Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya şu superonline beceremiyorum bitürlü bi sağa bi sola oynayıp duruyo kendi kendine hrld kısmetim yok benim bu yarışmada halbuki çek kazansam ne iyi olurdu talihsiz başım

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlar,şu üçak bileti kazanan arkadaşlar kullanmıycaksanız biletinizi heba etmeyin ben gidim bari anacıgıma
oynamaya çalışıom beceremiyorum bende bir şey kazandıgımda sizi veririm
ne olcak sanki sözüm sözdür!!!

süperonline gıcık etti benide canı isteyince alıyo gibi.......... penti,nivea,yumoş gıcık derken beterin beteri varmış

kızlar.. omo kadınlar külübünden mail gelmiş, yeni gördüm, sizlere de geldi mi?
gereksizlerdeydi mail..oraya bakın

Merhaba;

Facebook Omo Kadınlar Kulübü sayfasındaki uygulamamıza katıldınız ve 190 ml'lik Omo sıvı deterjan kazandınız. Tebrik ederiz.

Hediyeniz belirtmiş olduğunuz adrese en kısa zaman içerisinde gönderilecektir.

İyi günler dileriz.

Omo Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
kızlar şimdi ben fizyden 2 premium kazandım ya orda da her kullanıcı 3 hediye kazanabilir diyo siz nasıl alıyosunuz peki 3 ten fazla hediyesi olanlar varmış o nasıl oluyo?

‎30 adet Vileda EasyWring & Clean Pedallı Temizlik seti ve 100 adet Vileda Hediye Paketi’nden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Vileda’yla Tertemiz Bir Yıla Merhaba" yarışmamız yarın başlıyor. Hazır mısınız? :)

ben aranızda yeniyim nasıl kazanılıyor bunlar n yapmamız gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…