100 tl sınırı geldi cnm bende bi kod var heralde nevresim pahalıdır zaten veriim istersen özel mes atamıorum ama burdan yazarım
Kredi kartı hatalı diyor sanırım bizim ki internete açık değil 100 tl üzeri diye bir hata gelmedi anlamadığım ilk günden beri hep öyle deniliyor 100 tl üzeri ama öyle değil sözde öyle bence :S
denedim şekerim ama kullanmamıza izin vermiyor
5060 canım.......
ayyy inanamıyorum ya. Haberde bunlar yazıyo
Söz konusu firmaların ürünlerine dönük laboratuvar incelemelerinde, yağlı tulum peynirlerinin içinde bitkisel yağ, pişmiş dana kavurmanın içinde at eti (tek tırnaklı eti), yüzde 100 dana eti sucuğun içinde kanatlı eti ve soyulmuş sosisin içinde yabancı doku ve iç organ tespit edildi.
iyi ki birşey kazanmamışım tavuk artıkları bilmediğim şeyler yiyecekmişim. Ne kadar vicdansızlar.Yazıklar olsun
bide yarışma yapıp paket paket sucuk dağıtmışlardı. aman iyiki kazanmamışım. insan değil bunlar ya..
burda laboratuvar sonuçları olumsuz bulunan firma bilgileri var. inceleyin kızlar.
Tarm Bakanl TR Duyurular : haber_Detayli_Gosterim
Güvenip bir sucuk, sosis, salam, peynir yiyemeyeceğiz anlaşılan. Kızlar facebook tan paylaşın eşe dosta herkes bilinçlensin.
Ben paylaştım. Yazık günah. Allah a havale ediyorum.
https://apps.facebook.com/lezzetdetaylari/?ref=ts
Burdan cnm.Haftanın kazananları diye bir sekme var..Ayriyetten cep tel. mesaj gönderiyorlar kazandınız diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?