Cornetto'ya biz de bağırdık aşkımla birlikte. Ama biz bağırırken "sendeki de ne aşkımış, kaydını aldık" diye kesti.
Acaba çok uzun mu bağırdık yoksa herkese mi aynı şeyi diyorlar?
Bi de yarın mega panelden gelecekler barkodu takmaya, daha önce gelen var mı kimseye?
cnm mega panel ile ilgili bilgi verebilirmisin gittikten sonra. eve gelcez diyince ben cesaret edemedim katılmaya. mereak ediyorum bunu. daha sonra paylaşırsan çok sevinirim.
arkadaşlar ne zmandır yazamıyorum.bana mega panelden geldiler.çok basit ve pratik hatta zevkli bişey...her hafta puan kazanıyosun .online sitesi ver o puanlarla alışveriş yapmak için...çok köklü bir firmaymış hatta araştırınca öğrendim...daha farklı puan verme şekilleride var.cep telefonunuza anket falan gelicek dediler.
EĞER KATILMAK İSTEYEN VARSA BANA MAİL ATSIN ÖNERİ YAPABİLİYOSUN ÇÜNKÜ...BURDAN MAİL ADRESİ VERMENİN SAKINCASI YOK SANIRIM...
sinemhaciaydin@hotmail.com
mega panel için öner yazın yeter...bu arada protexim bugün geldi ilk gün kazanmıştım,mAGGİYİDE İLK GÜN KAAZANDIM FAKAT HALA GELMEDİ...
eve zaten 1" bayan geliyor bilgisayarınıza java nın son sürümünü kuruyor yoksa,sizede barkod okuyucuyu verip nasıl kullaanıcağınızı anlatıyor ...bu kadar...bende sıkılarak aramıştım.hatta eşim bişey dermi flaan die korktum.ama kasılcak hiç bişey yok...ben sıkıntıya girmeyi sevmem .herşeyi en ince ayıntısına kadar sordum.bağlayıcı hiçbirşeyi yok...korkmayın yani.isterseniz sizleri önerebilirim .mail at bana yukarda verdim mailimi cnm...
bu proteks nedir nerden katılıyorsunuzz süresi doldu mu hala kazanma sansımız var mı biri yardımcı olabilir mii bi link falan verseniz kızlar ya ben uzak kaldım biraz yeni giriyorum biri beni bilgilndirsinn lütfenn :O :O
Protex Türkiye | Facebook devam ediyorrr sayfada gerekli bilgi mevcutt
Renklibirajans.com diye bir site varmış. Bu siteyi bilen var mı? Fikrimuhim benzeri bir site mi kendisine ürün gönderilen var mı?
renklibire ben geçen yıl üye olmuştum ürün anketleri oluyor ona katılıyorsunuz güya hediye gönderiyorlarmış bir yıl üyeliğim sürdü hergünde anketlerine katıldım hiçbirşey göndermediler bende üyeliğimi iptal ettirdim 2 ay önce
teşekkür ederim o zaman ben de üye olup boşuna zaman kaybetmeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?