Anadolu Cam Sanayii A.Ş., maden suyunun faydalarını anlatan ve günlük maden suyu tüketimini arttırmayı hedefleyen 2012 Maden suyu reklam kampanyası kapsamında QR Bingo yarışması düzenliyor. Anadolu Cam, 1 Ağustos tarihinde Hayata Cam Kat adlı Facebook sayfasında başlayacak yarışma ile bir reklam kampanyasını interaktif oyuna çeviren ilk ödüllü yarışmaya imza atıyor. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek yarışmada büyük ödül bir hafta tatil olacak.
Cornetto'ya biz de bağırdık aşkımla birlikte. Ama biz bağırırken "sendeki de ne aşkımış, kaydını aldık" diye kesti.
Acaba çok uzun mu bağırdık yoksa herkese mi aynı şeyi diyorlar?
Bi de yarın mega panelden gelecekler barkodu takmaya, daha önce gelen var mı kimseye?
Cornetto'ya biz de bağırdık aşkımla birlikte. Ama biz bağırırken "sendeki de ne aşkımış, kaydını aldık" diye kesti.
Bi de yarın mega panelden gelecekler barkodu takmaya, daha önce gelen var mı kimseye?
aaaaa benm adım niye yok burda?
:)))
siremims beni hatırladın mı canım eskiden bayağı bir aktif üyeydim taki çocuğum 3 yaşına gelene kadar
sevgilineyolla.com'dan Süper Kampanya!
10 arkadaşını getiren 5000 kişi Bay/Bayan kol saati kazanıyor!
★★★ Sevgiline Yolla - Kampanya | Facebook ★★★
kızlar yaaa bir de kampanyaları paylaşırken link verirseniz daha kolay ulaşırız ben bulamıyorum her defasında da link verir misiniz diye sizi oyalamak istemiyorum umarım beni yanlış anlayan olmaz
aşkınız cornettoyu şaşkın etmişbarkot takmak ne oluyo optik okuyucudan mı geçiceksiniz
sanane asıl onunla benım aramda konusma sen nie kasınıyon
cnm bazen başka forumları dolaşıp ordan da bilgi topluyorum yarışmalar için paylaşıyorum ve üzerine başlığını yazıyorum linkleri görme yetkim olmadığından linkini paylaşamıyorum.Boşver o kadar da hazırcı olmayalım zaten emek olmadan yemek olmazmış
derdim haksızlık yapıyorsunuz 1 tane yetmıyormu o kadar insan giriyor kazanamıyor sırf sizin gibilerin yüzünden
Mega Panele dün başvurdum bugün aradılar cnm.
Sanırım ilk başta saydıkları işlerden ailesinde olanları kabul etmiyorlar. Beni arayınca direkt bunu sordular öyle anladım :)
Bakalım nasıl bir şeymiş ben de merak ettm :)
Cornettonun ayıcığını kazandık o zaman vay beee iyi bağırmışızTiyatro yapmak bi işe yaradı demek diyafram konusunda haha
Bu arada anadolu camın bingo şifrelerini paylaşalım mı birbirimizle ben hiçbi yerde görmedimmm
hatırladım cnm maşallah :)) büyütmüşün işte ne gzl
cnm mega panel ile ilgili bilgi verebilirmisin gittikten sonra. eve gelcez diyince ben cesaret edemedim katılmaya. mereak ediyorum bunu. daha sonra paylaşırsan çok sevinirim.
maşallah şekercik maşallah benimkine yaklaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?