Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bende erikliyi 2 adresimdende oyladım ama etide resmini bulamadım kız resim görünce kurcalamak istiyo etiyide gece oylıcam

KAMPANYA KOŞULLARI:

- Herhangi bir Pepsi pet şişe ürün kapağı veya kutu açma halkası altından dan çıkan şifreleri www.partipaketi.com ’da alışveriş sepetinde ilgili alana giren her katılımcı alışverişinde kullanabileceği 10 TL indirim kazanacaktır.

süperonline dan uçakbileti kazandım..hediye çekiyle değiştirmek isteyenlerle değiştirebilirim.

hangi firmanın canım?
15 tatile kızımla anneannelere gitcektik inş bende çek kazanırım da hemen değişiriz süper olur valla

yelkenlikız senin gönlün zengin canımcımm

sizlerinde canım beni sizler yücelttiniz

canım bende erikliyi 2 adresimdende oyladım ama etide resmini bulamadım kız resim görünce kurcalamak istiyo etiyide gece oylıcam

senın varlıgın yeter kız ben bu sevmelı begenmelılere delı oldum arakı bulasın dımı sen bana erıklının seysını yolladınmı sıldım mesajları toplu bı msj sorunu yasatıyor face bana

kızlar sıze doyum olmaz yarında ev bakmaya gıdıcez ben hazırlık yapayım netten bakayım öpücükler şahane

bu arada bılet konusunda bende alayım falan derdımde bende cek mek yok canlar ablam sağolsun tatılde yanına gıdıcem bıletımı kendısı ellerıyle aldı

malesef 15 tatilde kullanılamıyor canım.bende 15 tatilde giderim diye sevinmiştim ama kullanılamıyor.öğretmenim başka zamanda gidemem.
canım nerden biliyon kullanılmadığını bende kullanım şartlarını sormak için 15 dakkadır teldeyim

eriklinin neysini kız ben sana oy verdim eriklide bende beğenmelilere katılmıyom bitek can bebede varım diğerlerine size oy verim diye katıldım :)))))) iddaalı değilim

arkadaşlar samsung türkiyenin markofoniden verdiği 20 tl hediye çeki direk kullanabiliyormuyuz? yoksa alışveriş limiti varmı biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…