Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

taç tan çevre dostu bez poşet kazandım sanırım ilk 15 teyim, anam ve ben

dakikada,hemen doldu yaaa..

https://www.facebook.com/bonubon
bu yarışma ne oldu haberiniz var mı arkadaşlar

Katıldığınız için teşekkür ederiz! Bu haftaki yarışmamız sona erdi!

Sorumuza "Topuğu" doğru cevabını veren ve ödül almaya hak kazanan kullanıcılarımız az sonra Facebook sayfamızda duyurulacaktır.

Yarışmamız yakında yeni bir soruyla yeniden başlayacak!

Bizi takip edin!

yazıyor

arkadaşlar bifincandaki eşimin istediği hediye için 20 kişiyi üye yapmam lazım lütfen üye olmak isteyenler bana mailini özelden atsın :))

İLK HAFTANIN KAZANANLARI;
Mert İnce - İstanbul
Ali Ozan Akkal - Manisa
Gözde Yılmaz - Balıkesir
Meltem Özdoğan İrem - Ankara
Elif Su Köylü - İzmir
İstanbul dışında yaşayan kazananlarımızın hediyeleri 13.Ağustos.12 tarihinde, belirttikleri adreslere kargolanacaktır. İstanbul içindeki kazananlarımız, 17.Ağustos.12 tarihine kadar hediyesini alabileceği, mağaza ismini bizlere bildirip, kimlik ibraz ederek şubeden kendisinin alması gerekmektedir.Bu tarihe kadar alınmayan hediye geçerliliğini kaybedecektir.

ee arkadaşlar ben bu krispye boşuna katılıyomuşum etrafımda böle biyer yokki

böyle beğenme olayı ile yarışma yapılması çok mantıksız herkes bir yöntem bulmaya çalışıyor 3500-4000 oy alan insanları aklım almıyor mesela çekiliş yapılmalı kesinlikle

Ersey Bone

esenlerde ikamet eden 5 arkadasimiza bone seti veriyoruz.yarismaya katilmak sayfamizi begenip paylasmaniz yeterlidir

Beğen · · Paylaş · 33 · yaklaşık bir saat önce, mobil ile ·

Sizi biraz nostaljiye davet ediyorum,okulda öğrendiklerinizi ne kadar hatırlıyorsunuz test edin hem de sony fotoğraf makinesi kazanın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…