Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sayın Yetkili,

Kargo firmanızı bugün birkaç defa aramamıza ve sürekli dağıtım akşam 6 ya kadar ulaşır dedikleri halde 6'da aradığımda akşam 8 'e kadar çalışıyoruz dedikleri halde gelmedi ve şubenizle aramızda en fazla 1 kaç km olduğunu tahmin ediyorum. UPS'in güvenilir bir firma olduğunu düşünüyordum bugün tüm güvenimi sarstı dağıtımcı şubeye paketi geri götürmüş gözüküyor.

Bilgilerinize ,

bende bunu yolladım mail olarak

aynı durumu aras bana yapmıştı.inat değilmi aradım genel merkezini sabah 9 da dağıtıma çıkan kargo nasıl gelmz dedi genel müdürlükte op ile görüştüm.ben yarın şehir dışına çıkıcam içinde evrak var dedim.gerçekten sertifika vardı ama şehir dışına çıkmışcaktım
akşam 10 u geçiyodu getirdiler kargoyu
kimsenin keyfini bekleyemem valla bende çalışıyorum ama çalışan kişide işini yapıcak

bende çalışırken kargocuların 3 kağıdını bildiğim için geç sattede olsa ulaştırdım kargomu biryerler ama UPS güvenilirdi demekki kaliteyi düşürmüşler birde sürat mı aman aman

ben daha beterini yolladım
sabahtan akşama kadar beklediğim kargom zillerin dogru çalışmasına ragmen gün boyunca elektik kesintisi olmamasına ragmen maalesef gelmemiştir ne hikmettirki bunlara ragmen telefonuma bir mesaj geliyor verdiğim adreste kimsenin bulunamadıgını söylüyor. bu sinir bozucu durumu bana yaşattıgınız için teşekkür ederim ups derhal kargomun eve getirilmesini talep ediyorum iyi akşamlar

canım ups nin bilindik yalanı o bana da aynısını yaptılar.ne anlıyorlar ki yalan söylemekten ertesi gün tekrar geliyorlar.

gökceemu arkadasım özel mes atmıssın ama benim pc sapıttı mes atamıorum bi türlü ozel hata verio habire burdan yazayım dedim tabi senin icin yaparım protexi inşallah kazanırım bilgilerini yolla bana yarın senim icin oynıcam

knor bilmece

RahimeAzılı
ZeynepGüler
Sümeyye HavvaAy
Asuman ŞeymaKuvel
BurcuBrt

ramazan eğlencesi

HazalEsra
AyşegülÖngelen
ŞükranKırbıyık
ErsinÇorbacı
SılaAkdemir
FatmaErgan
tunaOnur
TuanaDemirel
HarunPeynir
DuruKamp

ne kadr enterasan yine yokum

acaba ben nerde yanlış yaptım diye düşünüyorummmm

acaba ben nerde yanlış yaptım diye düşünüyorummmm

sorun bizde değil knorr da
ben zaten böle hazır ürün kullanmıyorum knoru magiyi hediye etmek için oynuyorum bide çıkmayınca iyice azim yaptım ondan çıkmıyo diye takıyorum kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…