kızlar darty i yapan varmı ben yoktum bütün gün evde
kızlarr, süperonline için arkadaşa ihtiyacım varr, eklemek isteyen olursa yazsın özelden gönderirim linkimii
beni ekleyebilirsiniz. http://www.facebook.com/ozlem.cifci.921?ref=tn_tnmn
fotolar seninmiiiiii kıss kocişin feysten baktm öle .benim feys yok acmakta istiyorum ama ..
kızlar şimdi ben fizyden 2 premium kazandım ya orda da her kullanıcı 3 hediye kazanabilir diyo siz nasıl alıyosunuz peki 3 ten fazla hediyesi olanlar varmış o nasıl oluyo?
‎30 adet Vileda EasyWring & Clean Pedallı Temizlik seti ve 100 adet Vileda Hediye Paketinden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Viledayla Tertemiz Bir Yıla Merhaba" yarışmamız yarın başlıyor. Hazır mısınız? :)
‎30 adet Vileda EasyWring & Clean Pedallı Temizlik seti ve 100 adet Vileda Hediye Paketinden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Viledayla Tertemiz Bir Yıla Merhaba" yarışmamız yarın başlıyor. Hazır mısınız? :)
‎30 adet Vileda EasyWring & Clean Pedallı Temizlik seti ve 100 adet Vileda Hediye Paketi’nden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Vileda’yla Tertemiz Bir Yıla Merhaba" yarışmamız yarın başlıyor. Hazır mısınız? :)
ben aranızda yeniyim nasıl kazanılıyor bunlar n yapmamız gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?