Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

klavyeden cnm mause değil

günaydın deminden beri markafonide pusuya yattım oh sonunda sepetten yakaldım

arkadaşlar dünden beri süperonlineden kazanan varmı ya oynayan arkadaşlar sayfaya yazılımda ilgilensiler hepimiz yazarsak belki birimize cevap yazarlaar.

Nezih Kitap Kırtasiye Yılbaşı Kampanya Kuralları
27 Aralık 2012 Perşembe, 12:22 · tarihinde Nezih Kitap Kırtasiye tarafından eklendi
1- Kampanyalar 1 gün sürelidir ve her gün kampanya içeriği yayınlandıktan 18.00’a kadar sürecektir.

2- Kazananlar, kampanya yapıldıktan en geç 1 gün sonra notlar sekmesinde duyurulacaktır.

3- Kazananlar isim, soyad ve iletişim bilgilerini kampanya@nezih.com.tr mail hesabına göndermeleri gerekmektedir.

4- Kazananlar, ödüllerinin nakit karşılığını talep edemez ve kazandığı ödülü değiştiremez.

5- Kampanya konseptine ve sayfa kurallarına uymayan paylaşımlar kişiye haber verilmeksizin silinecektir.

6- Bu kampanyanın Facebook sitesi ile bir ilişkisi yoktur. Yaşanabilecek aksaklıklardan Facebook sitesi sorumlu tutulamaz.

7- Kampanyalarımız 27 Aralık, 28 Aralık ve 31 Aralık 2012 tarihlerinde olmak üzere toplamda 3 farklı kampanyadan oluşmaktadır.

Çikolata Sepeti ‏@cikolatasepeti
Yeni yıl hediyeniz bizden :) #cikolatasepeticom hashtagı ile en güzel tweeti atan 5 kişiye bu enfes çikolatalar hediye! pic.twitter.com/Da4K4GWE
Detaylar

canım özelden yaz faceini ekleyim
salı gecesi rüyamda penti çorabımın geldiğini gördüm.. Güldüm kendi kendime rüyama giriyor diye.. Birde dün ne göreyim kargocu penti çorabımı getirdi

kıııııııııı benim kargolarıda görüverde gelsinler bi danino bide ayyıldız gölek gelecek bak ona göre gör :)))))))

canım özelden yaz faceini ekleyim
kıııııııııı benim kargolarıda görüverde gelsinler bi danino bide ayyıldız gölek gelecek bak ona göre gör :)))))))

ahhhh keşke canım yaa benim elime ulaşmayan nice kazandığım ödüller var
akşam anneme çoraptan bahsedicen söyledi (unutmuş)
geçtiğimiz günlerde maggiden tavuk bulyon+çorba+harc gelmiş.. daha öncede gelmişti ben bir kere kazandım sanıodum

Kazananlar
• Tolgahan Canefe
• Nurses Dönmez
• Celal ARAMAZ
• Ünsal GENÇ
• atakan neşeli
• ERTÜRK GÖKHAN
• Recep Hilmi Tufan
• BARIS KERIM
• halil ibrahim çanşalı
• efe yazıcıoğlu
• tayyar ünal
• burhan turhan
• ÖNDER MURAT ELMA
• Murat KAPLAN
• NAİL ERGUN ANCI
• nazan çalışkan
• UĞUR GÜDER
• esma karaosmanoğlu
• Nilgün Özdamar
• Barış DURGUN
• Ulaş DARICI
• erhan sarı
• hasan duran
• emir remzi sadıkoğlu
• SERHAT ÇELİK

bende hiç bişi doğru dürüst kazanamadım genelde çek kazandım :))))))) ama artık kullancam çekleri şu yumoşun kodlarda gelsin hepsini birden harcicam oturucam pc başına :)))) onlıneden ilk gün bende sadece 50 tl çek kazandım sonra bihalt kazanamadım bayağı bi zaman uçak bileti ile uğraştım oda olmadı zaten olsada gidemicem diye ölesine oynamaya başladım önceki gün toplam 225 tl lik çek daha kazanınca 275 tl lik çekim oldu sonra gelinimize oynadım onada tolamda 125 tl lik kazandım donra burdaki arkadaşlara oynadım 1 kişi dılındaki oynadığım herkeze çek kazandım taki dün 2 arkadaşa oynayanakadar :))))))))) onlara bi çıkmadı oyun bitti kökünü kuruttuk onlıneın :))))))
ya kızlar şu selpak mendil oyunda o kadar puanı nasıl yapıyolar bilginiz varmı

berbat bi oyun ya ben inanmıyom ona okadar gıcık oldum ki bir iki oynadım bıraktım çizi ve selpaktaki puanlamaya inanmıyorum çiziyi süper oynuyorum bitiriyorum ama asla okadar puan vermiyor selpakta öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…