Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

FİSSLER
#benimannemherzaman'ın kazananları belli oldu!
Fissler'den tava kazanan katılımcılarımız Arzu Dumanoğlu, Nur İçten ve Nuray Çakmak olmuştur. Kendilerini tebrik eder, isim, soyisim, adres ve telefon bilgilerini fisslerturkiye@gmail.com adresine e-posta olarak göndermelerini rica ederiz.
Kendilerini tebrik eder, tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Öncelikle Teşekkür ederim,ama pek anlayamadım :) yani benim arkadaşımın çeki var da ,onu ben alışveriş yaptığım zaman kullanabilirmiyim? ,Mesala tchibo da falan, çek numarası yazarken illa çekin sahibiyle alışverişi yapan aynı kişi mi olmalı ?

Sateen Ödüllü sorumuza ilk doğru cevabı veren kişi,
Sümeyye Odabaş oluyor. Tebrikler Sümeyye :)
Sateen Ödüllü sorumuza doğru cevabı veren 100. kişi,
Erdinç Oktar oluyor. Tebrikler Erdinç :)
Sateen Ödüllü sorumuza doğru cevabı veren 200. kişi,
Özlem Dişlioğlu oluyor. Tebrikler Özlem :)
Sateen Ödüllü sorumuza doğru cevabı veren 300. kişi,
Nihal Can oluyor. Tebrikler Nihal :)
Sateen Ödüllü sorumuza doğru cevabı veren 400. kişi,
Büşra Öztürk oluyor. Tebrikler Büşra :)
Sateen Ödüllü sorumuza doğru cevabı veren 500. kişi,
Fatma Kılıç oluyor. Tebrikler Fatma :)
Sateen Ödüllü sorumuza son doğru cevap veren kişi,
Umut Gökçe oluyor. Tebrikler Umut :)

eşim kazanmışşş

kızlar bana da yollayın tchibo çeki

aktif değil.
yollayabiliyorsanız aktif olursa banada tchibo yollarmısınız

Ben size de deniyorum, doğum günü olanlara da, ama tchibo çeki hiç açılmadı bende, ücretli hediyelerde bile açılmıyor anlamadım bu işi Ama açılırsa ilk yollayacağım kişiler kkdan olacak
Açıldığında bizimkisiler bana da yollayın

ülker kreminide foto göndermeli falan ama ilgilenen vardır heerhalde

Ruffles Türkiye
İşte Taraftar Koltuğu'na en fazla arkadaşını davet edip Sony'den B Serisi Walkman kazanan taraftarlar!

- Nur Tekel Yanar
- Ela Muhsine Durmuş
- Selma Aslan
- Yasemin D. Kılınç
- İbrahim Beder

kızlar burayı yeni keşfettim ve sizin sayenizde keskinoğlundan hediye kazanmışım emeği geçenlere çok teşekkürler..

12-13 Mayıs ' da gerçekleştirilen Beğendiğin Ürünü Kazan kampanyası sonuçlanmıştır. Kazanan 2 takipçimiz ve kazandıkları ürünler:

1) Adem Boyraz ( Slique Epilasyon Aleti )
2) Pelin Şerafettinoğlu Arik ( Dev Bilgisayar Tuşu Şeklinde Lamba )

Kendilerini tebrik ediyoruz. Güle güle kullanın.

Hediyelerin gönderilebilmesi için üye iseniz üyelik e-posta adresinizi, değilseniz üye olduktan sonra üyelik e-posta adresinizi, yorumu yazdığınız facebook hesabınızdan sayfamızın sağ üst köşesinde bulunan mesaj kutusuna göndermenizi rica ederiz.

Sonraki kampanyaları kaçırmamak için sayfamızı takip etmeye devam edin.

bu ne yaaa..hep erkekler kazanmış..sanki bebeişlere onlar bakıyor

bana da aynı şekilde canım yaa kaç kere denesem de çıkmıyor tchibo çeki 1 kere aldım ilk girdiğimde o da nasıl oldu bilmiyorum başka da yok

R.O.C.S. Türkiye

R.O.C.S tarafından seçilen gülen bebeklerimiz belli oldu! Tebrikler! Hediyeniz en kısa zamanda adresinize teslim edilecektir. Katılan herkese teşekkür ederiz! Yoğun ilgiden dolayı yarışmamız devam ediyor. Siz de çocuğunuzun gülen bir resmini yarisma@dentavit.com adresine gönderin, sürpriz hediye kazanma şansını kaçırmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…