Hangi kargo cnm ?Bende ilk 200deydim.Henüz gelen yok...
şu zeytinyağcı zait sözen imi diyorsun arkadaşım? eğer onu söylüyorsan bendim alan ve size bilgi veren.şayet o siteyse siteden ulaşabilirsin kargo bilgilerine.
bu arada cornet çok zevkliydi ,bağırmak iyi geldi
canım ben eşim ve kendim adına kazanmıştım. 1 tane geldi diğeri gelmedi. Senin birden fazlamı?
Daffny Naturcosmetics Mİ?
yok bacım baktım ama o değildi dediğim ya saolasın. benım dediğim bıtkısel şampuan dus jelı sabun vs tarzında bi sıteydii sanki.. iletişim bolumune tıklayınca yanda poşet resmı çıkıyodu numune istıyorum diye bi yer ordan adres verıyoduk. yazmıstım ürünleriniz adresınıze gonderılcek dedi.. atlıcm yaa neyydii neyydiii :)))
yok bacım baktım ama o değildi dediğim ya saolasın. benım dediğim bıtkısel şampuan dus jelı sabun vs tarzında bi sıteydii sanki.. iletişim bolumune tıklayınca yanda poşet resmı çıkıyodu numune istıyorum diye bi yer ordan adres verıyoduk. yazmıstım ürünleriniz adresınıze gonderılcek dedi.. atlıcm yaa neyydii neyydiii :)))
kızlar size bi tavsiye..tartışma çıkarmak amacıyla saldıran üyelere hiç cevap vermeyin direk kötü içerik bildir butonuna basın..böylece o cevabını almış olur
Duffny mi yoksa
benimde geldi protexim az önce[/QUOTE iyi günlerde kullanın nezaman kazanmıştınız? nekadar sürede geldi? bende kazandım 8 gün oldu ama daha gelmedi.
benimde geldi protexim az önce[/QUOTE iyi günlerde kullanın nezaman kazanmıştınız? nekadar sürede geldi? bende kazandım 8 gün oldu ama daha gelmedi.
kaç gün olduğunu hatırlamıyorum canım yarışma ilk başladığı gün kazanmıştım anca geldi geç geliyor biraz
[sıze=3]katıldım pek eğlenceliymişş[/sıze]
Selam kızlar,
Yarın banada mega panelden gelecekler. Bakalım neymiş, nasılmış. Ayrıntıları yarın akşam yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?