Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kartopu Yünleri
‎"Arkadaşını Davet Et" yarışmamızın yeni talihlileri belli oldu! Kendilerini tebrik ederiz!
Siz de yarışmamıza katılın, harika takı setlerinden biri sizin olsun, bayramda göz kamaştırın!
Yarışmamıza katılmak ve kazanan isimleri öğrenmek için lütfen tıklayın: Kartopu Yünleri - Zaman Tüneli | Facebook

Karaca
Hayallerinizdeki mutfak gerçeğe dönüşüyor!
Tüm mutfak ihtiyaçlarınızı zevkleriniz ve tarzınıza göre belirleyin, Karaca ürünlerinin de yer alacağı Cookplus ile kendi harikalar mutfağınızı yaratın. Tanışma kampanyasına katılarak Atıl Kutoğlu tasarımı Karaca marka fincan veya 6 parça baharat seti kazanma şansı yakalamak için: Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

yaa kizlar dun MNG den aradilar adres fln aldilar bekledim aksama kadar gelen giden yok
bugunde gelmedi bisey biraz once aradim adiniza kargo yok diyolar sinir oldum ne bu simdi
acaba mcdonalds cekleri mng ile mi geliyo
umarim geri gitmez her ne ise gelen zatn kirk yilda bisy kazaniyorum

kız var ya maşallah bizede süürün yaahuu :)

kızlar bu arada sonunda geldi bifincan şekerler daha güzel

Nazarlancam sus sus

Allahım bu topikte ne kadar yarışmaya katılan arkadaşlarım varsa onlarada hediye kazanmakk nasip eyle.Şanslarını kısmetlerini aç Yarabbiiiiii...(Aminnnn)

Son düzenleme:
aras kargo aramış görmedm.sonra mesaj atmış kargonuzu alabilirsiniz şubeden diye gittim ordaki bayanda 6 gibi evinize gelcek dedi hala yok ne olduğunuda söylemediler nerden geldiğini merak ettim.organicum arasla mı geliyo arkadaşlar

Fairy Türkiye
Fairy’den süper fırsat! Bu akşam 19:30’da yayınlanacak Şeflerin Düellosu’nda Fairy’den sürprizler sizleri bekliyor! Hem şeflerin tariflerini ve mutfaktaki ipuçlarını öğrenin hem de Fairy’den özel indirim kuponu kazanın!

evet cnm...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…