Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/#!/OrganikBakim

İçinde ''Saç Kremi'' ''Asansör'' ve ''Deve'' kelimelerinin yer aldığı bir cümle kurmanızı bekliyoruz. :)

Sayfamız tarafından en yaratıcı ve eğlenceli bulunan 3 cümle, Salı Günü saat 11:00'de 24 saat süre ile takipçilerimizin oylamasına sunulacaktır. Belirtilen süre sonunda en çok oyu alan takipçimiz bizden 1 adet güneş kremi kazanacaktır.

Not: Birden çok giriş olması durumunda, ilk yazdığınız cümle dikkate alınacaktır. Birbirinin aynı ya da çok benzeri cümlelerde de ilk cümle dikkate alınacaktır.

Herkese şimdiden başarılar :)
Gösterin yaratıcılığınızı!

Yarismaya katilim 3.99 tl dir yaziyor ama mobil islemlere kapali oldugu icin yansimamis olabilir yinede turkcelli ararsan en dogrusunu onlar soylerler

umarım yansımamıştır yoksa eşim gene laf etcek gecen ay 80 tl gelmiş blackberry kampanyalı hat kullanıyorum limiti aştımı sorun çıkarıyolarmış

ya arkadaşlar dayanmıyacağım bu ladar kuralkonmasına ben şaşıyorum sanki ne olmuş kazn yatılı okul md gibi her şeye kızıyor ceza veriyor ismler yayınlanınca kızıyorlarmış ismin yayınlamasını istemeyen yarışmaya girmez mail adrsei vemrek belki gereksizolabilir ama mail adrsei vermediğimiz bir sürüyerden bizie ualşabilitorlar ayrcıca ceza da fazla biz olmasak kadınlar kulübüde olmaz dı zaten valla kazen demokrasiye inanıyor olmalı bence ayrıca burada yasal olmayan hiçbir şey yapılmıyor gereksiz bulkuyorum bazıkuralları isterse beni de üyelikte atabilirler bunları yazdığım için

Dünyada ve Türkiye’de grup satın alma platformlarının mucidi Groupon’un Kadinlarkulubu.com üyelerine sürprizi var!

Müşteri hizmetlerinde yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından yeni yüzüyle daha güçlü olan Groupon Şehir Fırsatı, linkteki formu dolduran ilk 5 bin Kadinlarkulubu.com üyesine 10 TL Groupon Para* hediye ediyor!

Groupon Para Kazanmak için Tıklayın!

Tatilden güzelliğe, yeme/içmeden ürünlere dilediğiniz her şey bir tık uzağınızda!

Kadınların sanal alemdeki buluşma noktası Kadinlarkulubu.com, yeni yüzüyle avantajlı alışveriş sektörünün öncü ismi olmaya devam eden Groupon ile takipçilerine avantaj sunuyor.

Kampanyaya ait ayrıntılar için dilediğiniz zaman Groupon Müşteri hizmetlerine info@sehirfirsati.com adresinden ulaşabilir yada 0850 222 5 477'nolu irtibat numarasından Groupon müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Hatta Groupon Türkiye ile ilgili soru ve görüşlerinizi www.sehirfirsati.com üzerinden Genel müdüre iletin köşesini kullanarak Groupon Türkiye Genel Müdürü Onur Aydın'a iletebilirsiniz.

* Hediye Groupon paranız 1 hafta içerisinde hesabınızda aktif olup, 30 Eylül 2012 tarihine kadar geçerlidir.

cvp --
[h=1]pırlanta Fantazi Yüzük Sitrin Gönül Tahtı[/h]

https://www.facebook.com/roycedrink/app_409209339143388 kazananlar

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Limango üyelerine arabulvar.com 10 tl alt limitli 7 tl veriyor.. Limangoya üye olduğunuz mail adresiyle arabulvar.com a üye olun sağ üstte kargo bedava ya tıklayın 3 tl ye geliyor eğer 10 tl lik birşey alırsanız... Ödeme kısmına kadar gittim kargo bedavada kullanılabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…