Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler topiğe renk kattın
kazanan pazar akşamı pc başında olmazsa kaçırcak gibi

bugün benim doğumgünüm yere göğe yazdım herhalde :)) ama acayip hüzünlüyüm kutlama istemiyorum sebepsiz yere ağlayasım var çocuklar uyusun film falan açıcam ağlamak için

Canım doğum günün kutlu olsun, bu sene ben de senin gibi doğum günümde melankolik oldum ama bebeğim bana en güzel hediye bu bana yeter canım. Eminim senin için de öyledir. Nice mutlu neşeli yıllara

KIZ UĞURSUZ DİYOM KENDİMEDE YUMOŞTAN ÇEKİ KAPMIŞIM :)))))))) ANNEMDE KAPMIŞ GEÇEN HAFTADA YUMOŞLARI KAPMIŞTI NE ŞANS KADINDA HİÇ BANA ÇEKMEMİŞ :)))))))) YÜZÜMDE ACAYİP BİR SIRITIŞ VAR ASLINDA ÇEKLERİ KENDİMDE KULLANMIYOM KIZ KARDEŞİM KULLANDI GEÇENKİ ÇEKİ AMA İNSAN İSMİNİ GÖRÜNDCE SEVİNİYO :)))))))
ENE BİZİM GELİNDE KOCAELİNDEN :))))))))
bugün benim doğumgünüm yere göğe yazdım herhalde :)) ama acayip hüzünlüyüm kutlama istemiyorum sebepsiz yere ağlayasım var çocuklar uyusun film falan açıcam ağlamak için
AYYYYYYY KIZ AĞLAMA OLURMU DOĞUM GÜNÜNDE ALLAHIM HER GÜNÜNÜ MUTLU MESUT ETSİN BENDE HEP AĞLARDIM ÖNCEDEN AMA BAŞIMA ÇOK KÖTÜ BİR OLAY GELDİ ONDAN BERİ EVLADIMLA OLDUĞUM İÇİN HERGÜNÜME ŞÜKREDİYORUM SENDE ŞÜKRET RABBİM HEP EVLATLARINLA MUTLULUK VERSİN NE GÜZEL ÇOCUKLARINLASIN BU DÜNYADAKİ TEK DEĞERLİ ŞEY ONLAR
KIZ BÖLE ÇEYİZİ İNTERNETTEN YAPYON KOCAYIDA SONRA İNTERNETTEN BULURSAN ŞAŞMAM HEEEEE :)))))))))))
GERÇİ BENDE KOCAYI İNTERNETTEN BULDUM :b
Aviva Türkiye - Aviva Artık Söz Sende | Facebook burda canım :) ctrl F yaparak ismini aratırsan çıkıyor..

çok sağol canım

oooooooooooo kazanmamısım dıyene bak hele anam bende yok sansss hayatta bulamadım o sansı burdamı bulcam :)

KIZ BÖLE ÇEYİZİ İNTERNETTEN YAPYON KOCAYIDA SONRA İNTERNETTEN BULURSAN ŞAŞMAM HEEEEE :)))))))))))
GERÇİ BENDE KOCAYI İNTERNETTEN BULDUM :b

herkesin dediği şey bu ya
inanmazsınız ama sevgilimle nette tanıştım ve 4,5 senemizi dolduruyoruz bu ay 1633.günümüz hatta

oooooooooooo kazanmamısım dıyene bak hele anam bende yok sansss hayatta bulamadım o sansı burdamı bulcam :)
kız deme öle diyimde bari sende kazan :))))))))))) ya çekleri kullancağımdan değil kız kardeşime yarıyo yumoş çıksa daha sevinirdim kesin :))))))))))) ama insan ismini görünce hoş oluyor inşallah sende kazanırsın canım benim rabbim gönlünde ne varsa onu kazanmayı nasip etsin :))))))))

he he hadi yaaaaaaaaa :))))))) valla bende nette tanıştım 1 ay çıktık 2. ay nişanlandık 3. ayımızda evlendik :))))))))) herkez kızdı bana aile büyüklerinden ama şükür 7 yıldır evliyiz birlikte ne kötü günler atlattık belki tanıdık biri ile evlenmiş olsam böle güzel olmazdı evliliğim ama çok nazar değiyo şimdi millet aaaaaaaaaaa bak bunlar varya internetten tanıştı ama şöle iyiler böle iyiler dedikleri gün başımıza bi iş geliyor Allahım nazarlardan korusun sana tavsiyem evlenirseniz kimseye iyiyiz deme :)))))))))))))))) millet internetten tanışınca 1 haftaya kalmaz boşanırlar diye konuşuyor kendi arasında :))))))))) sonrada sölüyolar niyetlerini :))))

kızlar burdan oy ısteyebılıyormuyuz:) face de bı yerlerde:)

Teknosadan kulaklık kazandım şoktayımmmmmmmmmm

vay anasına sayın seyırcıler :) teknosa cımrısı:) masallah adını orda burda gormekten bı hosluk geldı

canım ınsanlar net asklarınada alıstı artık cok rahat cıkıp evlenıyorlar bızım zamanımızda zordu ama :)
amın canım sagol ıyı dıleklerın ıcın

inanırım.şuan bile bize aşırı nazar değiyo, şuanki insanlar günübirlik çıkıyorlar ya uzun ilişki görünce imrenip kıskanıp nazar değdiriyorlar.
face bi foto atsak o gün kavga edieriz falan ordan anlıyoruz nazarıda
Rabbim nazarlardan korusun Amann Allah bozmasınn sonsuza dek mutlu kalmanız dileğiyle

yelkenlikıiz bende şok oldum hergün umutsuzca bakıyordum kardeşimle ekranda kalakaldık resmen . Sanada nasip eder inş rabbim hemen git şansını dene

amin canım rabbim sizinde ağızınızın tadını bozmasın hayırlı ve mutlu bir yuvanız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…