Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar titterde @markavm adlı kullanıcının yarışmalarına katılmayın üye olun bu ürünü kazanın diyorlar netten resim bulup koyuyorlar hani bazı arkadaşlar birşeyler kazanmışlardı şüpheli olabilir demiştik @medyaevent vardı ya diğer hesabıymış galiba foyaları ortaya çıktı ondan bunu açtılar hatta spam olarak şikayet edin kapansın hesapları

kızlar günaydın.bişi sorucam ben şimdi baktım kazanan odullere 1 tane 100 hediye puan 1 tane 50 hediye puan bunlar nolcak sımdı kodda var.hediyemo ya gırip kodu giricem.ne kazandıgımı o zamanmı anlayacagım.cektır ins ya.altlimitsizse bıde süperrr olur vallahii.

bkt hediyemodan o puanla alışveriş çeki alıyorsun canım. Mesela markafoni mavi veya tekin acar örneğin. O puanla satın alıyorsun onlar sana oralardan alışveriş yapabilmen için hangi siteden satın aldıysan o tutarda alışveriş kupon kodunu veriyor

cok saol canım.peki telefonun turkcellimi olması lazım oyle bı sartı varmı acaba.

O tamamen şans ya ona o şekilde çıkmıştır ben 2 tane 50 TL 4 tane 25 TL çek kazandım hiçde onun dediği gibi toplamadım :)

kızlar cekimin 25 tl olanın msj geldı kodu kaydettım.50 tl ıcın msj gelmedi npıcam.gelırmı sonra boyle problemle karsılasılan oldumu .aynı teli verdim.ama tebrıkler dedi.ekran goruntusunude aldım

Kızlar facebookta ki durum kısmındaki ne var ne yok gibi yazılar virüs değil, facebookun yeni özelliklerinden biri korkmanıza gerek yok :)

nurcan ne yaptın cnm görüşebildinmi istiyomusun bileti
canım dışarıdaydım yeni gördüm ben müşteri hizmetlerini aradım ama kimse açmadı canım yarım saat beklettiler sanırım hafta sonu çalışmıyo sayfasında sordum biişi yazmadılar ama oyunda sık sorulan sorularda tarihli diyor canım ve sanırım tek bilet olarak geçiyo ozaman da işime yaramaz ama eğer başka çek kazanırsam senle diğer arkadaştan alırım ozaman başkasına vermiş olmazsan yada bi bilette ben kazanırsam artık umut
ouv seninki daha fenaymış :) ben hediye çeki istiyorum bu sefer de tekin acarı alcam kozmetik de lazım :)

hadi iyi geceler :)
:)))))))) ben bu süperonlıne için kardeşlerimden face şifrelerini istedim hepsi uyarıyo saçma sapan şeler paylaşma diye :))))))) kız kardeşimle işyerinde dalga geçiyolarmış halley paylaşmıştım ondan diyolarımış kahin abla bize ne halley olcak diyolarmış
superonline oynayan arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz o şey sürekli hareket halinde bi türlü sabit durmuyor yerinde yada benmi yapamıyorum
canım sabit durmuyo zaten sen tutturmaya çalışcan
O tamamen şans ya ona o şekilde çıkmıştır ben 2 tane 50 TL 4 tane 25 TL çek kazandım hiçde onun dediği gibi toplamadım :)

oooooooo sen süpermişin bana paso vizy çıktı :)))))

Superonline dan kazananlar şu işin sırrını açıklayıversin hele..
Yoksa akıl sağlığım gitti gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…