canım bildiğim kadarı ile şubat ayına kadar 40 tl ve üzeri alışverişte
arkadaşlar samsung türkiyenin markofoniden verdiği 20 tl hediye çeki direk kullanabiliyormuyuz? yoksa alışveriş limiti varmı biliyormusunuz?
arkadaşlar ben bu çeki kullanamadım nasıl yapacam şimdi şifreyi nere yazacaz ne olur birisi yardımcı olsun
hediyemo mu superonline ın?
oysa Hediyemo.com | hediye göndermenin En Hızlı, En Kolay, En Eğlenceli yolu! Facebook'a, Cebe, e-postaya! dan aldığın şifreyle çek alıyorsun, takas ediyorsun gsm numaranı istiyo kodun oraya geliyo
arkadaşlar samsung türkiyenin markofoniden verdiği 20 tl hediye çeki direk kullanabiliyormuyuz? yoksa alışveriş limiti varmı biliyormusunuz?
Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582453 Eki Görüntüle 582454 Eki Görüntüle 582455 Eki Görüntüle 582456 Eki Görüntüle 582457 Eki Görüntüle 582458 Eki Görüntüle 582459 Eki Görüntüle 582460 Eki Görüntüle 582461 Eki Görüntüle 582462 Eki Görüntüle 582463 Eki Görüntüle 582464 Eki Görüntüle 582465 Eki Görüntüle 582466 Eki Görüntüle 582467 Eki Görüntüle 582468
işten gelince paketim gelmişti alelacele çektim eklemek için :) yelkenlikiz çoooooooooooooooooooookkk teşekkür ederim canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam hedilerini çok beğendim notta da belirttiğin gibi kullanamayacaklarımı mutlaka kullanacak birilerine vericem hele el emeği olan hediyelerine bayıldım bittim anneciğin nur içinde yatsın bende seni çoooook seviyorum
bu avon varya tam .... töbe töbe emzikli emzikli beni günaha sokuyo
her sabah yaptığı yarışmasından 1 parfüm 4 tanede rimel kazandım parfüm geldi rimeller ortada yok
mail attım neymiş efendim yollamışlarda ben evde yokmuşum
birincisi yolladın diyelim çocuklarım ufak hasta etmemek için dışarı çıkmıyorum çıksamda onları götürmem mutlaka annem gelir bakar yani evde mutlaka biri olur
ikincisi yolladın diyelim birinde evde yoktum beşincisinde de mi evde yoktum
ne gezmeci garıymışımda haberim yok
ben ta başında dedim zaten bu avon bol keseden dağıtıyo var bunda bişey dedim
geçen seneki kazandıklarımı da yollamadı zaten ama şimdi uyandım tek tek mail atıyom tek tek söke söke yolluyolar
hediyesini yollamayacakları yarışma yapıyolar göz boyamacılar
2 fizy ve 1 çek ile superonline ı tamamlamış bulunmaktayım. Fizy kullanıcısı olarak premium özelliğini beğendim, isteyen varsa verebilirim
eşim kullanıyormuş fazla varsa ben alabilirim kızlar bir tanesinibende ondan 8 adet var isteyen varsa hemen verim :)))))))))
9 oldu canım ben kodları kopyalim sana özel mesaj atim hepsi 1 ay geçerli toplamda 9 ay premium üyelik oluyo gene çıkarsa onlarıda kopyalar yollarım sanaeşim kullanıyormuş fazla varsa ben alabilirim kızlar bir tanesini
bende ondan 8 adet var isteyen varsa hemen verim :)))))))))
gene kazandım 2 tane yıllim sanagelecek ay alıyım mı sendengüzelmiş bu premium hoşuma gitti :)
arkadaşa söylemişsin önce, şimdi gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?