komsun olasım geldı
:131::131:dondurmalarımız geldi kızlar..çeşit çeşit koymuşlar...:131::131:
konu komşuya dağıtmaya başladım bile :131::131:
bnde dagtmıstım cunku hc begenmedımbende bana gelen mentosları bebelere dagıttım nasıl mutlu oldu hepsi
sagol bebem15.08.2012 tarihinde İftarda Beraberiz yarışmasına katılan ve Ülker Ducros Hindistan Cevizi kazanan talihliler aşağıdaki listede yer almaktadır.Ülker Ducros Hindistan Cevizini afiyetle kullanmanızı dileriz.
1- Nevin Özay
2- Erdoğan Nanka
3- Esra Sekiz Saçlı
tebrikler esra
hangı adrese attın cnm yhaaaaaaaaaaaaMynet e mail attım nerde benim kargom diye ses çıkmadı.
mentoslarim geldi ama hepsi dokulmus paramparca olmus paket
bana gelene kadar tum sehri dolasmisondan gecikmis
ne olduğu fark etmez bi kerecik kazansam yeter((
kazananlar güle güle yesinler, içsinler, kullansın inşallah... darısı başımıza :))))
aynen katılıyorum guietnrkn,bir de ona buna rica ederk oy toplayınca birinci olsa ne olcak ,ilerde hatıra kalsın diye rica minnet oy toplanmaz!
ne diycek çocuguna kendiliğinden seçilmedim ben sabah akşam oy mu topladım sana mı demeli ?
yada kendini ve çocugunu mu kandırmalı birinci olursa..kusura bakmayın ama bana saçma geliyorr
aynen katılıyorum guietnrkn,bir de ona buna rica ederk oy toplayınca birinci olsa ne olcak ,ilerde hatıra kalsın diye rica minnet oy toplanmaz!
ne diycek çocuguna kendiliğinden seçilmedim ben sabah akşam oy mu topladım sana mı demeli ?
yada kendini ve çocugunu mu kandırmalı birinci olursa..kusura bakmayın ama bana saçma geliyorr
Ya şu omonun ilk hafta kazanan deterjan nezaman gelicekk ?
bifincana devatiye isteyen arkadaşlara gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?