Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar

gece omolarımı aldım . biraz önce kargocu geldi avonun tester kremi vardı ya o geldi tek kullanımlık avon hiç böyle yapmazdı şaşırdım.:26:

veee birisi yazmış face de snckersi 2. defa kazanmış bi baktım ben de 2. defa kazanmışım

kızlar samsung köpüğün gücü için mail gelmiş markafoni şifresi nekadardı indirim ve koşul varmıydı hatırlıyormusunuz

40 lira alışverişe 20 lira indirim canım.
arkadaşlar tekrar rica edeyim.eğer kullanmıcak olan varsa bana verebilirmi çok makbule geçicek

ben kullanmaya bilirim markafoniyi kardeşimi arayınca sorim istemezse bakarız ben almam bişi sanırım

canım ben alabilirmiyim?kullanmazsa
burdan bir arkadaşla sözleşmiştik kim di unuttum markafoni çeki geldiğinde sana verim diyen?

markafoni çeki kullanmayandan alabilirim. Benim de sinema biletim var yedigünden takas yapabilirim.

kızlar şu butiğim bayağı uzun zamandır 30tl hediye çeki diye ürünlerini beğendirip paylaştırıyor, kazananın açıklandığını görmedim, sayfayı da inceledim biraz ama ben mi bulamadım?

Son düzenleme:
kızlar kampanyalar için face açtım isteyenler özelden msj atsın ekleyebilirim davet göndermeden hiçbişe kazanılmıyo madem (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…