- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
bkt hediyemodan o puanla alışveriş çeki alıyorsun canım. Mesela markafoni mavi veya tekin acar örneğin. O puanla satın alıyorsun onlar sana oralardan alışveriş yapabilmen için hangi siteden satın aldıysan o tutarda alışveriş kupon kodunu veriyor
Bu arada süperonlıneın sitesine çocuğun biri yazmışki onlıne işareti olan kutuları toplayın uçak bileti ve çek kazandım yazmış bende yarın öle denicem eşim bilet tek taraflıysa yollamam diyo :)))))))) ama çek kazanırım belki :))))))) can lazımsa rastgele toplicam sonra onlıne işaretli olanları toplicam
nesen bi sigara içim yatim yarın gezmeye gidicez uyuyayım azcık kız kalkmadan HADİ HAYIRLI GECELER
Kızlar facebookta ki durum kısmındaki ne var ne yok gibi yazılar virüs değil, facebookun yeni özelliklerinden biri korkmanıza gerek yok :)
cok saol canım.peki telefonun turkcellimi olması lazım oyle bı sartı varmı acaba.
canım dışarıdaydım yeni gördüm ben müşteri hizmetlerini aradım ama kimse açmadı canım yarım saat beklettiler sanırım hafta sonu çalışmıyo sayfasında sordum biişi yazmadılar ama oyunda sık sorulan sorularda tarihli diyor canım ve sanırım tek bilet olarak geçiyo ozaman da işime yaramaz ama eğer başka çek kazanırsam senle diğer arkadaştan alırım ozaman başkasına vermiş olmazsan yada bi bilette ben kazanırsam artık umutnurcan ne yaptın cnm görüşebildinmi istiyomusun bileti
:)))))))) ben bu süperonlıne için kardeşlerimden face şifrelerini istedim hepsi uyarıyo saçma sapan şeler paylaşma diye :))))))) kız kardeşimle işyerinde dalga geçiyolarmış halley paylaşmıştım ondan diyolarımış kahin abla bize ne halley olcak diyolarmışouv seninki daha fenaymış :) ben hediye çeki istiyorum bu sefer de tekin acarı alcam kozmetik de lazım :)
hadi iyi geceler :)
canım sabit durmuyo zaten sen tutturmaya çalışcansuperonline oynayan arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz o şey sürekli hareket halinde bi türlü sabit durmuyor yerinde yada benmi yapamıyorum
O tamamen şans ya ona o şekilde çıkmıştır ben 2 tane 50 TL 4 tane 25 TL çek kazandım hiçde onun dediği gibi toplamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?