Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

DOGTAS
Yarışmamız ReTweet'le Kazan tüm hızıyla devam ediyor.

Gün içinde paylaştığımız etiketli tweet’i RT edin. DOĞTAŞ’ın "40. Yıl Senfoni Orkestrası ile Türkiye’nin unutulmaz 10 türküsü" albümünün sahibi olun.
Unutmayın yarışmaya katılmak ve Doğtaş 40.Yıla Özel Albüm’ ünü kazanmak için bizi takip etmeniz gerekmektedir.

Twitter adresimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://twitter.com/DogtasKurumsal

Dove ile kendinize, Omo Konsantre Sıvı Deterjan ile kıyafetlerinize bakın, bayrama bakımlı başlayın!

Bugün Twitter'da yazacağımız cümleyi RT eden her 10. kişi Omo Konsantre Sıvı Deterjan ve Dove Travel setten oluşan Bayram paketi kazanacak. Twitter hesabımızı takip etmeyi unutmayın. BırakSanaDoveBaksın (DoveTurkiye) Twitter'da

kızlar fikri mühimden mail gelmiş saç anketine davetlisin diye.katıldım ankete ama bişi göndercekler mi bilmiyorum nasıl anlıyoruz?

Solo
Hazır mısınız?

Solo ile hem eğleneceğiniz hem sürpriz hediyeler kazanacağınız “Cümleyi Tamamla” yarışmasının ikincisi yarın!

kızlar fikri mühimden mail gelmiş saç anketine davetlisin diye.katıldım ankete ama bişi göndercekler mi bilmiyorum nasıl anlıyoruz?

cnm o dün bna da geldi bi soru sordular 1 puan verdiler bu kdr o onla ilgili değl gliba ben de hiç kazanamdım snaırım şehre göre değişiyomuş bu anketeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…