neden hep ben neden
benim virüs korumam ve şekerlerim gelmedi herkese gitmiş ups 8 e kadar çalışıyormuş galiba inşallah benide unutmazlar
02124731111 canım bu numarayı ara söyle ilgileniyorlar avon müşteri hizmetleri benimde rimelim gelmemişti bu numarayı aradım göndermişlerdi
neden hep ben neden
aynı kaderi paylaşıyoruz cnm kadınlar kulubünden parayla satın aldığım kartım bile dün gelmiş hastaneye gitmiştim bulamamış sözde bugun beyfendı sitenin önunde çalışma var dıye gırmek ıstememış yarın getirceklermiş sözde
ups de hayal kurmayalım ben hiç bir kargo şirketinin bu saate kaldığını görmedım telefonla sordum ama yarın getiriler sen telle teyitr ettinmi
canım ups in takip bölümünden baktınmı araç nerde gösteriyo :26:
arkadaşlar bebeğime bakım sitesinde 100 kişilik kotaya girdik eşimde bende tebrik maili dışında bir mail gelmedi bilgilendirme istedim ve mailinizde önemli kısmı okuyun dediler
ÖNEMLİDİR:
bebegimebakim.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
bebegimebakim.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Bu e-posta kişiye özel gönderilmiştir. Eğer sizi ilgilendirmeyen bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız lütfen en kısa zamanda bu e-postayı ve eklerini siliniz.
tamamda yani anlamadığım ön elemeyi neye göre yapıyorsunuz ne bir mail ne başka birşey vaktimizi ve özel bilgilerimizi almaktan başka bir amaç göremediğimi belirttim mail olarak
hayır ben hamileyim ve hak kazanmışım numunelerini bizim gibi anne adayları yada küçük çocuğu olanlara tanıtmaya ihtiyacın var senin ay çok sinir oldum
bifincanda zaten gelmedi ups 8e kadar çalışıyoruz diyor kız telde oldu ben kadir gecesi senı beklıycem
ya takip noyu giriyorum çıkmıyo referans no filan istiyor
bifincan nefret ediyorum üyeliğimi iptal ettiler o kadar puan biriktirmiştimneymiş efndm adres uyaşmazlıgı varmış neden ozmn adres günceleme bölümü var :/ şimdi sıfırdan tekrar başlıcam
benim virüs korumam ve şekerlerim gelmedi herkese gitmiş ups 8 e kadar çalışıyormuş galiba inşallah benide unutmazlar
beni aradılar..adres teyit ettirdiler..
mc donals menü çekim gelmedi
kızlar ups den mesaj geldi adrese gelinmiş fakat gidilen adreste alıcı bulunamamıştır diye
yalancılar bugün full evdeydim dışarı bile çıkmadım gelmişmişler bulamamışlar yarın arıcam ups yi haşlıcam onları
kızlar ups den mesaj geldi adrese gelinmiş fakat gidilen adreste alıcı bulunamamıştır diye
yalancılar bugün full evdeydim dışarı bile çıkmadım gelmişmişler bulamamışlar yarın arıcam ups yi haşlıcam onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?