Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

link verme şansınız varmı ??? ben bulamadım face üzerinde anadolu cam ı

aşkınız cornettoyu şaşkın etmişbarkot takmak ne oluyo optik okuyucudan mı geçiceksiniz

ben sizden 3-5 sn erken bağırmayı bitirmişim galiba çünkü bekledim bantın gelmesini biraz.

Mega panel bende üye olmuştum ama beni aramadılar seni ne zaman aradılar.

hatırladım cnm maşallah :)) büyütmüşün işte ne gzl

Mega Panele dün başvurdum bugün aradılar cnm.
Sanırım ilk başta saydıkları işlerden ailesinde olanları kabul etmiyorlar. Beni arayınca direkt bunu sordular öyle anladım :)

Bakalım nasıl bir şeymiş ben de merak ettm :)

Cornettonun ayıcığını kazandık o zaman vay beee iyi bağırmışız Tiyatro yapmak bi işe yaradı demek diyafram konusunda haha

Bu arada anadolu camın bingo şifrelerini paylaşalım mı birbirimizle ben hiçbi yerde görmedimmm

Son düzenleme:

canım amacım eleştirmek değildi sadece bulamıyorum dedim.... herkese paylaşımlaır için teşekkürler.

derdim haksızlık yapıyorsunuz 1 tane yetmıyormu o kadar insan giriyor kazanamıyor sırf sizin gibilerin yüzünden

sizin gibiler derken şekline şemaline dikkat et arkadaşım daha ben o yarışmaya kendim için bile girmedim,kii sen beni biçok kere almakla suçluyosun. senin gibiler yüzündende forumun huzuru kaçıyo o hi hesaba katılmaazz.. mübarek günn allahım sabır verr. hadi kızım git başka yerde egonu tatmin et. burda tartışılcak iş yapmıyoruz biz.. tartışma konusu acma boşuna

cnm mega panel ile ilgili bilgi verebilirmisin gittikten sonra. eve gelcez diyince ben cesaret edemedim katılmaya. mereak ediyorum bunu. daha sonra paylaşırsan çok sevinirim.

hatırladım cnm maşallah :)) büyütmüşün işte ne gzl

evet canım ben bile inanamıyorum kocaman oldu....

kızlar yeni bir kampanya daha:
HEDİYELİ KAMPANYA
1 Üyemizin Master 13 Parça Bıçak Seti Kazanacağı Kampanyamıza Katılmak İçin
-Facebook sayfa duvarımızdan 1 ürünü ve kampanyamızı paylaşmak
12 Ağustos'ta son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz

https://www.facebook.com/nevresimdunyasicom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…