Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Herkese merhaba;
Mega Panel le ilgili biraz bilgi vereyim geçen hafta ablama geldi. Kurulum sırasında ordaydım. Ben bu şirketin daha önce anketlerine katılmıştım Küçükyalı şubesinde o yüzden güvenlik açısından hiç çekinmedik. 1 kişi geliyor.ç Size programı anlatıyor ve yapmanız gerekenleri belirtiyor. Ufak bir barkod okuma cihazı veriyorlar. Bununla haftada en az 2 gün (bururada önemli olan çok ürün geçirmek değil programı düzenli takip etmek) aldığınız ürünleri barkodla okutuyorsunuz. size verilen defterde haftanın hangi günü hangi mağaza vs. olan bir barkod kitabı da veriliyor. Sonrasında b.sayara bağlayıp barkodları ipsosun sitesine yüklüyorsunuz. Orada da ürünün fiyatı kısmını dolduruyorsunuz. Olay bu kadar. Her hafta düzenli girişlerden 30 puan veriliyorç. Aylık 120 puan ediyor. Eğer birini siz vesilesiyle üye yaparsanız ilk seferde 100 puan eğer o kişi 6 ay düzenli giriş yaparsa 300 puan daha alıyorsunuz. Zaman zaman anketler vs. oluyormus onlara katılınca da puan alınıyormuş. Ürün yelpazesi çok geniş fakat puanlar çok düşük değil. En küçük hediyeler şimdi neler olduğunu hatırlamıyorum ama 700 puandan başlıyor. Tatil bile var ama yurtsışı ttailleri 50.000 puan gibi. Anlayacağınız uzun dönemde hediye alınabilir. Ya da başkalarını üye yapmak gerekir. Site oldukça güvenilir. Sonuçta burada amaç pazar araştırması yapmak.

Umarım işe yarayan bilgiler vermişimdir.

kızlar size bi tavsiye..tartışma çıkarmak amacıyla saldıran üyelere hiç cevap vermeyin direk kötü içerik bildir butonuna basın..böylece o cevabını almış olur

bnm de protexlerim geldi ztn 30 gündür bişy kazanamdım gelmesi gereken hediyelerimi bekleyip onlarla avunuyorum protexlerimi de okulda kullanıcam iyi oldu

kızlar hani bi site vardı, numune istıyoruma basınca adres yazıyoduk kargo ucretı karsılıgında gönderıyoduu. bı uye yazmıstı bana geldı kargo ucretıne deger güzel şeyler var dıye. bende numune istemıstım ama ses soluk yok. numunenız adresınıze gonderılıcek dedı formu doldurunca. hangi sıteydi o ya adı aklıma gelmiyo. acaba kampanya mı bitti. siz hatırladınız mı :26:

şu zeytinyağcı zait sözen imi diyorsun arkadaşım? eğer onu söylüyorsan bendim alan ve size bilgi veren.şayet o siteyse siteden ulaşabilirsin kargo bilgilerine.

bu arada cornet çok zevkliydi ,bağırmak iyi geldi

kızlar size bi tavsiye..tartışma çıkarmak amacıyla saldıran üyelere hiç cevap vermeyin direk kötü içerik bildir butonuna basın..böylece o cevabını almış olur

canım ,zaten kötü içeriğe bastım..
gereken cevabı da vereyim dedim

şimdi maggi sepetim geldi
yine nişan sepeti gibi çok şık..hiç bi masraftan kaçınmamış maggi, sağolsun..

P&G Türkiye
Mustafa Sandal'la tanışmak ve en yeni şarkılarını ünlü müzisyenle birlikte söylemek ister misiniz? P&G Türkiye’nin Teşekkürler Anne kampanyasına destek veren Mustafa Sandal'ın 13 Ağustos’ta vereceği konsere çok az kaldı. Mini akustik konserine katılacak 5 şanslı kişiden biri olmak istiyorsanız hemen sorularımızı yanıtlayın.

P&G Türkiye - Mustafa Sandal Mini Konser | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…