arkdşlar bifincan daki kodu girdm ama progrmı dha kurmadm snra da onlarla ilgili bi soru sorckmş yardmlaşalm burdan zor olursa
canım ben kurdum programı valla şimdiden beğendim deneme amaçlı eski bilgisayarıma kurdum diğerine denemem bile
8 senelik bilgisyar ve program bilgisayarı ağırlaştırmadı ben sana sölerim cevapları
Sayın Yetkili,
Kargo firmanızı bugün birkaç defa aramamıza ve sürekli dağıtım akşam 6 ya kadar ulaşır dedikleri halde 6'da aradığımda akşam 8 'e kadar çalışıyoruz dedikleri halde gelmedi ve şubenizle aramızda en fazla 1 kaç km olduğunu tahmin ediyorum. UPS'in güvenilir bir firma olduğunu düşünüyordum bugün tüm güvenimi sarstı dağıtımcı şubeye paketi geri götürmüş gözüküyor.
Bilgilerinize ,
bende bunu yolladım mail olarak
banada bu akşam 21:15 gibi getirdi ups kargomu..
arkadaşkar gelip evde bulamadıysalar eve kağıt bırakmaları gerekiyor ki gerçekten gelmişler demek.. ellerinde delil yokk neye göre gelip evde bulamadık diyolar ki??
ne zaman canım :)
arkadaşlar bebeğimebakım dan 2 kere kazandım ikisinde de aramadan göndermişlerdi.sinirlenme cnm belki gelir dün kazananları aramışlar
gözüm teldeydi aramadılar benide bu gün öğlenden sonra 1 civarı gibi aradılar hediyenizi göndericeğiz diye
belki ararlar daha :44:
kızlar bebek bakım(organıcııum) dan hediyesi gelen kim var ve ne geldi?bana birtek body lotion gelmiş, keşke 2şey gelseydi
arkadaşlar bebeğimebakım dan 2 kere kazandım ikisinde de aramadan göndermişlerdi.
banada bu akşam 21:15 gibi getirdi ups kargomu..
arkadaşkar gelip evde bulamadıysalar eve kağıt bırakmaları gerekiyor ki gerçekten gelmişler demek.. ellerinde delil yokk neye göre gelip evde bulamadık diyolar ki??
gökceemu arkadasım özel mes atmıssın ama benim pc sapıttı mes atamıorum bi türlü ozel hata verio habire burdan yazayım dedim tabi senin icin yaparım protexi inşallah kazanırım bilgilerini yolla bana yarın senim icin oynıcam
yolladım canım mailine bakabilirsinGünaydın arkadaşlar... Bana da bifincan daveti gönderebilir misiniz? ilknurk1@hotmail.com
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?