Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım geçmiş olsun öncelikle..kesinlikle şikayet var a yaz.yazık günah 90 lira vermişsin...peşini bırakma derim ben..

şu dankekten bide ben kazansam ya bu arada netvariumdan saatler gelmedi zaten belirli bir tarih vermişlerdi o tarih daha gelmedi şimdi unuttum ayın kaçından snra gönderceklerini:26:

ya nasıl olkadar tl yükleyebiliyosunuz formülü nedir bu işin biri banada sölesin

canım kaç kere anlatıldı bu topikte sıkılanlar olabilir:26::26: ama ben anlatıyım yinede

daybuyday a birsürü maille kayıt oluyorum 1 hesabımdan bütün mailleri davet ederek
yine bütün bu mailler ile sırası ile fikirmetreye üye oluyorum
fikirmetre aracılığı ile anketleri doldurup her hesabıma 10 tl çek yüklüyorum
kargo bedava olduğu gün bütün çeklerimi kullanıyorum ve 0.90 kuruş gibi fiyatlara alışveriş yapabiliyorum
sonra ürünlerimin gelmesini bekliyorum
ürünlerim geliyor bu sefer 1 ay kadar çeklerimin yüklenmesini bekliyorum

tebrikler canım

kızlar daybuydan da yüklenmesi gerekn son 1 çekim kaldı 26 şubat alışverişinden şuan 120 tl oldu hesabımda çeklerim bornoz yolu gözlüyorum daybuyday da

tatlım benimde şuan 60 tl oldu kaldı 40 tl yüklenicek hediye çeklerimede bakıyım dedim iki tane 10tl hediye göndermiş daybuyday saolsun şuanda 80 var 40daha gelince benimde 120 olucak inş ben bornoz takımı almaktan vazgeçtim teyzem geçen eminönünde 125 e almış aile takımı yeri çok güzel taşlı havluları felan dedi netten alma belki yeri güzel olmaz dedi vazgeçtim bilgi olsn die söylüorumm

beni de şimdi aradılar. çok sevimdim yaaa. oleyyy.şansım yine açılıyor sanırım ...

yeni keşfettim sayfayı..ama artık sık sık kontrol edicem.. birilerinin hediyeler kazandığını görünce çok mutlu oldum valla:))

şu dankekten bide ben kazansam ya bu arada netvariumdan saatler gelmedi zaten belirli bir tarih vermişlerdi o tarih daha gelmedi şimdi unuttum ayın kaçından snra gönderceklerini:26:

o sayfada mart ayı boyunca yayınlananları paylaştık ve kazandık.

ayrıca netvarium saatleri 13-17 nisan tarihleri arsında yollayacakmış

Kızlar daybuyday da fıkırmetreden çekım varda 10 tl lik urunu almam icın 10 dan fazlamı olması lazım? Limangodaki gb yoksa 7 tl lik bıse alıp 6 da kargo 10 dan duserlermı?

çok çok saol bu güzel bilgin için hemen bende başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…