Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim virüs korumam ve şekerlerim gelmedi herkese gitmiş ups 8 e kadar çalışıyormuş galiba inşallah benide unutmazlar

aynı kaderi paylaşıyoruz cnm kadınlar kulubünden parayla satın aldığım kartım bile dün gelmiş hastaneye gitmiştim bulamamış sözde bugun beyfendı sitenin önunde çalışma var dıye gırmek ıstememış yarın getirceklermiş sözde

ups de hayal kurmayalım ben hiç bir kargo şirketinin bu saate kaldığını görmedım telefonla sordum ama yarın getiriler sen telle teyitr ettinmi

ya ben müşteri hizmetlerini aradım ups un açmadılar 1 saat bende sinir oldum kapadım
kaderimiz aynhı ne zaman bişi kazansam ya bana hep geç geliyor yada beni bulamayıp geri dönüyo hediye

beni aradılar..adres teyit ettirdiler..

ya takip noyu giriyorum çıkmıyo referans no filan istiyor

olsun canım ya yarın gelir stres yapma :13:
sitelerini değiştirmişler önceden araçı takip edebiliyodun bulamadım o kısmı orda sadece takip no isteniyodu şimdi nasıldır bilemem :26:

bifincan nefret ediyorum üyeliğimi iptal ettiler o kadar puan biriktirmiştim neymiş efndm adres uyaşmazlıgı varmış neden ozmn adres günceleme bölümü var :/ şimdi sıfırdan tekrar başlıcam

Allah Allah o nasıl oluyomuş öyle ayy bnmkini de iptl etmesnler şmdi o kdr uğrşıyorumm

kızlar ups den mesaj geldi adrese gelinmiş fakat gidilen adreste alıcı bulunamamıştır diye
yalancılar bugün full evdeydim dışarı bile çıkmadım gelmişmişler bulamamışlar yarın arıcam ups yi haşlıcam onları

Aynısı benimde başıma geldi. Sabahtan beri ailecek evdeyiz zillerde bozuk değildi elektriklerde kesik değildi. Hemen sitesinden mesaj attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…