Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarışmamız başladı!

Kabarık Usta'ya karşı ustalığınızı kanıtlayın, Yuva Maya'dan ekmek yapma makinesi ve hediye sepeti kazanma şansı yakalayın...

Hemen Yuva - Kabarık Usta Soruyor | Facebook linkine tıklayın, soruları cevaplamaya başlayın!

Herkese bol şans...

w

kızlar dizolva mail atmıştım numunelernden istemek için adresi de peşin vrmiş bulundum bana bunu demiş Merhaba,
İlginize teşekkür ederiz.
Deneme ürünümüzde iki yaprak vardır.Bir yaprağı ilk kullanımda makinenizi temizlemek için kullanacağınız için geriye kalan bir yaprak sizin için yeterli olmayabilir.Size içinde 48 yaprak bulunan asıl ürünümüzü gönderebiliriz.DİZOLVE 48’LİK YAPRAK FİYATI 30 TL DİR.KARGO ÜCRETİ TALEP ETMEYECEĞİZ.

30liralık malı napayım şimdiden kullanmadan ne demek buu kızlar yanlş mı anladm yoksa

Yarışmamız başladı!

Kabarık Usta'ya karşı ustalığınızı kanıtlayın, Yuva Maya'dan ekmek yapma makinesi ve hediye sepeti kazanma şansı yakalayın...

Hemen Yuva - Kabarık Usta Soruyor | Facebook linkine tıklayın, soruları cevaplamaya başlayın!

Herkese bol şans... cevap b a c

Son düzenleme:
1 Merve Demir
2 Dilek Solmaz Öztürk
3 Gülden Uyandı
4 Rukiye Bıldırcın
5 Ayşe Şenel Sönmezalp
6 Elif Ürüker Tura
7 Sevil Sayın İlçe
8 Aysun Taşkın Ertürk
9 Nazmiye Indır Gulhan
10 Gülbin Tatar
11 Ayşe Aslan
12 Hüsniye Demir
13 Ceyda Aydın
14 Handan Akman Türkkan
15 Deniz Engin Ergin
16 Feride Kıran
17 Fatma Gülaçar
18 Arzu Geçmez Turan
19 Mine Özgüdür
20 Burcu Karaca
21 Şükran Yanık
22 Sedef Coşkun
23 Derya Korkusuz
24 Esma Demirtaş Baltacı
25 Gülcan Özaydın
26 Sezer Yıldız
27 Sevgi Tekgül Altunkaya
28 Sinem Yıldız Balaban
29 Handan Kurt
30 Bilge Şener Bostan

bi fincandan kargom geldi 2 adet şeker bi onay formu gibi bişey birde kırmızı virüs progamı yazıyor cd falan gelmiyormu hangisi anlamadım

kızlar o kırmızı titanıum yazan kağıdın içinde aktivasyok kodu var. programı indirim o kodu giriyosunuz. zaten nasıl yapacağınız yazıyo kağıtta.

Bayram için yarışması kazananları

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Pelinne Ayakkabı kendi fotoğrafını paylaştı.
YARIŞMAMIZDA SOOOOONNN 3 GÜN...

LOGO FOTOMUZU PROFİLİNİZDE PAYLAŞTIĞINIZDA;1 ÇEKİLİŞ HAKKI

YARIŞMA-2 ALBÜMÜNDEKİ FOTOLARDAN HERHANGİ BİRİNE 40 ARKADAŞINIZI ETİKETLEDİĞİNİZDE 2.ÇEKİLİŞ HAKKINI KAZANIYORSUNUZ

ÖNEMLİ:2 VE DAHA FAZLA ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANABİLMENİZ İÇİN YARIŞMA-2 ALBÜMÜNDEKİ BOŞ FOTOLARDAN BİRİNE 40 ARKADAŞINIZI ETİKETLEMENİZ GEREKİYORETİKETLEDİĞİNİZ HER 40 KİŞİ SİZE +1 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANDIRIYOR

Uni Hijyen Ailesi

Uni Baby Yenidoğan Twitter Yarışmamız devam ediyor!
Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil'den neden vazgeçemediğinizi Uni Hijyen Ailesi (UniHijyen) Twitter'da adresine #unibabyyenidogandanvazgecmemc​unku etiketiyle yazın, Uni Baby Hediye Sepeti kazanın!
Uni Baby Hediye Sepeti kazanan talihlimizi bugün sizlere duyuracağız.

Uni Hijyen Ailesi | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…