Aynısı benimde başıma geldi. Sabahtan beri ailecek evdeyiz zillerde bozuk değildi elektriklerde kesik değildi. Hemen sitesinden mesaj attım
bende bakıyorum kurye dağıtımdan geri getirdi yazıyor 1-2 km belkide şube ile aramız pes yaa
aynı durumu aras bana yapmıştı.inat değilmi aradım genel merkezini sabah 9 da dağıtıma çıkan kargo nasıl gelmz dedi genel müdürlükte op ile görüştüm.ben yarın şehir dışına çıkıcam içinde evrak var dedim.gerçekten sertifika vardı ama şehir dışına çıkmışcaktım
akşam 10 u geçiyodu getirdiler kargoyu
kimsenin keyfini bekleyemem valla bende çalışıyorum ama çalışan kişide işini yapıcak
Sayın Yetkili,
Kargo firmanızı bugün birkaç defa aramamıza ve sürekli dağıtım akşam 6 ya kadar ulaşır dedikleri halde 6'da aradığımda akşam 8 'e kadar çalışıyoruz dedikleri halde gelmedi ve şubenizle aramızda en fazla 1 kaç km olduğunu tahmin ediyorum. UPS'in güvenilir bir firma olduğunu düşünüyordum bugün tüm güvenimi sarstı dağıtımcı şubeye paketi geri götürmüş gözüküyor.
Bilgilerinize ,
bende bunu yolladım mail olarak
mc donals menü çekim gelmedi
canım cok tesekkr ederim ilgilendigin için :)bana mail atmışlar tatlım 4 - 12 ay arası olanlara gönderıyoruz dıyee
kızlar ups den mesaj geldi adrese gelinmiş fakat gidilen adreste alıcı bulunamamıştır diye
yalancılar bugün full evdeydim dışarı bile çıkmadım gelmişmişler bulamamışlar yarın arıcam ups yi haşlıcam onları
mc donals cıft kışılıkmı gelıyo menuu fişlri kızlar
Bi fincan için davetiye gönderebilecek biri var mı?
knor bilmece
RahimeAzılı
ZeynepGüler
Sümeyye HavvaAy
Asuman ŞeymaKuvel
BurcuBrt
ramazan eğlencesi
HazalEsra
AyşegülÖngelen
ŞükranKırbıyık
ErsinÇorbacı
SılaAkdemir
FatmaErgan
tunaOnur
TuanaDemirel
HarunPeynir
DuruKamp
ne kadr enterasan yine yokum
acaba ben nerde yanlış yaptım diye düşünüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?