Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Büyük gün geldi! Birbirinden şık Takı Setlerimizi kazanma şansı yakalayacağınız yarışmamız başladı! Tek yapmanız gereken "Arkadaşını Davet Et" tabına girip formu doldurduktan sonra arkadaşlarınızı davet etmek! Unutmayın, ne kadar çok arkadaşınız daveti kabul ederse, kazanma şansınız o kadar artıyor! Kartopu Yünleri - Zaman Tüneli | Facebook

El-Bi
Sayfamızdan yarın sabah 10:30'da soracağımız soruya en iyi cevabı verecek şanslı kişiye markafoni'den 50TL'lik HEDİYE çeki! Takipte kalın şansınızı deneyin!

El-Bi | Facebook

yok bacım baktım ama o değildi dediğim ya saolasın. benım dediğim bıtkısel şampuan dus jelı sabun vs tarzında bi sıteydii sanki.. iletişim bolumune tıklayınca yanda poşet resmı çıkıyodu numune istıyorum diye bi yer ordan adres verıyoduk. yazmıstım ürünleriniz adresınıze gonderılcek dedi.. atlıcm yaa neyydii neyydiii :)))

canım ben eşim ve kendim adına kazanmıştım. 1 tane geldi diğeri gelmedi. Senin birden fazlamı?

Bende 2-3 tane kazanmıştım bgn sadece 1 tane geldi.....ama ben okumuştum şartlarında aynı maille hergün katılım yapılabilir diyordu ama yollamamşlar nedense

Daffny Naturcosmetics Mİ?

Duffny mi yoksa

kızlar size bi tavsiye..tartışma çıkarmak amacıyla saldıran üyelere hiç cevap vermeyin direk kötü içerik bildir butonuna basın..böylece o cevabını almış olur

Aynen böyle..cevap verdiğinizde sizlerde aynı duruma düşüyorsunuz,sadece kötü içerik yapın ve duymazdan gelin

Bebek.com
Sevgili Bebek.com ailesi, Dentinox ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışmayla karşınızdayız! Yarışmamızın konusu "Dentinox ile Bembeyaz Dişler" Bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte fotograf@bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 10 Ağustos cuma günü sona erecek olup jüri tarafından seçilecek 3 şanslı bebeğe Dentinox hediye paketi gönderilecek. Fotoğraflarınızı bekliyoruz!

Benimde protexlerimm geldiii..:124::124: 3 kargom birden geldiii nee kadarrr güzell birr günnnnn.Darısı başınızaaaaa

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Yarın banada mega panelden gelecekler. Bakalım neymiş, nasılmış. Ayrıntıları yarın akşam yazarım :)

arkadaşlar ne zmandır yazamıyorum.bana mega panelden geldiler.çok basit ve pratik hatta zevkli bişey...her hafta puan kazanıyosun .online sitesi ver o puanlarla alışveriş yapmak için...çok köklü bir firmaymış hatta araştırınca öğrendim...daha farklı puan verme şekilleride var.cep telefonunuza anket falan gelicek dediler.

EĞER KATILMAK İSTEYEN VARSA BANA MAİL ATSIN ÖNERİ YAPABİLİYOSUN ÇÜNKÜ...BURDAN MAİL ADRESİ VERMENİN SAKINCASI YOK SANIRIM...
sinemhaciaydin@hotmail.com

mega panel için öner yazın yeter...bu arada protexim bugün geldi ilk gün kazanmıştım,mAGGİYİDE İLK GÜN KAAZANDIM FAKAT HALA GELMEDİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…