Günaydın arkadaşlar... Bana da bifincan daveti gönderebilir misiniz? ilknurk1@hotmail.com
Teşekkürler...
Günaydınlarrr
Markafoniye üye olanlara Lidyanada kullanmak üzere %25 indirim kuponu veriyor. Lidyanada kargo zaten bedava.Çeki olan varsa değerlendirsin
Biz önceden Lidyana çeklerini nerden kazamıştık
ben üye oldum vermedi nerde yazıokii cnmm
arkadaşlar
nutelanın oyununa katılan var mı ben anlamıyorum oyunda herkese davet yolluyorum kimse kabul etmiyor sanırım red ediyorlar puanım birtürlü yükselmiyor.
yada millet fake hesaplardan giriyo
ben üye oldum vermedi nerde yazıokii cnmm
arkadaşlar
nutelanın oyununa katılan var mı ben anlamıyorum oyunda herkese davet yolluyorum kimse kabul etmiyor sanırım red ediyorlar puanım birtürlü yükselmiyor.
yada millet fake hesaplardan giriyo
arkadaşlar bebeğime bakım sitesinde 100 kişilik kotaya girdik eşimde bende tebrik maili dışında bir mail gelmedi bilgilendirme istedim ve mailinizde önemli kısmı okuyun dediler
ÖNEMLİDİR:
bebegimebakim.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
bebegimebakim.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Bu e-posta kişiye özel gönderilmiştir. Eğer sizi ilgilendirmeyen bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız lütfen en kısa zamanda bu e-postayı ve eklerini siliniz.
tamamda yani anlamadığım ön elemeyi neye göre yapıyorsunuz ne bir mail ne başka birşey vaktimizi ve özel bilgilerimizi almaktan başka bir amaç göremediğimi belirttim mail olarak
hayır ben hamileyim ve hak kazanmışım numunelerini bizim gibi anne adayları yada küçük çocuğu olanlara tanıtmaya ihtiyacın var senin ay çok sinir oldum
bifincanda zaten gelmedi ups 8e kadar çalışıyoruz diyor kız telde oldu ben kadir gecesi senı beklıycem
kızlar hero babay cocugu kaç aylık olanlara numune gönderiyor biliyor musunuz??
knor bilmece
RahimeAzılı
ZeynepGüler
Sümeyye HavvaAy
Asuman ŞeymaKuvel
BurcuBrt
ramazan eğlencesi
HazalEsra
AyşegülÖngelen
ŞükranKırbıyık
ErsinÇorbacı
SılaAkdemir
FatmaErgan
tunaOnur
TuanaDemirel
HarunPeynir
DuruKamp
ne kadr enterasan yine yokum
HeroBabyde yaşa takılmayın ya. Çocuğun kimliğine bakmıyorlar. Kargocuya sepet saldık o derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?