Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saol canım yaa bakıcam artık olmadı elektronik bişeler alırız

anammmmmmmmmm bundan 1 saat önce yüklü deildi 40 tl oda yüklenmiş oldu 120 tl çok mutluyum senin sayende kız airlikfeer

rica ederim canım ne demek

Kızlar daybuyday da fıkırmetreden çekım varda 10 tl lik urunu almam icın 10 dan fazlamı olması lazım? Limangodaki gb yoksa 7 tl lik bıse alıp 6 da kargo 10 dan duserlermı?

10 tl lik ürün alıp kargoyu kredi kartın ile ödemen lazım canm

çok çok saol bu güzel bilgin için hemen bende başlıyorum

rica ederim canım hayrını gör

kızzzzzzzzz sen napıonnnnn tertibim yedik şafakları ben çeyiz düzüom bişiler kazanıp buralarda daybuydaydan geldi 100 tl çek onlarda 20 tl göndermiş bide hediye 120 oldu

oh ne güzel bana da atar inşallah

ben evimisterden alışveriş yaptım 25 lira çekle 3 parça aldım 1 parçası geldi..taksit taksit gelicekmiş nasıl bi anlayışsa....

Kargo bedavayı benmı kaçırıyorum acaba her gunde kontrol edıyorum kaç gunde bır oluyor cnm?

kızzzzzzzzz sen napıonnnnn tertibim yedik şafakları ben çeyiz düzüom bişiler kazanıp buralarda daybuydaydan geldi 100 tl çek onlarda 20 tl göndermiş bide hediye 120 oldu

napım devommm askerlıgı yedık gezıyom dugun hazırlıkları işte
ya keske kargo bedava olsada alsam

Kargo bedavayı benmı kaçırıyorum acaba her gunde kontrol edıyorum kaç gunde bır oluyor cnm?

canım benim bildiğim 14 şubat 26 şubat 21 martta oldu bide sanırım 20sinden sonra oluyo :26: hergün bakmakta yarar var bencedeben sabah daybuydayla kalkıyorum

napım devommm askerlıgı yedık gezıyom dugun hazırlıkları işte
ya keske kargo bedava olsada alsam

ayy bende cnmmmm aynen devam alışverişe inş olur kız bu ayda bedava kargo:)

canım benim bildiğim 14 şubat 26 şubat 21 martta oldu bide sanırım 20sinden sonra oluyo :26: hergün bakmakta yarar var bencedeben sabah daybuydayla kalkıyorum

evt cnm valla ii oluo çok güzel şeeyler aldım site sayesinde

Daybuyday da davet ceklerı bırleşiyormu kızlar?

Birleşio cnm ama sadece fikirmetreninki birleşmio

kızlar biraz önce yatak örtüsü aldım sözde kargo bedavayı bekliycektim ama bekleyemedim yahu şimdi bütün herkesin çeki yüklenmiştir biter korkusuna bunu aldım fiyatı 84.90dı 80tl çek kullandım 10.80e geldi 40tlyi kullanmadım belki hiç kullanmam kargo bedava olunca yine 20 tl gelince toplu kullanırım

bende dayanamdım ve çekimi kullandım hemde 4 adet yani 80 tl çekimi bende daybuyday dan bunları 6.6 tl karşılğında kazanmış oluyorum diye paylaşıyım dedim

bunları 6.6 tl ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…