Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkdşlar bifincan daki kodu girdm ama progrmı dha kurmadm snra da onlarla ilgili bi soru sorckmş yardmlaşalm burdan zor olursa

arkdşlar bifincan daki kodu girdm ama progrmı dha kurmadm snra da onlarla ilgili bi soru sorckmş yardmlaşalm burdan zor olursa

canım ben kurdum programı valla şimdiden beğendim deneme amaçlı eski bilgisayarıma kurdum diğerine denemem bile
8 senelik bilgisyar ve program bilgisayarı ağırlaştırmadı ben sana sölerim cevapları

canım ben kurdum programı valla şimdiden beğendim deneme amaçlı eski bilgisayarıma kurdum diğerine denemem bile
8 senelik bilgisyar ve program bilgisayarı ağırlaştırmadı ben sana sölerim cevapları

bn de ondan korktum bilgisayarı ağırlaştırır diye şuanda korumasız pc deneme ürünü kullnıyordum kaldıryım artk onu öyle kurayım sağol canım:13:

banada bu akşam 21:15 gibi getirdi ups kargomu..
arkadaşkar gelip evde bulamadıysalar eve kağıt bırakmaları gerekiyor ki gerçekten gelmişler demek.. ellerinde delil yokk neye göre gelip evde bulamadık diyolar ki??

arkadaşkar gelip evde bulamadıysalar eve kağıt bırakmaları gerekiyor ki gerçekten gelmişler demek.. ellerinde delil yokk neye göre gelip evde bulamadık diyolar ki??

yaa bu kargocular nye böyle yapıyo acil işimiz olamaz mı hep eve mi hapis kalcaz yrn mesela bnm işim var sbaahtan hasta ve yatalak anneannem var kalkıp bakamaz kapıya zile. kalkamıyo babam da tatilde uyuyor top patlasa uyanmaz annem de işte akşama kadar çalışıyor bi öğlen geliyo 1 saatliğine e napıcam bn şimdi nerden bileyim hangi kargonun ne gün geleceğini bi haber bırakmaları lazım netvariumdan bnm bir sipairşim vrdı birkç ay önce mngylemi süratla mı ne gelmişti sanki süratla mng berbaer çlşıyo gbi ondan öle ddm ve çarşıdaydık o gün geleceğni blmyordm aradılar böyle böyle bn de diğer zillere basmalarını söledim bulamamışlar tekrar aradılar ve en son akrşı komşuya brakmalarını istedim. ki şimdi hediyelerimiz geliyor dönse geri gitse nereden haberimiz olacak da bilicez bu sefer firmayı suçluyoruz hediye kazandığımız ayıp günah olmaz yani telefon nolarını süs olsun dye mi yazıyoruz

Son düzenleme:
sinirlenme cnm belki gelir dün kazananları aramışlar

gözüm teldeydi aramadılar benide bu gün öğlenden sonra 1 civarı gibi aradılar hediyenizi göndericeğiz diye

belki ararlar daha :44:
arkadaşlar bebeğimebakım dan 2 kere kazandım ikisinde de aramadan göndermişlerdi.

henüz gelmedi benim ürünler

bebeğime bakımdan :26:çünkü bugün aradılar daha yarına gelir belki

bakalım ne gelicek paylaşırım gelince sizlerle

21,15 te kargomu olur bee, ne yapmış bunlar gece 12.00 ups den mesaj size ulaşılamamıştır, yuh yalancılar

sagol canm benm gonderdım bılgılerımı ozelden

TTNET aboneliğini herhangi bir nedenle sona erdiren tüketicilerin fesih sonrası alacaklarına ilişkin iade işlemleri yapılmaktadır. Ödemeler Türk TelEkom ofislerinden yapılmakta olup, yanı sıra tüketiciler aşağıda yer alan ekrandan sorgulama yaparak kendilerine yapılması gereken bir iade bulunup bulunmadığını öğrenebilir ve IBAN bilgilerini girerek iade tutarların ödenebilmesi için taleplerini iletebilirler.

TTNET | TTNET Hakkında | Duyurular

Arkadaşlar bakın sizlerinde birkaç kuruşu vardır mutlaka.

Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek olsun...Çocukları çokca sevindirin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…