birisine vermediysen markafoni çekimi ben sinema biletiyle takas yapabilirim
yok canım vermedim, kusura bakma bebişimle ilgileniyordum görmedim, özelden yolluyorum sana kodları
yok canım vermedim, kusura bakma bebişimle ilgileniyordum görmedim, özelden yolluyorum sana kodları
tamam gönderdim bende özelden sana bi bak gelmişmi mesaj sana
Selenkızlarr markafoni ceklerinin son kullanım tarihini biliyormusunuz? hiç bi yerde yazmıyor
geldi canım çok teşekkür ederim
kızlar kampanyalar için face açtım isteyenler özelden msj atsın ekleyebilirim davet göndermeden hiçbişe kazanılmıyo madem(
valla ben burdandedim zaten kullanmazsam veririm birine diye kullancamıda sanmıyomda kız kardeşimden haber bekliyom yoksa yarın veririm birine istemezsecanım ben alabilirmiyim?kullanmazsa
burdan bir arkadaşla sözleşmiştik kim di unuttum markafoni çeki geldiğinde sana verim diyen?
kızım olmasa bu fırsatı kaçırmazdım sinema herşeydir candır can ama kızım vargidemiyom :)))))))markafoni çeki kullanmayandan alabilirim. Benim de sinema biletim var yedigünden takas yapabilirim.
slm kızlar dün gece omoyu teyzemle o kadar bekledik o bi laptopda ben bi laptopda ikimizinkide dondu.cok sinir olduk.birimiz bari alsaydı.ilk defa dondu .sayfayı acmadı.cok uzuldum valla.cok da yorgunduk dun bosuna beklemiş oldukneyse kısmet deilmiş.bi dahaki aya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?