Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr omoya nasıl katılım olunuyorr bana anlatır mısınız?? twitter üzerinden mi yoksa facebook üzerinden mi oynanıyorrrrrr??? anlamadım daaaa

kizlar samsung kopugun gucu oyunundan kazandigim markafoni hediye ceki gelmis sonunda, maillerinize bakin, junk maillere gelmis benimkisi bilginize, birde limit falan yazmiyor hic insallah limitsizdir

kizlar samsung kopugun gucu oyunundan kazandigim markafoni hediye ceki gelmis sonunda, maillerinize bakin, junk maillere gelmis benimkisi bilginize, birde limit falan yazmiyor hic insallah limitsizdir

40 lira limiti varmış cnm.

arkadaşlar eğer kullanmıcak olan varsa rica etsem bana verebilirmi.hani limitli ya o bakımdan..

kızlar niveadan 5. ürün gelmiyordu ama geldiğindede 5 kez kazandım ama yükleniyor diyor yüklenmiyor ve form açılmıyor..1 haftadır mahvoldum ya..deli oldum..ne biçim oyun bu...benim bilgisayarımdamı sorun var acaba..

selammm..birbirimize davet gönderelim mii nivea için??? 3 hakkımız olur belki kazanırızzz ne dersin??? cünkü bende deniyom olmuyooo hep 4 te kalıyorummm

rica ederim canım ne demek valla görünce kendim kazanmış gibi sevindim kazanamıyorum kazanamıyorum diyodun hep birde çikolata istiyodun bak Allah gönlüne göre verdi:))
evet kızımın işine yarıcak :)))))))))))) dün çikolata rt liyoduk onun fiyatı hiç düşmedi düşseydi onu alıcaktım ama kısmet sinikırsaymış :)))))))

canım ben mp4 çekilişine kaçkez katıldım bigün olmasa öbürgün mutlaka çıkuyo ama çelişite bitürlü olmuyo :)))))))inşallah senin şansın olur

kızlarr omoya nasıl katılım olunuyorr bana anlatır mısınız?? twitter üzerinden mi yoksa facebook üzerinden mi oynanıyorrrrrr??? anlamadım daaaa

canım omo facebook tan oynaytıyor ama ay basında baslaman lazım bende ılk bu ay basladım ama gun kacırdım gıttı gun kacırmamak lazım ondan onumuzdekı ay baslarsan daha ıyı olur yada gırıp kesfet. mesaj atarım

ınsallah sanssız bırıyımdır ama:) cıkarsa muhtemelen hedıye ederım yegenlerıme

tesekkür ederimm sagol canım bilgilendirdigin içinnnnn =))))

ha ha aslında bende kazansamnapıcam bilmiyom eşim kullanır heralde ben hiç sevmem müzik dinlemeyi varsa yoksa sinema :))))))))))benim için onada kazansamda kızın yüzünden gidemiyom :))))))) inşallah kazanırsın hem yiğenlerin sevinir ben baktım teknosada ona kalitelide bişey öle uyduruk değil 70-küsür fiyatı hatta 80 tl de yani

inşallah ne diyelim :) kendimize çalışmıyoruz biz hediye ıcın calısıyoruz:) ne kadarda alçakgonulluyuz:)
ben severım muzık ama kafam goturmuyor:) sınemaya bayılırım:) evet ıyı bı urun yenı ergen bı yegenım kız :) tam onluk bısıy:)))

hadi inşallah kazanırsın kız mutlu olur benim kızkardeşim çok müzikte dinliyolar ama onlara kazanıp versem 1 hafta ömrü olur mallarına hiç değer vermezler oyüzden vermem :)))))))

canım aynı hesaptan daha önce ürün kazandıysan form gelmiyor tekrar banada aynısı oldu 2. kazandığım üründe form çıkmadı bende msj yazdım baktılar kazandığım 2 üründe görünüyodu onlarda ilkten form doldurduğumuz için tekrar çıkmıyo yani

kızlar samsung köpüğün gücü için mail gelmiş markafoni şifresi nekadardı indirim ve koşul varmıydı hatırlıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…