Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günümüzün en önemli hazinelerinden biri de bilgi kaynakları. Firmalar sadece anket düzenleyerek toplumun görüşlerini almak için onlarca para harcıyor. Mysurvey de firmaların çalıştığı pazar araştırması şirketlerinden biri.
Anketlere katılarak puan kazanabilir ve bu puanlarınızı hediye çeki olarak değerlendirebilirsiniz.
MySurvey | Görüşlerinizin gücünü keşfedin

Doğtaş ürünleriyle döşenmiş odalarla, toplamda 10+2 farklı bölümden oluşacak oyunda, bölümleri tamamlayanlar seviyelerine ve oyun sürelerine göre haftalık sıralamalarda yer alacaklar. Oyuncular arkadaş listesindeki kişileri oyuna davet edip, ekleyince bonus puan da kazanabilecekler. Hafta birincisine Doğtaş tarafından seçilecek olan hediyelerin (40. Yıl Özel Albümü) sahibi olacaklar. Ödüller, hafta ve ayın birincisine (200 TL Doğtaş Hediye Çeki) göre verilecek. Yeni Yıl Hediyeleri olarak büyük hediyelerin (3D LED TV, iPad ve Nokia Asha 311) yer alacağı oyunda en çok puan toplayan da en kısa sürede tamamlayan yeni oyuncular da hediye kazanma şansına sahip olacak.
https://www.facebook.com/dogtas

Çekiliş
telefonda beğen butonu yok lütfen beni de kayıt eder misin beğenenler arasına

İsmim DERYA A.
Deryaberil kullanıcı adım..
Umuyorum bana çıkar :)

arkadaşın sayfasına bakarsan 10u geçkin aynı msjı yazmış 1,2 yazılırda ,,,başka kampanya yok

:) ben sayfasına bakmadım sadece burdakı paylasımlarla ılgılendıgım ıcın gormedım heryerde aynı seyı yapıyorsa tabıkı hos degıl.

Bebeğinizin gülerken çekilmiş videolarını ve fotoğraflarını bize yollayın, Türkiye ile paylaşalım. Çünkü hayat umudu paylaşınca güzel!

http://trcll.im/Bebek

Son düzenleme:
Teknosadan kulaklık kazandım şoktayımmmmmmmmmm
tebrikler canım

valla canım bende kocamı internette buldum 7 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz şimdilerde internette hediye kazanıyom falan deyince ee sen kocanı da internette kazandın zaten diyolar

süpersiniz canım Allah mutluluğunuzu daim etsin

nazancım doğum gününü kaçımışım canım tüm güzellikler seninle olsun inşallah Allah'ım herşeyin hayırlısını versin...

Tebrikler canım yaa kaç kez tamamladım bi türlü kazanamadım ilk seferdemi kazandın yoksa:)
hergün katılıyorumda 2,3 kez tamamladım çıkmamıştı. bu sefer çıkmış şaşırdım bende.teşekkürler bu araadaa

oyşş Maşallahh demekki banada ileride söylenece söz bu olur

özel mesaj gönderemiyorum, sanırım hiç şansım yok, ama çok incesin, hediye verenlerin çok olsun:)

teşekkürler kutlamalar için bugün fuara gidicem inş çok heyecenlıyım 2 çocukla evden uzak bir yere gitmek heyecan yapıyo ve kalabalığa karışmak :) birde internetten kocada bulunur herşeyde allah kime nasıl nasip etmişse odur bu evlilik işi kısmetinde ne kim yazıldıysa o oluyo tecrübeyle sabittir örnek ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…