görgüsüz hiç birşey görmemiş gibi atılıyosun!!!
parasını verimde otur evinde ben gönderim sen ne istiyosan..
ya kızım sana ne ya ben kıcık oldum.ayıp ya
sen parasını veripde hedıye edıyosun bak arkadas hakkıyla kazanıyo. derdın ne cozemedım.. ama bu hareket bı bayana yakışmaz. ya erkeksin.. yada kadınlığın zarafetini haketmeyen biri..
ya adabınla otur yada banlanıcaksın..
Sevgili Bebek.com ailesi, Dentinox ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışmayla karşınızdayız! Yarışmamızın konusu "Dentinox ile Bembeyaz Dişler" Bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte fotograf@bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 10 Ağustos cuma günü sona erecek olup jüri tarafından seçilecek 3 şanslı bebeğe Dentinox hediye paketi gönderilecek. Fotoğraflarınızı bekliyoruz!
hemen formu doldurunca akabinde arıyorlar ..beklemiyorsun..
Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 13 ziyaretçi)
SiremimS*, faslimavi, TatLiGaci, esmerim34, theuglygoddess, lerzan34, kalapuka, burcu_daisy, aysre, eeymen, widaco, nilqun, aoktar, zarigan, Euthanasia, aslijann, wother, esmerist, SANSIM, licx, serap85, cezayir55, ruzgaryagmur, sevfurkereym, ceylis
herkes burda :))
cam dediğin camera mı,canım ben ona dikkat etmedim açık mıydı yoksa?
ya kızım sana ne ya ben kıcık oldum.ayıp ya
sen parasını veripde hedıye edıyosun bak arkadas hakkıyla kazanıyo. derdın ne cozemedım.. ama bu hareket bı bayana yakışmaz. ya erkeksin.. yada kadınlığın zarafetini haketmeyen biri..
ya adabınla otur yada banlanıcaksın..
halaaa çemkiriyor, git bi yaaaa...huzurunu kaçırma topiğin...
paran çoktu madem, neden anne lütfen daveti gönderilsin diye yalvardın burda?
neden 3 kuruşluk diye küçümsediğin davet çekine tenezzül ettin .
10 mesajın var daha, 3 gün olmuş üye olalı..o da anne lütfen daveti almak için, fırsatçılık yanii yaptığın..
paylaşım yapmadan,paylaşımlarımızdan haksızca faydalandın...
iğneyi önce kendine batır bacım, kendine..
adabını bozma..paran varsa git sadaka ver başın gözün için.canın sıkılıyorsa da ,oyun topiklerine git..
ya ilgiyi üzerine çekmek istiyor yeni olduğundan ya da erkek üye..çok geniş gördüm..
cnm bazen başka forumları dolaşıp ordan da bilgi topluyorum yarışmalar için paylaşıyorum ve üzerine başlığını yazıyorum linkleri görme yetkim olmadığından linkini paylaşamıyorum.Boşver o kadar da hazırcı olmayalım zaten emek olmadan yemek olmazmışaaaaa benm adım niye yok burda?
:)))
siremims beni hatırladın mı canım eskiden bayağı bir aktif üyeydim taki çocuğum 3 yaşına gelene kadar
sevgilineyolla.com'dan Süper Kampanya!
10 arkadaşını getiren 5000 kişi Bay/Bayan kol saati kazanıyor!
★★★ Sevgiline Yolla - Kampanya | Facebook ★★★
kızlar yaaa bir de kampanyaları paylaşırken link verirseniz daha kolay ulaşırız ben bulamıyorum her defasında da link verir misiniz diye sizi oyalamak istemiyorum umarım beni yanlış anlayan olmaz
ben istedim ama senin gibi cılkını cıkarmıyorum hakkım neyse o kadar aldım.sen belki ordanda 10 20 sipariş vermıssındır görmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?