canım eğer laptopta mause kullanmıyorsan niveayı yapamaman çok normal. bnde masaüstü var çok rahat oynuyordum. abimin laptopta oynamaya çalıştım olmadı. superonlineda belki onunla alakalı olabilir. ben klavyeyi nasıl rahat oluyosa oraya kaydırıyorum. oynaya oynayada alıştım. yapabiliyorum artık.
canım özelden yaz faceini ekleyimyarışmaları,çekilişleri tam olarak takip edemiyorum sizler facebook veya twitterdan ekliyorsanız birbirinizi bende katılmak isterim en azından kaçırmamış olurum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
salı gecesi rüyamda penti çorabımın geldiğini gördüm.. Güldüm kendi kendime rüyama giriyor diye.. Birde dün ne göreyim kargocu penti çorabımı getirdi
canım özelden yaz faceini ekleyim
kıııııııııı benim kargolarıda görüverde gelsinler bi danino bide ayyıldız gölek gelecek bak ona göre gör :)))))))
bende hiç bişi doğru dürüst kazanamadım genelde çek kazandım :))))))) ama artık kullancam çekleri şu yumoşun kodlarda gelsin hepsini birden harcicam oturucam pc başına :)))) onlıneden ilk gün bende sadece 50 tl çek kazandım sonra bihalt kazanamadım bayağı bi zaman uçak bileti ile uğraştım oda olmadı zaten olsada gidemicem diye ölesine oynamaya başladım önceki gün toplam 225 tl lik çek daha kazanınca 275 tl lik çekim oldu sonra gelinimize oynadım onada tolamda 125 tl lik kazandım donra burdaki arkadaşlara oynadım 1 kişi dılındaki oynadığım herkeze çek kazandım taki dün 2 arkadaşa oynayanakadar :))))))))) onlara bi çıkmadı oyun bitti kökünü kuruttuk onlıneın :))))))ahhhh keşke canım yaa benim elime ulaşmayan nice kazandığım ödüller var
Akşam anneme çoraptan bahsedicen söyledi (unutmuş)
geçtiğimiz günlerde maggiden tavuk bulyon+çorba+harc gelmiş.. Daha öncede gelmişti ben bir kere kazandım sanıodum
ya kızlar şu selpak mendil oyunda o kadar puanı nasıl yapıyolar bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?