Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

http://www.danino.com.tr/danino-annelerine/ayin-odullu-sorusu.aspx?MailID=221221221221-148111010039-025067009106-16

Filiz Topçu
Toni&Guy saç fırçası
Bahar Çakmak
Toni&Guy saç fırçası
Derya Umutlu
Toni&Guy saç fırçası
Bahriye Aksular
Veet Seti
Derya Alakır
Veet Seti
Şule Sarmaşık
Veet Seti
Elif Gören
Veet Seti
Melike Bülbül
Veet Seti

Nursel Ünlütürk
Clatronic Süt & Krema Çırpıcı
Nilüfer Karanfil
Tuğçe Caner
Gizem Altundağ
Dettol Hijyen Seti
Gözde Eskin
Dettol Hijyen Seti
Emel Özçolak
Dettol Hijyen Seti
Aylin Yılmaz
Dettol Hijyen Seti
Aysun Kasapoğlu
Dettol Hijyen Seti

ben hiç link paylaşmadım denıyorum umarım olur canım
organikcelebi.com | Ana Sayfa

aaa bu organicum bildiğimiz organik çelebimiymiş bende bu başka sanmıştım. tmm canım çok teşekkürler. be buna üyeyim zaten. bu site çok kasıntı yaa. o hediyeli testini ne zaman yapıyo bitiyo hiç anlamıyorum. hiç yetişemedimm

avealı hat bulamadım ben de o yüzden kullanmayacak varsa bana verebilir mi kardeşime nevresim takımı alıcam. kullanmayan varsa rica ediyorum sizlerden

avealı hat bulamadım ben de o yüzden kullanmayacak varsa bana verebilir mi kardeşime nevresim takımı alıcam. kullanmayan varsa rica ediyorum sizlerden

100 tl sınırı geldi cnm bende bi kod var heralde nevresim pahalıdır zaten veriim istersen özel mes atamıorum ama burdan yazarım

ayyy inanamıyorum ya. Haberde bunlar yazıyo

Söz konusu firmaların ürünlerine dönük laboratuvar incelemelerinde, yağlı tulum peynirlerinin içinde bitkisel yağ, pişmiş dana kavurmanın içinde at eti (tek tırnaklı eti), yüzde 100 dana eti sucuğun içinde kanatlı eti ve soyulmuş sosisin içinde yabancı doku ve iç organ tespit edildi.

iyi ki birşey kazanmamışım tavuk artıkları bilmediğim şeyler yiyecekmişim. Ne kadar vicdansızlar.Yazıklar olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…