Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba Dostlarım,

AykarMedikal.com'da yılbaşı çekilişi başlamış. 31.12.2012 tarihine kadar siteye üye olanlar arasında yapılacak çekiliş ile çok güzel hediyeler kazanabilirsiniz.

AykarMedikal.com'a üye olduğunuzda bir çekiliş hakkı kazanacaksınız.
Üyelerin yaptığı her 25 TL'lik alışverişlerde 1'er çekiliş hakkı daha kazanılacaktır. ( www.aykarmedikal.com )

İşte Hediyeler;

5 Adet Vichy Aqualiathermal
Yeni Aquabioryl, cildinizi güçlendirir ve anında epidermis tabakasında nemlenme hissi verir. Cilt nem ile daha ferah ve yumuşak hale gelir. Vichy Termal Suyu, mineralce zengin yapısını magmatik kayaların eşsiz özelliklerinin kalbinden alır. Etkili içeriğiyle, cildin doğal korumasını güçlendirmeye yardımcı olur.

2 Adet Vichy Liftactiv
Cildin gençliğinin gerçek kaynağı papiler dermiste bulunur. Bu bölge tüm cildin gençleşmesini kontrol eder.Vichy cildin gençlik kaynağı Derm Source’un gücünü keşfetti.Temel bilgi ve performanstaki çifte devrim benzersiz yaşlanma karşıtı bakımı yarattı.

1 Adet Yeni Vichy Idealia Krem
Cilt dönüşümünü sağlayan 1 numaralı cilt bakım ürününüdür. Yaşınız ve cilt tonunuz ne olursa olsun (Hassas ciltlerde bile) cilt dokusunu düzenler, cilt tonunu dengeler, kırışıklıkları pürüzsüzleştirir.

1 Adet Bioderma Sebium Foaming Jel
• Sebum düzenleyici Fluidactiv® kompleksi sayesinde yağ sekresyonun azalmasına yardımcı olur ve cildi arındırarak nazikçe temizler.
• Yağ dengesinin düzenlenmesine destek olur.
• Sabun içermez.
• Komedojenik değildir.

3 Adet Florame Organik Sabun
Ürün bileşeninin 99%’u Doğal İçeriklidir. Ürün bileşeninin 82%’si Organik Tarımdan elde edilmiştir.
Badem - Limon - Lavanta

2 Adet Sinbo Saç Kurutma Makinesi
2 hız seçeneği, 2 seviyeli sıcaklık ayarı, DC Motoru
Aşırı ısınma koruması, Hava yoğunlaştırıcı başlık
Asma halkası, 230 V,50 Hz,1200 W, 2 yıl garantili

3 Adet Bioxcin Genesis Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan
Bioxcinin kepekli saçlar için geliştirmiş olduğu yeni formüllü Genesis şampuanı ile saç dökülmesine karşı yardımcı olur. Ürün dermotolojik testlerden geçmişitir.

5 Adet 50 TL'lik Hediye Çeki
Aykar Medikal'de kullanılmak üzere 50 Lira değerinde hediye çeki.

10 Adet 20 TL'lik Hediye Çeki
Aykar Medikal'de kullanılmak üzere 20 Lira değerinde hediye çeki.

25 Adet 10 TL'lik Hediye Çeki
Aykar Medikal'de kullanılmak üzere 25 Lira değerinde hediye çeki.

canım ben alabilirmiyim?kullanmazsa
burdan bir arkadaşla sözleşmiştik kim di unuttum markafoni çeki geldiğinde sana verim diyen?
valla ben burdandedim zaten kullanmazsam veririm birine diye kullancamıda sanmıyomda kız kardeşimden haber bekliyom yoksa yarın veririm birine istemezse
markafoni çeki kullanmayandan alabilirim. Benim de sinema biletim var yedigünden takas yapabilirim.
kızım olmasa bu fırsatı kaçırmazdım sinema herşeydir candır can ama kızım vargidemiyom :)))))))

slm kızlar dün gece omoyu teyzemle o kadar bekledik o bi laptopda ben bi laptopda ikimizinkide dondu.cok sinir olduk.birimiz bari alsaydı.ilk defa dondu .sayfayı acmadı.cok uzuldum valla.cok da yorgunduk dun bosuna beklemiş oldukneyse kısmet deilmiş.bi dahaki aya insallah

bu çekilişler her sitenin kendi çekilişimidir... pek bilmem de bilgi paylaşımı yapıyormusunuz burdan ney nedir diye
nasıl üyeolunur diyeeee yazar mısınız

ya benimkide dondu ya sinir oldum masa üstüde kızın odasında orda açamıyom laptop bi dondu kaldı bütün gece öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…