Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya ben bu süper hediyede 10 arkadaşı hallettim ama yine fizy hediyesi geldi o hediye çeklerini kazanabilmem için 25 arkadaşımın mı oynaması gerekiyor ?

benim eşimin facebookunda günün nasıl geçti diye bir şey yazıyor. virüs mü girdi şimdi napcaz ?

ya ben bu süper hediyede 10 arkadaşı hallettim ama yine fizy hediyesi geldi o hediye çeklerini kazanabilmem için 25 arkadaşımın mı oynaması gerekiyor ?

hediye sayısı önemli onda, hediyenin ne olduğu değil canım. hediye çekini 10 arkadaşın yokken de kazanabilirdin, mesela 2 hediye aldıysan (ne olduğunun önemi olmaksızın) 3. hediyeyi alabilmek için 25 arkadaşının kullanması lazım

canım katıldığın safalar vardır onları kaldır iptal et

virüsmü bende anlamadım...hemen hemen herkeste var...face in yenilikleri diyen de var.bekleyelim bakalım...

eşimin faceinden o kadar çok sayfayı beğendim, uygulamaya girdim ki, söylenmeye başladı. virüsü onlardan bulursa kötü yani.en son omo kadınlar klubüne üye yapmıştım " X. Omo Kadınlar Klubunu beğendi " yazısını görünce arkadaşlar bayağı gülmüştü. :))

yeniliği olabilir bence, sanmıyorum virüs olduğunu ama bakalım neymiş anlarız

canım siz sağ taraftaki kutuyumu diyonuz o herkezde var canlarım face kendi yeniledi size özel değil bende ayrı bir sayfayı diyorsunuz sanıyorum allahım yok kızlar virüs değil bütün facelere eklendi yenili yapıyolar :))))))) ama o krem muhabbeti mutlaka beğendiğin bi sayfanın reklamıdır bişi olmaz ama arkadaşlarında okadar takılmasın ben eşimin faceden hergün yemek tarifi paylaşyom lezitadan :)))))))

Bu arada süperonlıneın sitesine çocuğun biri yazmışki onlıne işareti olan kutuları toplayın uçak bileti ve çek kazandım yazmış bende yarın öle denicem eşim bilet tek taraflıysa yollamam diyo :)))))))) ama çek kazanırım belki :))))))) can lazımsa rastgele toplicam sonra onlıne işaretli olanları toplicam

nesen bi sigara içim yatim yarın gezmeye gidicez uyuyayım azcık kız kalkmadan HADİ HAYIRLI GECELER

Son düzenleme:

ouv seninki daha fenaymış :) ben hediye çeki istiyorum bu sefer de tekin acarı alcam kozmetik de lazım :)

hadi iyi geceler :)

ya bendede ne var ne yok yazıyor nap caz o zaman bu virüsü offf

superonline oynayan arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz o şey sürekli hareket halinde bi türlü sabit durmuyor yerinde yada benmi yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…