Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yuppiii bende çerçeve kazanmışım

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar...
bugün köpük boyam geldi..boya bana bayaa bi geç geldi, belki glisslerde gelir..
elidorları da bekliyordum, ama meğer isim benzerliği varmış..

çirkinmi :)

sadece gülüyorum

ihtiyacı olup olmadığını siz nerden çıkardınız

boşvrin kızlar:))

herkes kendince konuşsun:)

belki bizede gelir bugun bana yine mail atmışlar boyanız adresinize pazartesi yada salı günü postalancaktır diye ama artık inandırıcı gelmiolar bana bakalım kısmet

Facebookdaki niveanın yarışmasına katıldınızmı kızlar.Nivea 100.yıl şerefine set veriyor.

Kızlar mail geldi facede caldionun sayfasında yarışma var hergün girip soruları cevapla hediye kazan :))))) hadeee girin hemen

kızlar glade sen tasarla yarışmasının sonuçları dün açıklanacaktı...
bakabileceğimiz bi liste var mı acaba???

teşekkürler canım...bide adres bilgilerimizi falan nasıl gönderecez onu da söylersen sevinirim...

eh artık o kadarını sen bul canım ben yarışmaya ne katıldım ne de kazandım :)))) kazanan listesine ulaştım bulamıyorsun diye :)

trendyol hediye çeki
İlkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz: Facebook’ta mağaza açtık! Takipçilerimiz artık Facebook’ta gezinirken de ayrıcalıklı alışverişin tadını çıkarıyor.
Bir de süprizimiz var: Facebook Mağazamızdan bu gece 00:00’a kadar alışveriş yapan ilk 250 kişi 10 TL hediye çeki kazanıyor!
Facebook Mağazamıza duvarımızda soldaki ‘Trendyol Alışveriş’ sekmesinden veya Facebook'ta Trendyol | Facebook linkinden kolaylıkla giriş yapabilirsiniz!
Facebook takipçilerimiz için sürprizlerimiz devam edecek, bizi izlemeye devam edin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…