Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sana Türkiye

Marifetli anneler ve kuzuları, hamur işi yaparken keyifli anlarınızın fotoğrafını bize yollayın, size özel hediyelerimizden kazanma şansı yakalayın!

Fotoğraflarınızı iletisim@sanabirtarifimvar.com​ adresine, iletişim bilgilerinizle birlikte bekliyoruz :)

kızlar fyonk en cok bana yaradı hediye yollayamayanlar bide söyle deneyin tam saat 12ye dogru modeminizi sıfırlayın sonra deneyin her hesabınız icin sıfırlayın modemi bana dün tchibo cıkmadı 12yi 20 gece cıktı kardesimin hesabından yolladım arkadaslara kendime yollayamadım ama 1 tane kullanmadıgım cekim vardı cünkü bugun denicem artık bugun ilk siparislerim geldi süper zaten cok severim tchibonun ürünlerini e bedava gibi olunca cok sevindimmm sizede yardımım dokunursa yaparım isteyeni eklerim bide google chorme den yapın

Ne bitmez fyonkmuş
Tatlı gacım maşallahDoldurdum mutfağıŞansın hep bol olsun..
Bende yiyecekle doldurucam galiba..2 koli cips(1 kardeşimlere),Ülker mutlu biran kolisi,keskinoğlu dan kazandım

bu fyonk a güvenememiştim pek . altından bişi çıkar diye hiç girmedim sitesine ama şimdi bakıyorum da herkes baya birşey alıyor.
güvenilir sanırım. girdim ilk kez siteye ama ücretsiz gönderme hakkınız doldu filan yazıyor halbuki ilk kez girdim siteye çok ilginç :44:

ay ben isterim canım ya.. kaç gündür deniyorum bir türlü tchibo'yu yakalayamadım. oğluşuma hediye elıcam. çok hoşuna gidiyor kargo ile bir hediye gelince :) sana özelden atıyorum adresimi.. yardımcı olur isen çok sevinirim..

ay özelden atamadım... mailim ilknurk1@hotmail.com... bana iyilik yapmak isteyen herkese adresim açık...yardımlaşmaya hazırım...

güle güle kullan canım. hala iyilik yapmaya çalışan kocaman yüreğin için tebrik ediyorum seni

Değerli takipçilerimiz hediyeli kampanyamıza katılmak isteyenler sayfamızı beğendikten sonra fotoğraflarını yayınladığımız ürünlerimizden 5 tanesini profillerinde paylaşıp içlerinden en çok beğendikleri 1 ürünümüzü Profil resmi olarak kullanması gerekmektedir. Kampanyamız bugün itibariyle başlamış olup 18 Mayıs Cuma günü 18:00 da sona erecek 19:00da kazananlar sayfamızda açıklanacaktır. 15 şanslı takipçimiz beğendikleri kolye, yüzük yada küpelerimizden herhangi birine hiçbir ücret ödemeden sahip olacaktır.

Kampanyamıza katılanlar DİLRUBA TAKI
internet sitemizin iletişim kısmında bulunan forma isim, soyisim, e-mail ve Adres bilgilerini göndermesi gerekmektedir.

Gönderdiğiniz bilgiler doğrultusunda çekiliş elektronik ortamda yapılacaktır. Kazanan talihlilerimizin Facebook profilleri incelendikten sonra sayfamızda yayınlanacaktır.

HERKESE BOL ŞANSLAR....
Dilruba TAKI | Facebook

güle güle kullan canım. hala iyilik yapmaya çalışan kocaman yüreğin için tebrik ediyorum seni

saol canım ok adar laf yedik ama neyse ben aldırmıyorum onlara kesin o lafları edenlerde bu yazımdaki ipuclarını kullanacak asıl onların vicdanları rahat edecekmi merak ediorum

saol canım ok adar laf yedik ama neyse ben aldırmıyorum onlara kesin o lafları edenlerde bu yazımdaki ipuclarını kullanacak asıl onların vicdanları rahat edecekmi merak ediorum

Bana diyosan zaten fyonk'u burada duyuran benim..Duyurduğum günde 3 tane tchibo almıştım zaten.O bana yeter.Rahat ol sen

Eklentiler

• $074c6b2689526db191d504c260450958.gif
    2,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…