Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydınlarrr

Markafoniye üye olanlara Lidyanada kullanmak üzere %25 indirim kuponu veriyor. Lidyanada kargo zaten bedava.Çeki olan varsa değerlendirsin

Biz önceden Lidyana çeklerini nerden kazamıştık

Son düzenleme:
arkadaşlar
nutelanın oyununa katılan var mı ben anlamıyorum oyunda herkese davet yolluyorum kimse kabul etmiyor sanırım red ediyorlar puanım birtürlü yükselmiyor.
yada millet fake hesaplardan giriyo

arkadaşlar
nutelanın oyununa katılan var mı ben anlamıyorum oyunda herkese davet yolluyorum kimse kabul etmiyor sanırım red ediyorlar puanım birtürlü yükselmiyor.

kesin öyledir cnm. ben bi aralar oynamaya çalışıyodum ama malesef kimse kabul etmiyodu davetimi. bence boşuna bu oyunda zamanını kaybetme derim. burayada üşüşmüşler malesef..

arkadaşlar

aynen öyle galiba yüzlerce hesabı var kendi kendine kabul edip duruyor bende ilk zamanlar oynadım baktım olmuyor vazgeçtim aslında firmalar bu şekilde oyunlar yapmamalı. bu tarz oyunlarda kazananlar hep aynı kişiler oluyor.

bi fincandan kargom geldi 2 adet şeker bi onay formu gibi bişey birde kırmızı virüs progamı yazıyor cd falan gelmiyormu hangisi anlamadım

RAMAZAN ŞENLİĞİ yarışmamız için son 3 gün!!!

Ramazan soframda MAGGI®’nin de çorbası olsun diyenler için
bugünün sorusu saat 11:00 - 13:00 saatleri arasında aktif olacaktır.

Bu saatler arasında uygulamamıza girip sorumuzu yanıtlayarak siz de MAGGI'den Ramazan Sepeti kazanma şansı yakalayabilirsiniz!

https://www.facebook.com/MaggiTurkiye/app_136514799822829

benide dün geç saatte aradılar bakalım bugün gelir heralde

sonunda çekte olsa kazandım oh beeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…