Telefondan giriyorum beğen butonu yok mesaj göndermeyi deneyecem..katılmak ve bari burda kazanmak istiyorummmmmm
Teknosadan kulaklık kazandım şoktayımmmmmmmmmm
https://www.facebook.com/esteelauderturkiye/app_151159975030913?ref=ts
ekopasaja kızmaya basladınız kızlar :) hayırdır mıllet belkı bır fazla hak verır dıye paylasıyor arada bende yapıyorum kızmayın bence tıklamayın ısteyenler olsun bıtsın sonucta katılmak ısteyende olabılır.
arkadaşın sayfasına bakarsan 10u geçkin aynı msjı yazmış 1,2 yazılırda ,,,başka kampanya yok
tebrikler canımTeknosadan kulaklık kazandım şoktayımmmmmmmmmm
KIZ BÖLE ÇEYİZİ İNTERNETTEN YAPYON KOCAYIDA SONRA İNTERNETTEN BULURSAN ŞAŞMAM HEEEEE :)))))))))))
GERÇİ BENDE KOCAYI İNTERNETTEN BULDUM :b
herkesin dediği şey bu ya
inanmazsınız ama sevgilimle nette tanıştım ve 4,5 senemizi dolduruyoruz bu ay 1633.günümüz hatta
kız deme öle diyimde bari sende kazan :))))))))))) ya çekleri kullancağımdan değil kız kardeşime yarıyo yumoş çıksa daha sevinirdim kesin :))))))))))) ama insan ismini görünce hoş oluyor inşallah sende kazanırsın canım benim rabbim gönlünde ne varsa onu kazanmayı nasip etsin :))))))))
he he hadi yaaaaaaaaa :))))))) valla bende nette tanıştım 1 ay çıktık 2. ay nişanlandık 3. ayımızda evlendik :))))))))) herkez kızdı bana aile büyüklerinden ama şükür 7 yıldır evliyiz birlikte ne kötü günler atlattık belki tanıdık biri ile evlenmiş olsam böle güzel olmazdı evliliğim ama çok nazar değiyo şimdi millet aaaaaaaaaaa bak bunlar varya internetten tanıştı ama şöle iyiler böle iyiler dedikleri gün başımıza bi iş geliyor Allahım nazarlardan korusun sana tavsiyem evlenirseniz kimseye iyiyiz deme :)))))))))))))))) millet internetten tanışınca 1 haftaya kalmaz boşanırlar diye konuşuyor kendi arasında :))))))))) sonrada sölüyolar niyetlerini :))))
hergün katılıyorumda 2,3 kez tamamladım çıkmamıştı. bu sefer çıkmış şaşırdım bende.teşekkürler bu araadaaTebrikler canım yaa kaç kez tamamladım bi türlü kazanamadım ilk seferdemi kazandın yoksa:)
tebrikler canım
sağolasınnn kuzum
valla canım bende kocamı internette buldum 7 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyizşimdilerde internette hediye kazanıyom falan deyince ee sen kocanı da internette kazandın zaten diyolar
özel mesaj gönderemiyorum, sanırım hiç şansım yok, ama çok incesin, hediye verenlerin çok olsun:)HAYDİN KİME ÇIKARSA GÜLE GÜLE KULLANSIN İNŞALLAH BESMELE İLE BAŞLAYALIM ...
Eki Görüntüle 576775 Eki Görüntüle 576773 Eki Görüntüle 576774 Eki Görüntüle 576771 Eki Görüntüle 576772 Eki Görüntüle 576770
Şimdi çekilişi şöyle yapıcaz; çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarım bu mesajı beğenecekler (sayı karsılastırcam) ve ardından bana mesaj atacaklar mesajlarında gerçek isimlerini ve soyadlarının baş harfini yazacaklar (Örn: Ayşe B.) mümkün mertebe bu sayfada sürekli aktif olarak kullanıcılardan birine gitsin istiyorum önüne tam olarak nasıl geçeriz bilmiyorum ama duyan gelir falan :) neyse sayıdan anlaşılır süremiz bu mesajdan sonra başlayacak ve Pazar günü saat 19:00 da bitecek ve pazar günü süre dolduktan sonra eskı usul isimleri bir kağıda yazarak kavanoza koyucam kavanozuda resımlerım sıze ve ısmı esıme çektiricem :) (katkısı olsun:)) nickini burda paylasıcam kazananın o kısıde en gec pazartesi saat 14:00 e kadar bana mesaj ıle telefon adres tam ısım gıbı bılgılerı gonderecek bende ptt kargo ıle odemesını kendım yaparak kolıyı pazartesi 17 sinde gonderıcem.
Not: Eğerki dediğim saatler arasında kazanan bana bılgılerını ulastırrmazsa çektiğimiz 3 yedek isimi deneyeceğiz onlar içinde saatler şöyle; 1. yedek pazartesi 14:00-14:30/ 2. yedek pazartesi 14:30-15:00/3. yedek 15:00-15:30 saatlerı arasında bana ulasmak zorunda olacak cunku vakıt kaybetmeden gun ıcerısınde tamamlamak ıstıyorum cekılısı aynı gun kargoya verebılmek adına.
umarım eksik birşey kalmamıştır. çekilişe kendi adımıda mı yazsam :) şaka şaka :)) HERKESE İYİ ŞANSLAR KIZLARRRR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?