hemen verebilirim sıcak sıcak 30 dk önce cıktı fırından
canım bende erikliyi 2 adresimdende oyladım ama etide resmini bulamadım kız resim görünce kurcalamak istiyo etiyide gece oylıcamsağol canım önemlı degıl sevmıyorum oylamalı etıketlemelı seylerı artık yapmıcam zaten yaptıktan sonra anladıklarım bunlar onemsız senın canın sagolsun beebbbeemm
tebrıkler kız buranın sanslılarındansın
aaaaaaaaaaa ama olmadı bu tek corap ısı hanı verıyorlardııben aynı hesaptan 5 kez kazandım 3 u kendı adıma 2 tanesını baska arkadaslarımın bılgılerını verdım umarım onlarada bırer corap yollarlar. ben gıymem corapta bır kenarda durur sonra bırıne hedıye ederım :) son paketımde pentı ten kulotlu corap vardı hee yenı bı yerde bırıkır ama mavvvvviiii fena
ben dağıttım ya koskocaman fırmayım
süperonline dan uçakbileti kazandım..hediye çekiyle değiştirmek isteyenlerle değiştirebilirim.
elimde olarak şuan 50 tl var sadece çek canım uçak bileti zamanlımı ben baktım ama bişi yazmamışlar sayfasına
tamam canım bak sen veriyim sana sorun değil 50 puan da yeter sorun olmazsa hemen şifreni veriyim olurmu
süperonline dan uçakbileti kazandım..hediye çekiyle değiştirmek isteyenlerle değiştirebilirim.
nerden bakılıyo bilmiyorum bakıyom öle sana gelen sifrede bilgi yazmıyomu
yok cnm ben o hesabımın mail açamıyorum ekranda sadece şifre var sen sayfaya bi mesaj at
hangi firmanın canım?
15 tatile kızımla anneannelere gitcektik inş bende çek kazanırım da hemen değişiriz süper olur valla
https://www.bavul.com/?gclid=CIDDxrPSrrQCFQNd3godqVkAWQcanım bavulum .comun sitesine giriyorum süper onlıneda bişi yazmıyo deminden beri telefondayım santral açmıyo hala bekliyom paso karı konuşuyo offff
yelkenlikız senin gönlün zengin canımcımm
canım bende erikliyi 2 adresimdende oyladım ama etide resmini bulamadım kız resim görünce kurcalamak istiyo etiyide gece oylıcam
canım nerden biliyon kullanılmadığını bende kullanım şartlarını sormak için 15 dakkadır teldeyimmalesef 15 tatilde kullanılamıyor canım.bende 15 tatilde giderim diye sevinmiştim ama kullanılamıyor.öğretmenim başka zamanda gidemem.
sizlerinde canımBeni sizler yücelttiniz
Senın varlıgın yeter kız ben bu sevmelı begenmelılere delı oldum :darakı bulasın dımı:d sen bana erıklının seysını yolladınmı sıldım mesajları toplu bı msj sorunu yasatıyor face bana:d
canım acele etme bu bilet senin kimseye vermem
malesef 15 tatilde kullanılamıyor canım.bende 15 tatilde giderim diye sevinmiştim ama kullanılamıyor.öğretmenim başka zamanda gidemem.
arkadaşlar samsung türkiyenin markofoniden verdiği 20 tl hediye çeki direk kullanabiliyormuyuz? Yoksa alışveriş limiti varmı biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?