Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen cnm valla ödülü görünce hemen sayfayı kapadım. o ne be

bende aynısını yaptım electrolux ürünleri kullanann ve gayetde memnun olan biri olarak bu saçma hediyelerine çok canım sıkılıyor, geçen seferde böyle aptal bişey vermişti.. bide katılanlara şaşırıyorum beğendim paylaştım yazmaya değmez ay

1500 müş canım yaa 1510 yapayım diye uğraştım stok bitmiş

sitelerinde böyle bi açıklama yok
nerden aldın bu bilgiyi arkadaşım ben göremedim de
gönderdim yinede
cnm facebook sayfasından msja tmmıştım msj olrak öyle ypın dediler bana o taarafını boş bırakınca msj iletilmiyo çnkü yarşmaya katılırken de facebook yazın diye özellikle belirtyolr mesela.
Öyle oluyo cnm malesefBen başta katıldım dedim bu iş beni aşar kettle tükendiğinde bende bıraktım

bu kez kampanyacılar çoğunlukta snrm uğraştığımıza değmicek üzüldüğümüzle kalıcaz türlü hilelerle dışlıyolar ztn bizi

aynen cnm valla ödülü görünce hemen sayfayı kapadım. o ne be

gerçekten ne saçma bir ürün :)

kızlar milletin interneti fiber fln mı kaç yerden sayfa açtım ama ne kdr çok istediğim rondo bitmişti omoda offf bütün hayallerim yıkıldı artık
hızlı olan kazanır diye ir deyim vardı bir zamnlar bu topicte :) ama artık o deyim bile yetersiz kalıyor....nasıl bu kadar hızlı olabiliyorlar anlamıyorum :)

1500 müş canım yaa 1510 yapayım diye uğraştım stok bitmiş

ben günlük alabileceğiniz maksimum puanları yazmıştım canım. ödüller için gerekli olan puanı.. bir dahaki sefere kazanırsın inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…