler aldım site sayesinde
Birleşio cnm ama sadece fikirmetreninki birleşmio
umarım dayday da kargo bedava olur trendyol gibi yapmazlar..talep olunca geri çekiliyolar
milupa ve pizza hut linkini verirmisiniz bulamdım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?