evet kulanılıyor sisteme göre kullanan ben gözükmüyordum. ama kendi adıma aldım.üyelik bilgilerini vs.. kendi adıma yaptım çek kazanan kişi başkasıydı (aslında yine bana ait hesaptı)yalnız kod çıkınca 1 saat içinde kullanmak gerekiyor. yoksa siliniyormuş sistem öyle yazdı çeki kullanmak için tamam dediğinde süre işlemeye başlıyor
Ariş Pırlanta Sanatı
İŞTE YENİ SORUMUZ:
Videodaki ürünün adını ve fiyatını 18 Mayıs Cuma gününe kadar kampanya@aris.com.tr adresine gönderin, videoyu paylaşın, bileklik kazanma şansını yakalayın.[/QUO
videoyu nerden bulabilirim canım ya sen yükledin mi ben göremiyorum
https://www.facebook.com/ArisPirlantaSanati
çekilişlerin sonuçlarında hep aynı kişileri görmekten sıkıldım ha
kızlar bana da yollayın tchibo çeki
ben pastacılık üürnleri aldım bahce icin 3 lü fener mumluk aldım silikon taban aldım silikon seker kalıbı aldım cubuklu cok güsel evde cocugunuza kendiniz seker yapabilirsiniz cok güsellllll azönce geldi 100 tanede cubugu icindee papatya vekalp kalıplar
aktif değil.
yollayabiliyorsanız aktif olursa banada tchibo yollarmısınız
gacım çeyizi düzdün valla yeni baştanmı evlendirsek seni nee
güle güle kullan cnm
Hürriyet Aile Molfix sayfasındaki testi çözerek 07-13 Mayıs Haftası Molfix'ten hediye kazananlar...
1.Murat Varlıorpak - İzmir
2.Bilal Şen - Kütahya
3.Melek Gerçek - İstanbul
4.Mürşit Kocabaş - İstanbul
5.Murat Bayat - Iğdır
Ben size de deniyorum, doğum günü olanlara da, ama tchibo çeki hiç açılmadı bende, ücretli hediyelerde bile açılmıyor anlamadım bu işiAma açılırsa ilk yollayacağım kişiler kkdan olacak
Açıldığında bizimkisiler bana da yollayın
eti formdan süpriz hediye kazanmışımmm :125:
nasıl kazanmışın canım..ben hiç yarışmasını görmedimde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?