kızlar fyonk en cok bana yaradı hediye yollayamayanlar bide söyle deneyin tam saat 12ye dogru modeminizi sıfırlayın sonra deneyin her hesabınız icin sıfırlayın modemi bana dün tchibo cıkmadı 12yi 20 gece cıktı kardesimin hesabından yolladım arkadaslara kendime yollayamadım ama 1 tane kullanmadıgım cekim vardı cünkü bugun denicem artık bugun ilk siparislerim geldi süper zaten cok severim tchibonun ürünlerini e bedava gibi olunca cok sevindimmm sizede yardımım dokunursa yaparım isteyeni eklerim bide google chorme den yapın
Ne bitmez fyonkmuş
Tatlı gacım maşallahDoldurdum mutfağı Şansın hep bol olsun..Eki Görüntüle 415850
Bende yiyecekle doldurucam galiba..2 koli cips(1 kardeşimlere),Ülker mutlu biran kolisi,keskinoğlu dan kazandım
kızlar fyonk en cok bana yaradı hediye yollayamayanlar bide söyle deneyin tam saat 12ye dogru modeminizi sıfırlayın sonra deneyin her hesabınız icin sıfırlayın modemi bana dün tchibo cıkmadı 12yi 20 gece cıktı kardesimin hesabından yolladım arkadaslara kendime yollayamadım ama 1 tane kullanmadıgım cekim vardı cünkü bugun denicem artık bugun ilk siparislerim geldi süper zaten cok severim tchibonun ürünlerini e bedava gibi olunca cok sevindimmm sizede yardımım dokunursa yaparım isteyeni eklerim bide google chorme den yapın
ay özelden atamadım... mailim ilknurk1@hotmail.com... bana iyilik yapmak isteyen herkese adresim açık...yardımlaşmaya hazırım...
güle güle kullan canım. hala iyilik yapmaya çalışan kocaman yüreğin için tebrik ediyorum seni
cnm face yokmu adresi yazıp yollamak zaman kaybı heme nbitio cünkü
saol canım ok adar laf yedik ama neyse ben aldırmıyorum onlara kesin o lafları edenlerde bu yazımdaki ipuclarını kullanacak asıl onların vicdanları rahat edecekmi merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?