Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ülker

‎14 – 18 Ağustos arasında iftar sofrasının fotoğrafını yükleyen ve fotoğrafı onaylanan her onuncu kişi Ülker Ducros Hindistan Cevizi kazanıyor. Ayrıca jüri tarafından seçilecek 20 kişi Ülker Ducros baharat seti kazanıyor. Yarışmaya katılmak için tıklayın:

Giriş Yap | Facebook

Yarışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz!

En beğendiğimiz 3 cümleyi aşağıdaki resimde görüyorsunuz. Şimdi söz sizde :)

Hangisini daha çok beğendiniz? Lütfen tercihinizi bu yazımızın altına yorum olarak 1, 2 ya da 3 yazarak belirtin. Birden çok seçenek yazılırsa, sadece ilk rakama oy sayılacaktır.

Not: Oylama yarın saat 11:00'e kadar sürecek, en çok beğenilen yazı ödülü kazanacaktır.

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn

ya süper cümle kurdum beğenmediler oylamıyorum bananeee

Nar Saati
Bu soruyu beğen-paylaş ve doğru cevapla, çekilişe katıl. Arzum Ehlikeyf Çay ve Kahve Makinesi, Arzum Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi ve Arzum Tostçu Izgara ve Tost Makinesi kazanma şansını yakala!

Üstelik sayfamızı 2000 kişi beğenirse ödül 2, 3000 kişi beğenirse 3, 4000 kişi beğenirse 4 ve 5000 kişi beğenirse 5 kişiye verilecek.

DOGTAS
Yarışmamız ReTweet'le Kazan tüm hızıyla devam ediyor.

Gün içinde paylaştığımız etiketli tweet’i RT edin. DOĞTAŞ’ın "40. Yıl Senfoni Orkestrası ile Türkiye’nin unutulmaz 10 türküsü" albümünün sahibi olun.
Unutmayın yarışmaya katılmak ve Doğtaş 40.Yıla Özel Albüm’ ünü kazanmak için bizi takip etmeniz gerekmektedir.

Twitter adresimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://twitter.com/DogtasKurumsal

ben üye oldum vermedi nerde yazıokii cnmm

ya bana hangi siteydi hatırlamıyorum siparişimle birlikte lidyana çeki göndermiş 10tl. ama 20tl üzerine. çek topiği değil bura biliyorum ama ora çoğu yeni üye, tanımıyorum. buradan isteyen varsa özelden yazabilir.

PASTEL
Lipgloss'tan vazgeçemeyenler için Pastel'den süper bir promosyon! Pastel'den 25 TL'lik alışveriş yapan herkese Lipgloss hediye :) Sınırlı sayıda olan promosyonumuzdan yararlanmak için acele edin!

Electrolux Türkiye
‎13-14 Ağustos günleri gerçekleşen kampanyamızın kazananları belli oldu! Kendilerini tebrik eder, katılan herkese de teşekkür ederiz.

Kazananların isim soyad, telefon ve adres bilgilerini sayfamızın mesaj bölümünden bize ulaştırmalarını rica ederiz. Ürünlerin kargolanması bu hafta içi yapılacaktır. Kargo ücretini Electrolux ödeyecektir.

Electrolux Neocal Kireç Önleyici Aparat kazananların isimlerini aşağıda bulabilirsiniz:

Hüseyin Tanyeri
Enver Salmanoglu
Gülnaz Ocakoğlu
Nurdan Dirik
Nuriye Kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…